RESULTATS, 5 A 7 DE JUNY

 In Partits

MINI MASCULÍ

CB Consell-Groc autoescoles 62 – Artà 65. Molt mal partit!!!! Només salvam un quart. Sabeu el títol d’aquella película “crònica de una muerte anunciada” idò això!!!!!! Fa 3 partits que anam a menys, que ja pareix que hem acabat la temporada i que som els millors. Amb aquesta actitud no anam enlloc. Aquest equip depèn molt del seu estat anímic.
Queda un partit, la culminació de tot un any fent feina, depèn de noltros decidir el que volem fer!!  Jo vull guanyar i voltros?

MINI FEMENÍ

Sa Indioteria 35 – CB Consell-Lavanderías Diana 4.

CB Consell-Lavanderías Diana 36 – Sta. Maria 53.

Les nostres minis jugaren el seu dos darrers partits. El primer dijous, que va ser un partit sense història, en cap moment mostraren ganes de lluitar i el rival ho va aprofitar.

El segon i darrer partit de l’any va ser diferent. Elles sabien de la importancia, era un partit on podien veure la nostra millora durant l’any i, excepte el segon quart (0-12) tots els altres varen competir jugant un bàsquet més divertit que el rival que, va aprofitar el seu físic per imposar-se a les nostres. De totes maneres, enhorabona per la temporada i a seguir disfrutant!!!!

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 57 – Madre Alberta 14. Darrer partit de l’any davant un rival fluix. Desde el principi varen intentar que les nostres, com de costum, no jugassin al nivell del rival però, tot i que varen jugar a moments massa bé, gairebé durant la majoria del partit jugaren al seu nivell. Aquesta és una de les coses que hem de millorar de cara l’any pròxim si volem competir en categoria Especial. Tot i així, enhorabona per l’actitud i la feina feta durant l’any , i sobretot ENHORABONA a la grada, als pares i mares, perquè heu donat un exemple en tot moment del que és un equip de FORMACIÓ! Enhorabona i ens veim en tornar!

Mini fem 07-06-14 Infantil fem 07-06-14 1

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search