RESULTATS, 9 A 11 D’OCTUBRE

 In entrades 2015/2016, Partits

CADET FEM

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 46- Andratx 44. Primer partit oficial de les cadets davant un bon i combatiu Andratx. Els errors en les decisions ofensives i la falta de concentració i actitud defensiva, va provocar que el rival arribàs al darrer quart 7 punts amunt. Una bona reacció ofensiva i bona intensitat, en moments, defensiva va fer que les nostres remontaren i es duguessin el partit per només dos punts. Hem de seguir creixent i entrenant així per després aplicar-ho als partits.
Bona feina i a seguir!!!!

JÚNIOR MASC

La Salle B 96 – CB Consell-Dhotels 23. En aquesta ocasió varen ser 4 els cadets que ens varen ajudar, gràcies a n’Arash, Xavier, Marc i Max!
Malgrat l’aparatós del resultat, felicitar a tots els jugadors per la seva bona actitud. Tots van córrer i es van esforçar al màxim. Hem de seguir treballant en conceptes defensius que ens ajudin a dificultar l’atac dels rivals i a recuperar pilotes. Recordeu!, tapar línies de passada, tancar el rebot i evitar els talls. En atac, vosaltres mateixos us vareu adonar que generem més situacions de cistella quan es passa ràpid la pilota i ens movem, i no quan botam i botam.
El que s’ha dit, a seguir treballant!!!! Salut!!

Ciutat d’Inca 57 – CB Consell-BJ Aluminox 64. Partit molt disputat a la pista de Sa Creu entre el Ciutat d’Inca i el Club Bàsquet consell, on l’equip diriguit per n’Alex Pérez s’ha imposat en el lluminós per un resultat de 57-64 , on hem destacat per la nostra capacitat defensiva i les bones transicions ofensives, enhorabona a la feina realitzada en conjunt per un equip que pasa a pasa va creixent dins la lliga especial,  on de moment aquests al·lots ens fan gaudir de molt bones sensacions. A seguir fent feina equipasso!

SÈNIOR FEM

Muro 34 – CB Consell-Bufete Staubach 60. Els dos primers quarts sortirem molt agresives i concentrades en defensa, el que ens va permetre córrer el contraatac i fer punts fàcils, el joc estàtic el treballàrem bé i en definitiva molt bona actitud, els dos darrers quarts anant 30 d’avantatge forem molt conformistes i ens relaxàrem molt en defensa.

SÈNIOR MASC

Sant Josep 71 – CB Consell 56. Bon partit del nostre equip Sénior a la pista del Sant Josep, estiguerem dins el partit fins al darrers minuts, al descans el marcador era 34-31 i a l’inici del darrer quart era 52-51. Enhorabona a tots els jugadors, si continuam així, arribaran els resultats.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search