RESULTATS, 30 DE GENER A 1 DE FEBRER

 In entrades 2014/2015, Partits

INICIACIÓ

Binissalem – CB Consell. L’equip d’iniciació va participar dissabte a la Diada organitzada pel Consell de Mallorca a Alaró, on es va enfrontar a l’equip de Binissalem. Els jugadors s’ho varen passar molt bé. Esperam que a la propera diada puguin venir més jugadors, ja que dissabte només varen ser 6.

PREMINI MASCULÍ

CB Consell-Aquadim – Sa Pobla. Dissabte passat vàrem jugar a Consell amb el CB Sa Pobla. Com va passar en l’anterior partit a La Salle, vàrem ser superiors durant tot el partit. Vàrem fer un bon joc col.lectiu on pràcticament participàren tots els jugadors per igual, sense massa individualitats. En les definicions també fórem acertats, tant a l’hora de definir contraatacs com a l’hora de llançaments més estàtics. El que sí va faltar va ser més agressivitat en defensa, segueix essent la nostra assignatura pendent. Sembla idò que aquest inici d’any ens ha “caigut bé”.

PREMINI FEMENÍ

CB Consell-Bionorica – Bahia St. Agustin. Mal partit baix el meu punt de vista!!!! Els entrenaments me fan veure que ho poden fer molt millor. Va faltar intensitat defensiva al primers dos quarts, crec que per excessiva por escènica i manca de concentració. Ens falta jugar en equip i no tenir por de cara a cistella. Per altra banda es cert que anam millorant molt i que hi ha molta diferència de principi de temporada. L’evolució es molt bona!!!!

MINI FEMENÍ B

CB Consell-Caixa Colonya Pollença 15 – Llucmajor 66. Al partit diputat dissabte dematí es va notar la diferència d’experiència i per això va ser molt superior l’equip visitant. Tot i el resultat les jugadores varen fer un bon partit, quasi totes les jugadores varen ficar alguna cistella i això ajuda a pujar la moral a elles, i gràcies a això en el pròxim partit pot ser que tenguin més ganes de tirar que fins ara, que normalment sempre tiraven les mateixes.

MINI MASCULÍ B

Jov. Mariana 69 – CB Consell-Evolutum Constructors 31. Derrota contundent dels nostres minis davant d’un Joventut Mariana molt superior. Tot i el marcador en contra els nostres varen disputar un gran partit pero no va ser suficient davant d’un equip que era molt superior. Pel que fa al partit varem jugar en atac més organitzats que en altres partits i defensarem molt bé, tot i que en algunes ocasions va faltar actitud defensiva.

MINI FEMENÍ A

Sa Cabaneta 53 – CB Consell-Lavanderias Diana 76. Bon partit del nostre mini de segon any davant Sa cabaneta. Partit que varen aconseguir guanyar gràcies a la nostra intensitat defensiva (37 balons recuperats) i l’aplicació dels conceptes treballats a la darrera setmana. Tot i així, encara ens falta ser un poc més agressives en atac i intenses en defensa. Enhorabona a tot l’equip i especialment a Pola ( 17 balons recuperats, 25 punts)

MINI MASCULÍ A

Artà 80 – CB Consell-Groc autoescoles 75. Partit difícil de jugar per l’equip de Consell, varen començar el primer quart totalment adormits ja que ens passaren per damunt, però els següents 4 quarts ens varem refer i consegüirem remumtar el partit (7 punts adalt), però l’Artà va demostrar l’equip competitiu que tènen per acabar duent-se el partit en el darrer quart. Des del meu punt de vista no hi ha res a dir als jugador perquè s’esforçaren i ho varen deixar tot al camp. Hi ha que seguir fent feina!!!

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 43 – Sa Cabaneta 45. Partit difícil el disputat el passat disabte per les nostres infantils. No tant per l’equip contrari (que va fer un bon partit) i si per les lesions que hem tingut aquest inici d’any (fins a 8 jugadores de 12 que tenim). Dinàmica negativa que varen lluitar per solucionar-la però que,  als darrers minuts no varen poder aixecarla. De totes maneres l’actitud va ser positiva i aquest es el camí a seguir. Aquesta setmana a la fi hi serem gairebé totes i podrem seguir entrenant amb la mateixa ilusió que el 2014.

CADET MASCULÍ B

CB Consell-Labolife 46 – La Salle 64. Els nostres cadets tornaren a perdre, davant del club bàsquet La Salle. Tot i perdre de 18 punts vàrem competir durant 3 quarts arribant a guanyar el darrer quart per 19-15, però l’esforç va arribar tard. Durant els primers 20 minuts varem competir molt bé i arribarem a la mitja part 10 punts abaix, però com sempre el tercer quart va ser el pitjor i no varem saber competir fent moltissimes errades en atac i deixant que ens fessin cistelles molt fàcils. Ja en el darrer quart ens posarem les piles però no va ser prou i acabarem perdent per 46-64.

CADET MASCULÍ A

Artà 70 – CB Consell-Dhotels 42. Tot i que el marcador reflexa una abultada diferència entre els dos equips cal dir que els nostres cadets anaren a Artà amb només 7 jugadors, fora cap dels jugadors acostumats a pujar la pilota i tot plegat per jugar contra un dels grossos de la categoria que va fer press durant tres quarts.
Els consellers feren un gran partit, tots posaren el seu granet d’arena per aconseguir que el seu joc fos vistós i ben organitzat, llàstima que el cansament pel sobreesforç va fer que al darrer quart els capets s’espessassin una mica i el joc va passar a ser un tant més caotic.
Hem de destacar un petit detall de bon companyerisme…Jaume Gelabert, baixa per lesió, va desplaçar-se fins a Artà per animar als seus compamnys, un exemple que caldria que molts agafassin.
En resum un bon partit que els nostres jugadors superaren amb la cara ben alta i amb la consciència tranquila d’haver fet tot el possible i encara una mica més. Enhorabona atl·lots.

JÚNIOR FEMENÍ

CB Consell-Restaurant +QD 51 – Dakota Alcúdia 76. Partit aplaçat contra el millor equip de la categoria, encara que sabiem que seria difícil varem jugar un dels partits mes seriosos de la temporada. No varem perdre la cara al partit i totes les jugadores varen demostrar que la recuperació de l’equip va per bon camí, assimilant coses noves que esteim treballant i sobre tot creient en elles.

Manacor 60 – CB Consell-Restaurant +QD 40. Després del partit que varem jugar el dijous on varem demostrar que podem jugar contra qualsevol equip i no perdre la cara al mateig tornavem a tenir un partit per confirmar aquesta recuperació, rés més aprop de la realitat. Varem tornar a ser un equip fora intensitat on ens donava igual si ens anotavem i sobre tot varem deixar de fer moltes de les coses que ja teniem assimilades. Hem d’apendre a ser més regulars i quan les coses no surten com voldrien no podem abandonar.

SÈNIOR FEMENÍ

CB Consell-Bufete Staubach 67 – Andratx 70. Les sèniors es deixaren guanyar de nou, aquest cop contra l’Andratx i altre cop en els darrers segons que no saberen jugar. De totes formes tot esdevení d’un mal inici de partit on les jugadores estaven més pendents del que feien tant les contràries com els arbitres i gens atentes al que es suposava que havien de fer elles. Després de la mitja part es recuperà la concentració però el mal ja estava fet.

SÈNIOR MASCULÍ

CB Consell-Evolutum Constructors 57 – Campos 60. Tercer partit consecutiu perdut contra un del rivals que ara es troba per damunt noltros, encara que varem ser molt més consistents en el joc. Dos factors varen fer que no poguessim aconsseguir un resultat favorable, el començament del partit on varem deixar que el campos anotes 19 punts i el porcentatge de tirs lliures 7/24.

Amb tot això nomes 3 punts de diferència, hem de ser positius, un equip nou i que em finalitzat la primera volta amb 7 victories i 5 derrotes.
IMG-20150201-WA0008
Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search