RESULTATS, 30 DE NOVEMBRE

 In Partits

MINI FEMENÍ

Sa Pobla 2 – CB Consell-Lavanderías Diana 32. El mini femení segueix en la seva línia de creixement. Després d’una bona setmana d’entrenaments amb increment d’intensitat, matinem el dissabte per jugar davant un rival, a priori més fluix. Per això, aprofitem el partit com un entrenament més es tractés i varem fer proves de cara al futur de les jugadores. Jugadores “altes” pujant la pilota, practicant contra atac, defensant solament amb cames, etc… En línia general molt bé, sobretot la segona part quan ja entrarem en calor i augmentarem el ritme. Ara ens falten 3 entrenaments per preparar el proper partit, davant el primer classificat, contra el que varem perdre a la prorroga…  Sort i, a seguir treballant

MINI MASCULÍ

CB Consell-Groc autoescoles 21 – Santa Maria 51. Partit perdut des de casa!!! Ja teníem clar que aquest partit l’haviem de perdre i els hi varem donar en safata!!!!
No pot ser baixar els braços d’aquesta manera i no lluitar. Som un equip en que manca actitud i concentració, quan volem som capaços de tot però no pot ser no saber jugar amb el marcador en contra o en circumstàncies adverses. No tot es guanyar, hem de disfrutar de jugar i de ser un equip. Marcador tancat al quart període.

PREMINI MASCULÍ

CB Consell-Evolutum Constructors – Bahia St. Agustin. El nostres preminis jugaren contra el BSA, es va veure un partit a seriós i molt lluitat, amb moments de descontrol per part dels nostres. En defensa seguirem la mateixa linia, defensarem amb intensitat i en atac ja van sortint cosetes.

JUNIOR FEMENÍ

CB Consell-Restaurant +QD 23 – Bàsquet Pla 68. Al darrer partit de la primera volta les nostres júniors varen realitzar el pitjor partit de la temporada. Els continus errors en el joc, amb multitud de pèrdues de pilota, així com la incapacitat per defensar en equip ens va fer cedir avantatge des del primer moment. I a mesura que les coses es van anar complicant l’equip va anar baixant els braços, amb el que la imatge oferta va ser la pitjor en molt de temps i la diferència final va ser molt àmplia. La bona actitud mostrada en partits anteriors no va estar present en aquesta ocasió. Però la veritat és que les últimes dues setmanes d’entrenaments no apuntaven a una altra cosa. Després del partit van quedar clares dues coses: Primer que perquè un equip funcioni tots els membres són imprescindibles. No n’hi ha prou amb 6 o 7 jugadores. I segon que per poder competir s’ha de treballar molt dur i esforçar-se en tots els entrenaments, no només en els partits. Potser aquesta derrota ens faci aprendre dels nostres errors per la via difícil. Si és així, aquest partit no serà més que una pedra en el camí. Si no és així, arribaran més partits com aquest. De nosaltres depèn.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search