RESULTATS, 30 A 31 DE MAIG

 In Partits

INICIACIÓ

Dissabte passat, els nostres dos equips en categoria iniciació vàrem participar a la Diada Final dels Jocs Esportius Escolars del Consell de Mallorca. Aquesta diada es va celebrar a Alcúdia i hi preníen part equips de totes les comarques.
El CB Consell-Bionórica (equip d’en Tomeu Isern) va jugar 3 partits: Sa Pobla, Sineu i Artà.
El primer partit va ser molt disputat però gràcies a la “garra” dels nostres jugadors vàrem acabar amb molt bon joc. Amb el CB Sineu el partit va ser més tranquil i on els nostres jugadors varen demostrar la seva superioritat. Potser aquest fet, d’haver-nos relaxat una mica, va fer que amb l’Artà patíssim una mica: partit disputat la primera part però clarament a favor seu la segona meitat. Agraïr la responsabilitat dels pares per haver assistit a la darrera diada i enhorabona a tot l’equip pel seu esforç i perquè només fallàren 2 nins de forma ben justificada. Enhorabona,com dic, i l’any que ve més i millor: molt bé Consell Blaus!
Per altra banda el CB Consell-Antica Roma (equip d’en Modest Andreu) també jugaren tres partits contra Joan Capó de felanitx, Sa Pobla i Binissalem.
Al primer partit contra Joan capó entrarem molt frets i jugarem contra el millor equip dels tres que no ens va donar cap opció.
Els altres partits varen ser més fàcils i poguérem jugar i disfrutar de la competició. Cal destacar les ganes i l’actitud dels nostres jugadors i de les seves famílies, el futur del Bàsquet a Consell està ben garantit!!!!!
Per acabar hem de donar les gràcies per la seva paciència als pares i mares que aguntaren fins al final de la diada que es va perllongar fins les 13:30h on ens varen fer entrega d’uns obsequis, una medalla per cada nin/a i ens fèrem una foto tots junts.

PREMINI

CB Consell-Evolutum Constructors – Artà. Darrer partit de la temporada per part dels nostres preminis, va ser un dels partits més complert dels nostres on es va poder veure una evolució en el joc col.lectiu, en alguns moments del partit,  i les millores tècniques que han expreimentat alguns dels nostres jugadors. Una temporada molt gratificant i a seguir entrenant per millorar.

MINI FEMENÍ

Calvià 40 – CB Consell-Lavanderias Diana10.

Bàsquet Pla 37 – CB Consell-Lavanderias Diana 7.

Els passat dijous i divendres les nostres minis varen jugar davant els dos primers classificats. Dos partits en els quals teniem l’objectiu de  poder competir el màxim de temps possible i possar les coses complicades. Als dos partits varem veure com hem arribat a jugar respectant els espais, sent perilloses al 1×1 i començam a saber pendre les nostres pròpies decisions (sense que els entrenadors ens indiquin que hem de fer en l’atac).. I es així com hem arribat, malgrat als resultats als objectius principals de la temporada. Tot el que falta es seguir treballant dia a dia i millorar tot el que ja sabem i aprenent el que encara no sabem.  Enhorabona a totes les jugadores i ara, només queden 3 setmanes d’entrenaments que hem d’aprofitar!

INFANTIL FEMENÍ

At. Escolar 59 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 58. No vull fer crònica del partit perquè si dic tot el que pens, tant del rival, com del públic contrari, com l’àrbritre ……. em sancionarien de per vida. Només vull dir que estic ORGULLOSISSIM de l’actitud de les meves jugadores, de la feina que varem fer, i del bon treball d’educació que fan els nostres pares/mares…  I apartir d’ara, si volem guanyar-nos, li regalarem la victòria sempre i quant les meves jugadores no es fassin mal.. Perque lo de dissabte va ser de VERGONYA! Totes varen rebre, en especial na Marta Reynes… però com us vaig dir, que NINGÚ vos llevi les ganes de seguint disfrutant! ENHORABONA EQUIPASSO!

IMG-20140602-WA0007 IMG-20140602-WA0005 IMG-20140602-WA0003 IMG-20140602-WA0004 IMG-20140602-WA0006 IMG-20140602-WA0002 IMG-20140602-WA0001 IMG-20140602-WA0000

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search