RESULTATS, 6 A 7 DE JUNY

 In entrades 2014/2015, Partits

PREMINI FEMENÍ

CB Consell-Bionorica – St. Josep. En la línia habitual!!!! Molt bon partit i bon joc. Tènen moltes ganes d’aprendre i disfruten de jugar. No volen acabar la lliga! Son un grup que tènen un nivell d’aprenentatge molt alt i ràpid. Bon futur.

MINI FEMENÍ B

Manacor 68 – CB Consell-Caixa Colonya Pollença 31. El partit del passat dissabte va ser el darrer de la temporada. Un partit on es va veure el gran progrés de la temporada, però tot i això no varem poder obtenir un millor resultat. A causa de la falta d’encert i la quantitat de rebots en actac que ens varen agafar. Així i tot les nines s’ho varen passar molt bé i es varen ficar dins la dutxa amb roba per celebrar la temporada.

MINI MASCULÍ B

Sant Josep 53 – CB Consell-Evolutum Constructors 22. Tot i la diferència en el resultat el partit va estar molt lluitat pels nostres nins llevat d’un quart que no varem sebre sortir bé de la presió i acabarem perdent moltes pilotes que eren punts fàcils per als contraris, llevat d’això la resta del partit es va jugar molt bé.

CB Consell-Evolutum Constructors 43 – Artà 64. Partit molt ben competit pels nostres tan en defensa com en atac. La diferència d’alçada i algunes baixes de jugadors que tenguerem varen decantar el marcador cap a l’equip visitant.

MINI MASCULÍ A

CB Consell-Groc autoescoles 89 – Dakota Alcúdia 38. Partit igualat durant els dos primers quarts, on els jugadors d’Alcúdia van plantar cara, ja en el tercer quart els consellers varen agafar una bona avantatge. Va ser un partit complicat al començament per jugar a pista cuarta i els jugadors de Consell varen jugar més individuals que en equip però amb bon resultat, bona mostra de la feina realitzada en els entrenaments.

CB Consell-Groc autoescoles 65 – Ciutat de Palma 15. Darrer partit de la temporada pels jugador de Consell. Partit desigual i plàcit pels consellers. On els jugadors  varen tancar marcador al 4 quart, per això és varen relaxar als primers minuts del 6 quart i varen necessitar un toc d’atenció, els jugadors menys habituals varen disputar més minuts amb bon rendiment.

IMG-20150606-WA0005

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search