RESULTATS, 8 A 10 DE MAIG

 In entrades 2014/2015, Partits

PREMINI FEMENÍ

Madre Alberta – CB Consell-Bionorica.  Bon partit, bona predisposició i actitud. Ha faltat un poc de joc col·lectiu i un poc de concentració en defensa. Ens falta continuitat en els partits, aquesta categoria té massa aturades! M’agradaria veure un partit contra nines de la mateixa edat que les nostres, que passaria?

PREMINI MASCULÍ

Sa Pobla – CB Consell-Aquadim.  Dissabte passat vàrem jugar a Sa Pobla un dels millors partits de la temporada. Ens vàrem saber recuperar després d’una ratxa de dos partits de mal joc. A sa Pobla vàrem dominar l’encontre des del principi: bons passes, bons contraatacs, definició en el tir i sobretot joc de passar-tallar. Vàrem fer alguns talls i continuació que sorprengueren a tota la defensa; i ho férem en més d’una ocasió. Ho havíem treballat als entrenaments i al partit ho varen aplicar: molt bé! Esperam continuar en aquesta línia i seguirem treballant per millorar.

MINI FEMENÍ B

CB Consell-Caixa Colonya Pollença 6 – La Salle 56. El passat disabte les mini fem B va jugar contra les segones de la lliga, La salle, i es va notar molt la diferència entre els equips i ens varen tancar el marcador al tercer quart. La defensa a tota pista va fer que perdèssim moltes pilotes i a causa d’això ens varen agafar molta diferència. A partir del tancament del marcador ens varen defensar a mitja pista i varem arribar més a cistella, però es notava massa la diferència.

MINI MASCULÍ B

Eu Moll 77 – CB Consell-Evolutum Constructors 47. Tot i la diferència de 30 punts, els nostres minis varem jugar un gran partit davant un equip que físicament era molt superior, els nostres varen saber jugar molt bé el treballat durant la setmana i en defensa no varen poder fer més del que fèren davant de jugadors més forts i amb més alçada.

MINI FEMENÍ A

Artà 69 – CB Consell-Lavanderias Diana 77. Partit d’infart el jugat el passat dissabte a Artà. Les nostres començaren amb una gran concentració i intensitat durant els primers minuts. Tots els quarts varen ser disputats però la velocitat de na Pola i la defensa a mitja pista al cinquè quart va provocar un 9-21 a favor, cosa que va provocar la nostra victòria al darrer quart, victòria meresquda i amb una gran dosis d’ànim.

MINI MASCULÍ A

CB Consell-Groc autoescoles 89 – Joan Capó 79.

INFANTIL FEMENÍ

Esporles BC 34 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 65. Petits detalls com donar la mà a la jugadora del equip contrati quan cauen,  demanar-li a l’àrbitre dubtes després del partit etc… Están demostrant la maduresa que s’està produïnt en aquest equip. Del partit, que no va ser molt vistós, podem dir que a moments, quan apretavem i possavem una marxa més de velocitat, es quan jugavem millor, també dir que hem d’aprendre que no sempre ens sortiran les coses perfectes i no per aixo hem de baixar els braços. Anims i a seguir!

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 76– Andratx 26. Partit amb certa comoditat de les nostres infantils que, desde el principi se varen mostrar serioses i concentrades. La millor noticia varen ser la reaparició de n’Espe i el gran partit de totes I especialment de les minis que varen pujar a causa de les baixes que varen tenir. Nomes queden 5!!!!

CADET MASCULÍ B

CB Consell-Labolife 57 – Joan Capó 58. Partit molt igualat en tot moment, tot i que els primers 10 minuts varem dominar en el marcador, la falta d’encert i sobretot concentració i actitud defensiva varen fer que el Joan Capo guanyés el partit.

CADET MASCULÍ A

Sa Cabaneta – CB Consell-Dhotel. AJORNAT

JÚNIOR FEMENÍ

Muro 27 – CB Consell-Restaurant +QD58.

SÈNIOR FEMENÍ

CB Consell-Bufete Staubach 47 – Calvià 40.

Campos 32 – CB Consell-Bufete Staubach 25.

Intens cap de setmana el viscut per les nostres jugadores amb dos partits en menys de 48 hores. Al jugat a Campos diumenge al matí es va notar el cansament de les nostres guerreres que, encara fent un bon partit, no van poder definir de cara a cistella amb la mateixa frescor que el divendres a la nit, quan es va jugar, tal vegada, el millor partit de la temporada davant un dels equips capdavanters, al que es va vèncer a tots els quarts. Partit molt seriós, amb pocs errors, molt sacrifici en defensa, movent bé la pilota i amb encert de cara a cistella. Un molt bon partit que deixa un agradable gust de boca i posa de manifest el molt que són capaços de jugar les nostres indomables. En definitiva, bon final de temporada.

SÈNIOR MASCULÍ

CB Consell-Evolutum Constructors 54 – Muro 61.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search