RESULTATS, 6 A 13 DE MAIG

 In Partits

PREMINI

CB Consell-Evolutum Constructors – La Salle. Partit massa còmode dels nostres en contra d’un equip que es veia que era de primer any, els nostres es varen relaxar massa tan en atac com en defensa i es va veure un partit molt avorrit i on els nostres eren superiors en tot.

CB Consell-Evolutum Constructors – Lloseta. Partit molt disputat per part dels dos equips, varem veure un Llosetina molt concentrat i amb jugades de qualitat i amb les coses clares. Els nostres varen lluitar en tot moment i varen donar la cara contra d’un dels millors equips d’aquest grup.

MINI MASCULÍ

Son Servera 69 – CB Consell – Groc autoescoles 75. Partit d’aquells en que penses que la temporada és molt llarga i quan difícil és mantenir la concentració durant un període llarg de temps!!!!!
Molt poca intensitat i concentració, massa nirvis i tothom fent la guerra pel seu compte. Un molt bon jugador de l’equip contrari ens fa anar de “capoll” tot el temps i ens fica la por al cos!!!!
La sensació és d’haver perdut el partit encara que no va ser així.
Hauríem de fer una reflexió tots plegats sobre el significat esport-competició vs esport-oci, diversió, salut, família…!!!!!! Cap on volem anar?????

CADET MASCULÍ

CB Consell-Dhotels 42 – Ciutat de Palma 75. Bona imatge (tot i el marcador) la donada diumenge matí dels nostres cadets en front un equip superior a ells, sobretot físicament. Els jugadors consellers aguantaren molt bé la primera part, on els contraris plantaren una diferència de 13 punts que ja va ser impossible de recuperar. A la segona part el Consell hagué de veure com el rival engreixava la diferència a l’electrònic mentres ells anaven perdent les forces a mesura passaven els minuts. Així i tot els de Consell saberen sortir molt bé de la presió dels palmesans i feren molt bones accions defensives, sobretot cal tenir en compte les de Joan Deyà que fou un dels millors de l’equip en aquest encontre.

JÚNIOR FEMENÍ

CB Consell-Restaurant +QD 30 – Molinar 36. Les júniors van caure una vegada més a un partit que es va poder  guanyar perfectament. L’actitud passiva i poc competitiva general de l’equip en algunes fases, solament es van salvar dues o tres jugadores, van desesperar als entrenadors i al públic local. Així doncs, es va malgastar un avantatge al descans de 7 punts i sobretot es va tornar a fer evident per part d’algunes jugadores que l’actitud és molt millorable. Després dels avisos dels últims entrenaments no es va millorar l’esforç. Esperem que ara sí ho fem.

20140506_193447 (Medium) 20140506_193600 (Medium) 20140506_193712 (Medium) 20140513_200316 (Medium)

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search