RESULTATS 6 A 8 DE MARÇ

 In entrades 2014/2015, Partits

PREMINI FEMENÍ

CB Consell-Bionorica – Pla. No es reflecteix als partits el que passa als entrenaments. Tenim por, poca confiança amb noltros mateixos i molt baixa concentració. El resultat no importa però entram molt tart als partits. Encara no tenim el xip de la competició, la sang i l’esperit de lluita!!!!! Serà que som petits i enguany tot és novetat?
Temps al temps i a seguir fent feina!!!!!!

MINI FEMENÍ B

CB Consell-Caixa Colonya Pollença 16 – Zona 5 47. El partit disputat el pasat dissabte va ser el primer partit de la segona volta, que també va ser el partit contra les primeres de la lliga. Gràcies que ens tornam a enfrentar, es veu la progressió del equip. El partit del la primera volta va ser un partit que pareixia que només hi havia un equip i només varem ficar 4 punts, en canvi en aquest segon partit varem començar molt bé i varem guanyar el primer quart, després les de Manacor es varen ficar al partit i ja no verem poder fer rés, però varem seguir ficant punts i varem defensar bé.

MINI MASCULÍ B

Binissalem 45 – CB Consell-Evolutum Constructors 78. Divendres passat els nostres minis anaren a jugar a la pista del Cb.Binissalem.
El resultat final va ser 45-78 a favor nostre, tot i la diferència en el marcador va ser un partit on haguerem de lluitar des del primer minut. Els dos primers quarts varen ser clau a l’hora de decantar el marcador al nostre favor ja que la resta de quarts varen quedar molt igualats.

MINI FEMENÍ A

Pollença 58 – CB Consell-Lavanderias Diana 42. Mal partit a nivell de concentració de les nostres minis. Poca intensitat defensiva varem demostrar durant diversos moments del partit, sobretot un desastrós tercer quart que va decantar el partit a favor del nostre rival. Seguirem entrenant per arribar al nostre màxim!

MINI MASCULÍ A

CB Consell-Groc autoescoles 50 – Manacor 65. Partit intens entre dos equips del mateix nivell on el CB Consell va començar a un bon nivell però nomes va durar el primer quart, i va passar el que sol passar durant la temporada el 2º i 3er quart els jugadors fèren la lluita pel seu compte i el B. Manacor es va anar en el marcador. A la mitja part l’equip va fer un canvi de chip i els jugadors varen començar a jugar en equip i varen aconseguir endur-se els darrers parcials amb bon joc i disfrutant del partit. Seguirem fent feina.

INFANTIL FEMENÍ

Zona 5 60 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 46. La zona press i zona de l’equip rival, a una pista tant petita com la de na capallera, va fer impossible poder guanyar el partit. Tot i així, hem de pujar la intensitat defensiva i concentrar-nos molt més perquè, són els petits detalls que fan que els nostres rivals en guanyin. Si aconseguim cometre els mínims errors, podem competir davant tothom!

CADET MASCULÍ B

Manacor 84 – CB Consell-Labolife 39. Tot i que el resultat final va ser 84-39 en contra nostre, varem fer una molt bona primera part arribant al descans 30-19, contra un dels equips que estan adalt de la classificació. Ja a la segona part no pogueren seguir amb un ritme alt de partit i ens varen faltar les forces, cal dir que l’equip contrari ens va presionar els 40 minuts del partit i tot i això seguirem lluitant. A seguir treballant i ànims!

CADET MASCULÍ A

CB Consell-Dhotels 36 – Joan Capó 70. Com va dir l’entrenador contrari….. “al final s’han despert”. No hi ha altre resum. Una anotació de 9 punts sumant els dos primers quarts assenyala la por que varem tenir, i 39 en contra…. la poca intensitat defensiva. Tot al contrari del 3er i 4rt quart, que es varen guanyar. A la segona part va sortir tota la energia i intensitat que no havia sortit al principi. Una llàstima haver començat tan dormits.

JÚNIOR FEMENÍ

CB Consell-Restaurant +QD 86 – Dakota Alcúdia 47. Partit que ens va servir per provar coses noves i que a poc que poguem anar treballant aniran millorant. Varem sortir molt concentrades al partit i fent les coses que havien treballat durant la setmana, per possar qualque però hem de millorar en la defensa de 1×1 on no som prou agresives i els equips contraris ens superen fàcilment. hem de seguir treballant per confirmar que aquesta segona volta podem fer moltes més coses.

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search