RESULTATS, 4 A 7 DE DESEMBRE

 In entrades 2014/2015, Partits

INICIACIÓ

Diada a Andratx. Alguns jugadors de l’equip de Iniciació amb qualcún reforç dels que aquest any juguen amb els preminis varen participar diumenge a la diada que es va celebrar a Andratx. Allà varen disputar 3 partits, contra Andratx, La Salle i Cide. Agrair als jugadors i familiars haver participat en aquesta diada en un dia festiu.

I agrair la convidada al CB Andratx!!

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 60 – Zona 5 34. DEFENSA. INTENSITAT. CONCENTRACIÓ. ACTITUD. 4 coses que varen fer bé a partir del primer període, on varem fer pena. La reacció de l’equip va ser positiva i per segona jornada consecutiva, aconseguirem deixar a 0 al rival durant 10 minuts. Tal vegada no varem tenir el nostre millor partit ofensiu però, l’actitud en  defensa, gairebé tot el partit, va destacar el partit a favor nostre. Destacar un cop més  l’actitud dels pares que en els moments difícils varen animar i sobretot, la reacció de les jugadores. Enhorabona i a seguir fent feina!

CADET MASCULÍ A

Andratx 62 – CB Consell-Dhotels 61. El passat diumenge els cadets jugaren un partit vibrant contra l’Andratx. Fou un d”aquets encontres que es gaudeixen tant a la pista, a la banqueta com a les grades.
No va començar gaire bé la cosa per als nostres nois que sortiren embadalits davant els rivals que tenien les coses molt clares des del principi i que gràcies a això agafaren una petita avantatge de fins a 10 punts que als consellers els costà tot el segon quart remontar fins a estar 4 amunt a la mitja part.
La resta del partit es va convertir en un amunt i avall amb avantatges momentanis i alternatius del domini del joc. L’alta intensitat amb que es jugava el preveia que un mal moment per part d’un dels dos equips provocaria que l’altre s’avantatgés en el marcador i precisament això els va ocórrer als de Consell a falta d’uns pocs minuts per acabar el darrer quart. Tot i que es referen la remontada no va ser possible tot i que la tingueren a les mans.
Ben competit i ben jugat. Els jugadors poden estar contents d’haver fet disfrutar al públic que pressencià un fantàstic partit.
Enhorabona i a seguir endavant!

SÈNIOR MASCULÍ

CB Consell-Evolutum Constructors 55 – Rte. Es Cruce-Son Servera 68. Partit aplaçat que corresponia a la segona jornada, no varem poder comptar amb varis jugadors lesionats i a la vegada amb un altre jugador que no esteia inscrit a la federació a la data de la disputa inicial del partit. Així i tot varem plantar cara a un dels equips que estaran a dalt a la competició, varem començar el partit molt ficats i teniem el partit bastant controlat. Però com sempre varem tenir uns moments de descontrol on no hi havia defensa i amb atac cadascú volia fer el partit per la seva compta, quan el marcador es favorable ens queda temps per recuperar però contra equips on la diferència es mínima ho notam i ja no és el primer partit que perdem per aquestes circumstàncies.

 

Ultima Hora 09-12-14  IMG-20141209-WA0002

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search