RESULTATS

 In Notícies

El CB Consell-Bionorica va caure per 33 a 71 contra el Bàsquet Porreres. Tot i el resultat es va jugar un bon partit on en va començar guanyant el primer quart i empatant el tercer. A seguir lluitant!!

El CB Consell-Dhotels va caure per 22 a 84 davant l’Español B, equip que correspon al mític club de La Salle. Bon partit el disputat aquest diumenge, que començà amb molt bon color, els nostres jugadors mantingueren en línia als palmesans que no aconseguien sobrepassar amb facilitat les constants accions defensives locals (A veure si es segueix treballant en aquest aspecte i es millora encara molt més) que plantejaren una primera part de tu a tu als contraris.
Alhora durant la primera part es veié més ordre ofensiu que en anteriors partits i petites notes de bon joc que possibilitaren que la diferència en el marcador fos de moment més escassa del que estem acostumats.
Malauradament a la segona part, fruit del cansament i la incessant pressió defensiva rival, la intensitat defensiva minvà i els atacs es convertiren en un “salvese quien pueda” on només primaren les accions individuals. L’equip palmesà aprofità la situació caòtica del nostre equip per partir en el marcador, espatllant un resultat que no era l’esperat després d’haver-se vist el bon joc de la primera part.

Per la seva part, el equips premini varen jugar dissabte contra els equips del SCD Hispània uns amistosos per preparar el proper inici de la lliga. El CB Consell-Rte. El Mascarón va tenir un partit bastant igualat, per altra banda, el CB Consell-Groc autoescoles va tenir un partit massa fàcil contra un equip inferior física i tècnicament. L’important és que tothom s’ho va passar molt bé!!!

   

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search