RESULTATS I CRÒNIQUES, 10 DE DESEMBRE

 In entrades 2016/2017, Notícies

PREMINI FEMENÍ

Ciutat d’Inca – CB Consell-Bionorica

Gran partit davant el ciutat d’Inca. Poc a poc es veuen els fruits que setmana a setmana anam practicant als entrenaments. Molt bona actitud tant ofensivament com defensivament. Ens falta aprendre a jugar amb els espais però sortim del partit amb molt bona sensació i amb ganes de seguir jugant aquest esport. 1…2…3… JUNTES!

PREMINI MASCULÍ

CB Consell-Hipermueble – Ciutat d’Inca

El partit del passat dissabte va ser amb un nivell bastant parescut. Va ser un partit on verem fer bona defensa i bons atacs. El que es va notar va ser la setmana fora entrenar, ja que fallàvem entrades tot sols. Ara veurem si tornant a la rutina tornam a la normalitat. 1, 2, 3 Consell!!!

MINI FEMENÍ

CB Consell-Colonya Caixa Pollença 47 – CB Sa Indioteria 53

Partit molt intens per part dels dos equips, les nines no varen aturar de córrer en cap moment del partit! Les jugadores de Sa Indioteria varen fer valer la seva superioritat física al rebot i en defensa, limitant el joc ofensiu de les locals.

Els dos equips varen defensar a tot el camp tot el partit, les jugadores varen poder demostrar les seves habilitats per pujar la pilota, amb moltes transicions defensa-atac i atac-defensa. Totes es varen guanyar el dinar!!!

Enhorabona a un equip físicament més fort, que encara així va jugar amb total esportivitat i respectant a les nostres jugadores.

MINI MASCULÍ

CB Consell-Aquadim

Descansa

MINI MASCULÍ COMBINAT

Santa Maria Consell-Urbient

Descansa

INFANTIL MASCULÍ

CB Consell-Muebles La Fàbrica

Descansa

INFANTIL MASCULÍ COMBINAT

Esporles BC 16 – Santa Maria CB Consell-Evolutum 67

Partit molt seriós el disputat el passat dissabte a Esporles. Des del primer minut els nins varen sortir amb màxima intensitat i sabent com haviem de jugar. Havent treballat la transició ofensiva en el contra-atac i el 5×5 estàtic (molt moviment de balon i jugadors sense ell, fins a aconseguir avantatge) durant l’entrenament anterior. Varem posar com a objectiu principal aplicar sempre que fos possible l’adquirit, objectiu aconseguit durant gran part del partit per la totalitat de l’equip, cosa que ens enorgulleix perquè, en poc temps estem veient un joc col·lectiu amb accions de molt bon veure. Per una altra part, en veure la nostra superioritat física, intentem canviar el tipus de defensa durant el partit a mitja pista o 3/4 d’ella incidint a defensar pit balon i línies de passada, objectiu que ens costa assimilar una mica més (no esteim acostumats a defensar una altra cosa que no sigui tota la pista) però que finalment comencem a treballar de manera correcta.

Agrair el gest de l’entrenadora de l’equipo rival que, va permetre jugar durant la segona part a Lluis (que per motius extraesportius no va poder ser inscrit a l’inici del partit en acta oficial). Un gest que li honra i que, demostra que per a alguns entrenadors, el més important és que els nins facin cada dia/setmana el que més li agrada, jugar a BÀSQUET. Gràcies a tu, Marina, Lluis va poder fer-ho i ja de passada, debutar en categoria infantil.

Salud y BALONCESTO!

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Lavanderias Diana

Descansa

CADET FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats

Descansa

JÚNIOR MASCULÍ

CB Consell-Labolife

Descansa

JÚNIOR MASCULÍ ESPECIAL

Bahia San Agustin 72 – CB Consell-BJ Aluminox 78 (16-19, 22-18, 16-22, 18-19)

Dissabte es va disputar a la complicada pista del Toni Servera, el partit fins ara més emocionant d’aquesta temporada per al nostre equip, fins a la part final el marcador no es va decidir per, aquesta vegada els nostres jugadors.
El Bahia ens va mantenir a ratlla tot el partit amb una gran defensa, no aconseguint desplegar el nostre potencial ofensiu, només en moments puntuals aconseguirem córrer i jugar fluid, no trobant-nos còmodes en els 40 minuts, un partit dur del que estem contents d’haver aconseguit que es decantés pels xavals, doncs partits com aquest són els s’han de guanyar.
A per l’últim partit de la primera fase davant un dur La Salle, 1.2.3 Consell

SÈNIOR MASCULÍ

CB Consell-Electrecominca

Descansa

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search