RESULTATS DELS PARTITS.

 In Partits

PREMINI MIXTE:

Partit difícil el jugat el passat dijous pel CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats a la pista del CB Santa Maria, ja que l’equip local compte amb uns jugadors més forts físicament i que varen realitzar una presió asfixiant per als nostres. La falta de costum de jugar a pista llarga també va fer que els nostres no poguessin aguantar el ritme, però en general es va fer un bon partit.

MINI MASCULÍ:

Molt bo el partit disputat ahir pel CB Consell-Inturco davant el CB Sa Cabaneta que va acabar amb la victòria per 71 a 65 en un partit amb uns quarts molt igualats. DEstacar el bon joc de tot l’equip i la millora, ja que a la primera volta es va perdre contra aquest equip. Enhorabona!!!

INFANTIL FEMENÍ:

Que es pot dir de la derrota del CB Consell-Mobles Consell a la pista del CB Campos per 53 a 42. Un equip local que fins ara només havia guanyat un partit, es va perdre contra un dels coers de la classificació. Només dir que no es pot fer res contra la falta d’actitud. Sembla que el nostre equip va partir de vacances quan va acabar la primera volta. El canvi està en les vostres mans!!!!

INICIACIÓ C:

Molt bon partit, com sempre, del nostres més petits a la diada que es va celebrar ahir al pavelló de Consell i que els va enfrontar al CB Santa Maria.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search