RESULTATS, 9 I 10 DE NOVEMBRE

 In Partits

INICIACIÓ

A Binissalem els iniciació “blaus” varen fer una bona estrena. Per començar he de dir que no va fallar ningú, érem els 13 jugadors, la qual cosa em satisfà molt. Com sempre hem dit, intentam que el CB Consell sigui una fàbrica de valors i el compromís és un d’ells.
A nivell de joc ho férem bastant bé per ser la primera diada i tenint en compte que la majoria d’ells l’any passat fèien psicobàsquet a les diades. En defensa vàrem treballar bastant bé però en canvi en atac ens va faltar veure un joc més col.lectiu amb més passades entre els companys. Ho anirem treballant perquè així tots els jugadors puguin “tocar” més la pilota i es sentin importants per l’equip.
L’actitud dels nins molt bona, lluitant en tot moment davant dos equips que tenien nins molt grans. La majoria dels nostres nins són de primer any i això es veu al mig del camp.
Ànims i a seguir treballant!!

Primera diada amb partits reglats i no psicobasquet on el nins i nines de l’equip d’iniciació “blancs” varen disfrutar de valent de poder jugar contra equips d’altres clubs. Hi va haver una gran entesa a nivell grupal encara que sempre destaquen algunes individualitats per damunt els altres, bon joc col.lectiu. Hem de seguir treballant la tècnica individual i la defensa. S’ha de dir que al nostre grup la majoria de jugadors són de primer any i jugarem contra equips més grans, però així i tot, la nostra actitud va ser súper bona!!!!!

PREMINI MASCULÍ

CB Consell-Evolutum Constructors – Sa Pobla. El partit disputat pels nostres preminis dins Consell va ser un partit molt seriós per part dels nostres amb una defensa que cada vegada és més activa i fa que els contraris es vegin en dificultats per anotar fàcilment. Va ser un partit molt ben jugat i on es veia el bon treball defensiu dels 12 jugadors de l’equip local. A seguir treballant!

MINI FEMENÍ

CB Consell-Lavanderías Diana 30 – Pollença 0. Merescuda primera victòria oficial de la temporada, després d’haver jugat fa una setmana a un nivell alt en concentració i intensitat, teníem l’objectiu de seguir amb aquesta bona dinàmica. Apretarem en defensa, varem ficar una velocitat més en atac i, tot el grup va aportar aquests petits detalls que a poc a poc van apareixent. Ara toca centrar-se encara més en els entrenaments, aprofitant cadascun d’ells i, pensar en el proper partit, que ens enfrontarem al  C.B Binissalem.

MINI MASCULÍ

CB Nord 81 – CB Consell-Groc autoescoles 64. Bon partit, molt disputat i igualat,  el marcador no reflexa la realitat. Hem pagat entrar molt despistats i freds al primer quart i el parcial ha estat de 15 punts de desventatge que ja no hem pogut remontar. Hem de millorar molt en defensa, no ens poden fer tants de punts. A partir del segon quart hem tengut molt bona actitud i lluita per part de tots, hem de seguir així!!!!!!!! Força Consell!!!

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 41 – SCD Hispania 55. Bon partit el de les nostres jugadores que, malgrat la derrota, davant un dels millors rivals de la categoria, van mostrar una bona actitud en intensitat i concentració. Varem tenir aquests petits errors típics d’aquestes altures de la temporada però, malgrat el tercer període, vam mostrar el nostre alt nivell de competència. Aquesta és la línia a seguir, si seguim entrenant/ jugant així tot arribarà.

JÚNIOR FEMENÍ

Esporles BC 42 – CB Consell-Restaurant +QD 38. Les nostres júniors varen sortir derrotades en un competit partit a Esporles. Després d’un inici de partit acceptable on arribem a estar per davant, la poca decisió en atac i els baixos percentatges de tir van permetre al rival donar la volta al marcador. Després del descans,varem tornar a cometre errors infantils, tant en pèrdues de pilota com en marcatges defensius, deixant en ocasions a jugadores rivals totalment soles. Amb tantes facilitats l’equip local es va distanciar en el marcador a pocs minuts del final. I encara que estrenyerem molt el resultat en els últims dos minuts en ocasions la falta d’encert i en ocasions la falta de fe varen fer impossible remuntar el partit. Malgrat tot, certa milloria s’aprecia en el grup, per la qual cosa cal seguir treballant cap al nostre objectiu.

CADET MASCULÍ

La Salle c 60 – CB Consell-Dhotels 41. Una vertadera llàstima el partit d’ahir!! on els jugadors varen sortir molt motivats per tal de poder dedicar la primera victòria de la temporada a l’entrenador, després d’haver estat pare aquella mateixa nit, enhorabona Coque, Tere i Llucia!!. Les ganes es demostren al resultat del primer quart (12-18). Una bona defensa i bon rebot, i en atac una bona sortida de presió i decisió a l’hora d’atacar, aconseguint treure moltes faltes, al final del segon quart un esperançador 27-24. En canvi a la segona part l’equip local va sortir molt fort i noltros varem perdre les forces, passades imprecises, les cistelles no entraven i la presió en defensa ja no va ser la de la primera part. Una llàstima!! en general bon partit!!

IMG-20131110-WA0009 IMG-20131109-WA0004 IMG-20131109-WA0005 IMG-20131109-WA0006 IMG-20131109-WA0007 IMG-20131109-WA0008 IMG-20131109-WA0009 IMG-20131109-WA0010 IMG-20131109-WA0011 IMG-20131110-WA0006 IMG-20131110-WA0007 IMG-20131110-WA0008 DSCN3257 DSCN3233 DSCN3243 DSCN3247

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search