RESULTATS, 5 I 6 DE MARÇ

 In Partits

PREMINI

Imprenta Bahia – CB Consell-Evolutum Constructors. Els preminis jugaren un partit molt cómode contra un At. Escolar que va demostrar la millora que han fet de la primera volta i les ganes de competir que tenen. Els nostres feren un partit molt correcte pero hauriem de millorar el joc col.lectiu, pero poc a poc.

MINI MASCULÍ

CB Calvià 37 – CB Consell-Groc autoescoles 67. Bon partit amb bona actitud. Un quart difícil perque no hem jugat com un equip. Hem millorat molt individualment, tenim més recursos per poder afrontar situacions de 1×1 però no hem d’oblidar que som un equip. Falla un poc la defensa al qui dur la pilota i la visió perifèria per saber on és la pilota en tot moment. Hem de millorar la intensitat i la posició defensiva però ho estam treballant!! Som un bon equip i ens ho hem de creure.

MINI FEMENÍ

Santa Maria 48 – CB Consell-Lavanderias Diana 18. El passat dissabte varen jugar les nostres minis contra Santa Maria, un equip molt dur en defensa que en la pretemporada ens va guanyar molt cómodament però, aquest dissabte la història va ser diferent i varen tenir que lluitar més en defensa per guanyar-nos. Lluitaren i sofrierem un pic més jugar davant un equip molt superior físicament però, aquest pic varen lluitar fins al final i només el 4 periode ens guanyarem cómodament. Molt content per l’actitud de les jugadores i la bona feina que esteim fent.

INFANTIL FEMENÍ

Andratx 54 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 47. Impossible fer res quan jugues davant un infantil de segon any amb només 5 infantils disponibles, la bona voluntat de les minis (neus, claudia i xisca) rés va poder fer enfront a la superioritat física al 3 periode i, si a això li sumes contratemps que passen  a aquestes edats, el resultat va ser una derrota dura però “esperada” . Tot i aixi, l’actitud és la correcta i hem de seguir treballant.

CADET MASCULÍ

CB Consell-Dhotels 52 – Santanyí 50. El Santany, per motius desconeguts es presentà amb només sis jugadors a la pista del Cati Pol per enfrontar-sde a un Consell amb tots els seus efectius a ecxepció de Tomàs per viatge.
Tot pareixia que seria el que es pressagiava, que el Consell aniria ampliant de mica en mica la diferencia al marcador i guanyaria amb certa comoditat. Però els cadets noens tenen acostumats a que facin les coses fàcils i, fins i tot quan els visitants quedaren amb només quatre, es complicaren el partit fins al punt de casi endur-se’n una desagradable sorpresa que va evitar Toni Josep agafant el darrer rebot i evitant que els rivals tinguessin una segona oportunitat d’empatar a nomes 2 segons per acabar.
Si descartam que va ser un partit pobre en quant a joc dels dos equips i que pareixia que cap dels dos equips si jugaba res, els cadets recullen una nova victoria amb gust agredolç.

JÚNIOR FEMENÍ

At. Escolar 66 – CB Consell-Restaurant +QD 57. Derrota en la pròrroga de les júniors després d’un partit amb alts i baixos.
Després d’un inici fluix del nostre equip, una mica de per si habitual, encaixant un 0-6 de sortida, l’equip va començar a treballar amb major concentració, realitzant bona defensa i atacs per arribar al final dels primers deu minuts amb el resultat de 13 a 8, després d’un parcial favorable de 13 a 2.
El segon quart va ser igualat, mantenint l’avantatge excepte l’últim minut del quart on un parell d’errors ens van portar a un desavantatge de 2 punts (20 a 22) a la meitat del partit.
El tercer quart va ser totalment per al nostre equip. La defensa va funcionar, l’atac també i jugant a moments molt bé es va aconseguir una diferència favorable d’11 punts al final del quart.
No obstant això l’últim quart no va ser bé per nosaltres. Després d’uns minuts inicials on es mantenia l’avantatge, la falta d’encert en els tirs lliures i la por a perdre es va apoderar d’algunes jugadores, esfumant-se l’avantatge per arribar al final dels 40 minuts empatats. En la pròrroga es va mantenir la tònica de l’últim quart amb un equip local llançat i les nostres jugadores temoroses, traient faltes però fallant gairebé tots els tirs lliures (3/12 en la pròrroga).
Finalment resultat de 57 a 66, que hagués pogut ser un altre si haguéssim mantingut la calma durant el partit.

Premini contra At Escolar 05-04-14 (Medium)

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search