RESULTATS, 8 A 9 DE MARÇ

 In Partits

PREMINI
CB Sa Pobla – CB Consell-Evolutum Constructors.
Els nostres preminis jugaren contra Sa Pobla un partit molt igualat on varem tornar a veure l’equip d’abans, lluitador en tot moment tant en defensa com en atac, amb molt bona actitud. A seguir treballant!

MINI FEMENÍ
CB Consell-
Lavanderias Diana 33 – At. Escolar 64. Malgrat un darrer quart desastrós, fruit de la falta de físic i d’un bon cinquè que va jugar el nostro rival, les nostres jugadores varen disputar un partit molt guapo i interesant, amb intensitat i lluita en defensa i amb molt bones accions en atac. Varem poder jugar 5 quarts a un nivell impresionant, amb molts 1×1 i amb molts de pases quan tocava. Totes les jugadores varen jugar molt bé, però com ja hem dit, el darrer quart va borrar tot el treballat durant el partit. Parcial de 0-25 molt dur que varen rebre i… Partit perdut de 31 . Tot i així. Ens quedam amb la bona feina feta durant els entrenaments i els 5 primers quarts del partit, felicitam a les jugadores i les animam a seguir d’aquesta manera, treballam!

MINI MASCULÍ
CB Consell-Groc autoescoles 58 – Son Servera 55. 
Partit igualat, amb baixa intensitat i concentració per part nostra. Hi ha fases del partit que no jugam com un equip i tothom fa la guerra pel seu compte i aquí es on entram en el que ja anomenam “fase rem consellera”. Manca lectura i decisió correcte en cada situació de joc. No me cansaré de dir-ho, si volem podem fer front a qualsevol equip!!!!!!! Però hem de voler!!!!
Fer esment als arbitratges tant d’en Borja com d’en Dani com els millors i més objectius que hem sofert durant tota la temporada. Arbitrar també es ensenyar!!!

INFANTIL FEMENÍ
Eu Moll 47 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 44.
No tots el dies podem estar al nivell que volem. Factors externs varen fer que qualcuna jugadora i, sobretot l’entrenador, no varem estar o millor dit , no varem acertar amb la planificació del partit. Amb un bon primer quart i, un dolentisim segon (23-3). Tot i així ens varem saber aixecar i varem remontar un partit digne d’oblidar, però el darrer minut varem perdre perquè “varem voler”, fent passes, amb precipitacio en atac i desconcentració en defensa. Tot i així, ara només ens queda treballar, fer molta feina per seguint millorant i preparar-se millor per el següent partit.

JÚNIOR FEMENÍ
Joan Capó 47 – CB Consell-Restaurant +QD 43.
Derrota del júnior femení en el primer partit de la segona fase.
Derrota en un partit igualat en el qual arribarem amb opcions al final però on els baixos percentatges de tirs de camp i tirs lliures així com les pèrdues de pilota van ser un llast massa gran. Després d’una sortida fluixa per part del nostre equip que va permetre a les locals gaudir d’alguns avantatges en el marcador, la reacció de les nostres jugadores en forma de major concentració i per moments bona defensa va permetre igualar el marcador en el segon quart i al descans. Durant el tercer quart i a l’inici de l’últim la bona defensa i algunes ràpides sortides al contraatac ens van permetre donar la volta al partit i aconseguir alguns avantatges en el marcador. Però a causa de la falta d’encert en els tirs lliures i una mica de poca fortuna no vam poder mantenir la davantera arribant als últims minuts per sota. En aquests moments la falta de concentració així com els mals tirs ens van fer encaixar una derrota per quatre punts de diferència.

CADET MASCULÍ
Ciutat de Palma 74 – CB Consell-Dhotels 31. El cadets jugaven a la pista de l’equip lider del grup, un partit difícil però que es va començar amb molta concentració, però poc a poc les pèrdues de pilota per la presió rival, els errors en les passades i les badades defensives en els talls i els rebots varen fer que l’equip local acabés la primera part amb una avantatge de 47 a 18. Però els nostres varen sortir després del descans amb moltes ganes i fent un bon quart tant en defensa com en atac. Al darrer quart va a tornar a baixar el nostre nivell i l’equip local va anar augmentant l’avantatge. En general el partit no va ser dolent, però va faltar intensitat en molts de moments. El més positiu va ser la bona circulació de pilota en els atacs estàtics quan els nervis no ens feien precipitar.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search