RESULTATS DEL CAP DE SETMANA

 In entrades 2014/2015, Partits

Mini Masc.: Sa Pobla 77 – CB Consell-Groc autoescoles 35
Sènior masc.: Calvià 44 – CB Consell-Evolutum Constructors 58
Cadet Masc. A: Sa Cabaneta 65 – CB Consell-Dhotels 60
Cadet Masc. B: CB Consell-Labolife 34 – Son Servera 60

Sènior Fem.: EU MOLL 43 – CB CONSELL-BUFETE STAUBACH 47
Emocionant amistós el jugat el passat divendres al Port de Pollença entre un jove EU Moll i el Consell- Bufete Staubach, ambdos equips de nova creació.
El partit va començar amb el vent en contra per a les nostres seniors que encara no havien entrat al partit i les contraries ja havien marcat distàncies gràcies a dos triples anotats per les pollencines i a la forta intensitat en el seu joc. S’havia de reaccionar o l’equip veuria com les locals s’endurien una fàcil victòria. Només Laura Rosselló mantingué la sang freda davant l’envestida inicial i de fet és convertí en la màxima anotadora de l’encontre amb 15 punts.
Per sort es preveia un partit d’escassa anotació, això esperançà a les nostres per seguir endavant i sota la direcció d’Iris Aparicio, única base de l’equip disponible per a l’encontre i sobre la que pareixia que recalaria el pes de la direció de joc, recolzada per la bona feina que va fer Marga Oliver en la seva millor faceta (molt més agresiva del que ens estava tenint acostumats en els darrers encontres) es va evitar que la desfeta anàs a més. Marcador 8 a 12 acabat el primer quart.
El segon quart la sort no pareixia que volgués canviar de bandol, tot i que el joc anava millorant, la enorme quantitat de pilotes perdudes i cistelles fallades fruit de precipitacions i males seleccions de tir no arreglaren el marcador (22 a 13 al descans). Calia una reacció inmediata.
El descans de la mitja part va ser com un alé per a les nostres nines i entrenadors que veien com se’ls escapava un partit a priori gens complicat. Ni l’avantage en la faceta rebotetjadora d’Antonia Rullan (que s’estrenava com a jugadora del Consell) qui agafà 11 rebots, ni la de Marga Tuya i Laura Rosselló, amb 9 rebots més cadascuna aconseguia, donar l’avantatge suficient per aconseguir el control del partit.
Ben lluny de fer-se avall les de Bufete Staubach sortiren amb un nou aire a disputar la segona part, així començava una lenta i cerimoniosa remontada que s’inicià amb un joc més tranquil, més meditat i amb manco individualitats que permetia que de mica en mica es recuperassin sensacions i deixar el marcador al final del tercer quart 26-21. Gloria, Marga O., Irirs, Maria, Cris…totes es sumaren a una millor defensa que desbanca el ritme que fins ara havien imposat les de U Port i que donà lloc a una millor eficàcia ofensiva de les nostres jugadores. Fins i tot s’acabà el quart amb dos triples, un in extremis en el darrer segon, de Cristina Ribas que donaven ales a l’equip. Encara era possible!!
Amb l’adrenalina fora de lloc les jugadores de Coque i Miguel plantejaren una defensa de qualificació increible, on hi destacaren jugadores com Isa Vidal, que a més de recuprar moltes pilotes n’assistencià 6 per a les seves companyes. Aquest canvi d’actitud es reflectí a l’electrònic, de poc a poc la diferència anà minvant fins arribar a 40 a 40 quan sonava el xiulet. PRÒRROGA!!
El partit tornava a començar, 5 minuts per decidir qui s’enduia l’encontrea, paregué “multiusos Ros”, que mostrant que la veterania es un grau, ficà la majoria dels 12 punts que anotà durant el partit a la prorroga. Un parcial de 7-3 donava una treballada victòria a l’equip del Consell gràcies a la seva capacitat de refer-se i treure les urpes quan les coses van maldades.
Enhorabona i a seguir treballant!!

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search