RESULTATS

 In Sin categoría

El cap de setmana passat varem tenir complet al pavelló de Consell amb 5 partits dels nostres equips federats.

PREMINI MASCULÍ

El CB Consell-Groc autoescoles va ser molt superior al CB Nord, tot i la fluixa defensa, sobre tot a l’inici del partit.

PREMINI FEMENÍ

El partit del CB Consell-Rte. El Mascarón va ser més igualat davant el SCD Hispània, tot i la superioritat final del nostre equip.

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Bionorica 12 – Sa Pobla 44. Bon partit davant les segones classificades!! Bona intenssitat defensiva que va provocar molts d’errors de les contràries.

MINI FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 60 – SCD Hispània 57. Remontada i triple a pocs segons del final, bon partit al final ja que el començament va ser molt fluix.

CADET MASCULÍ

CB Consell-Dhotels 12 – Sa Indioteria 90. Amb l’esperit de superació i l’esforç per bandera, els cadets s’enfrontaren a un Sa Indioteria que no perdonà al seu rival, un Consell-Dhotels que només pogué presentar-se amb set jugadors per disputar l’encontre.

Javi, J. Ferrejans, Tomàs, Isaac, López , Toni i Àngel foren els set valents que demostraren com es pot mostrar la millor cara quan les coses van torçudes, i és que no només es trobaren amb les baixes per jugar el partit de bon principi, sino que durant el partit s’afegiren noves dificultats; com la lesió de Toni a la cadera que el va obligar a seguir jugant amb molèsties quasi tota la segona part, el fort cop que va patir Isaac al darrer quart que el va deixar fora del joc (ens va donar a tots un bon ensurt) i els problemes de ventre que arrossegà Javi durant tot el partit i que, així i tot, va treure forces per aportar el màxim possible al seu equip.

Un partit per tenir de precedent tant per l’actitud i la voluntat de superar els reptes, com per la lluita donada durant els 40 minuts de la qual se’n poden sentir ben orgullosos tots i cadascun d’ells. Enhorabona i a seguir treballant que encara queda molt a fer!!

           

Volem agraïr a les preminis que varen ajudar a les minis al seu partit de dissabte, i a les minis que varen ajudar a les infantils. Amb la seva col·laboració… FEIM EQUIP!! FEIM CLUB!!

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search