RESULTATS I CRÒNIQUES, 12 A 17 D’ABRIL

 In entrades 2015/2016, Partits

PREMINI FEMENÍ

B Consell Bionorica – Montuiri Llucmajor

Bon partit amb bon joc d’equip però s’han de millorar conceptes defensius bàsics que pareix que s’han oblidat. Ens falta competició i poder entrenar en pista gran per saber ocupar més els espais. Per norma general l’evolució de l’equip és molt bona però ens falta escoltar més i aplicar el que aprenem als partits.

No me cansaré de dir-ho, tenen el futur en les seves mans!!!!!!!

PREMINI MASCULÍ

Santa Monica – CB Consell

Partit molt fluix del nostres preminis de primer any a Santa Monica. Tot i així , varen jugar de tu a tu a un rival molt més físic que els nostres.
Tot i no poder jugar com estem aprenen als entrenaments, els nins lluitaren en defensa. Volem la pilota en tot moment.
Hem de seguir treballant, bona feina als entrenaments menuts!

MINI MASCULÍ

ESPAÑOL UGUI BEHIND THE PIXEL 67 -75 CB CONSELL EVOLUTUM

Els nostres menuts cada setmana ens sorprenen amb accions entrenades i que es van plasmant a la pista, estam molt contents d’aquests passes a una mà que ja fan de manera espectacular i de la voluntat que posen en els rebots ofensius on ja no baixen la pilota per tornar a tirar.

Estam començant a aixecar molt el cap per veure el joc i fem uns contraatacs molt ben correguts…evidentment podríem continuar, però resumint, estam avançant a passes de gegant. Els companys de La Salle ens obligaren amb la seva activitat constant i bon joc a que ens mantinguéssim actius tot l’encontre. Ens ho passarem d’allò més bé.

1.2.3 CONSELL

INFANTIL FEMENÍ

CB CONSELL LAVANDERIAS DIANA 63– 26 CIDE

Dissabte teniem un partit “””trampa”””.

Les nines eren conscients de que l’equip contrari encara no havien anotat cap victòria aquesta temporada, però que això no volia dir que ningú s’hagués de relaxar en cap moment, de fet no es varen permetre afluixar i aconseguiren una abastada victòria treballada des d’una bona defensa.

L’equip palmesà ho va fer molt bé, tenint en compte que només es pogueren presentar amb 6 jugadores, davant la superioritat física de les nostres, molt fluides en atac i intenses en defensa.

Molt ben tancat el rebot permetent fer el que més els agrada, córrer i anotar amb certa facilitat, tot i que ens falta concretar aquestes finalitzacions.
Enhorabona EQUIP!!!!
1 2 3 CONSELL!!!

INFANTIL MASCULÍ

C. B. Consell Groc Autoescoles 41-61 Sta. Maria A

Darrer partit d’anada de la segona volta, partit lluitat pels jugadors de Consell on el partit se va perdre en el primer quart ja que sortiren amb l’idea de fer la guerra pel seu compta i no sabré com sortir de la pressió de treta de fons (practicada als entrenaments), quan varen escoltar a l’ entrenador i es posaren a fer una mica de feina començaren a sortir petites accions, així aconseguirem ser competitius durant la resta del partit. On ens queda molta feina és a nivell defensiu. Seguim fent feina!!!

CADET FEMENÍ

C. B. Consell Sa fàbrica de gelats 46-52 Campos

Dura derrota de les cadets davant un rival bastant més físic ( i d’un any més que les nostres). En línies generals, content ( no pel partit, que hem jugat francament malament, sense la intensitat ni defensiva ni ofensiva que ens sol caracteritzar) ja que hem guanyat de 7 a casa seva i perdut de 6 a Consell contra aquest mateix equip que, ja fa dues temporades, ens tancaren el marcador sense que hi poguéssim fer res.

Per altra banda, ens queden 4 encontres per seguir creixent, gaudir i tancar una temporada en la que l’equip ha crescut a nivell competitiu

Salud y BALONCESTO!

Ciutat d’inca 52-57 Consell Sa fàbrica de gelats

Gran partit a nivell d’intensitat i defensa de les nostres cadets davant un rival molt lluitador que ens va posar les coses molt difícils.
Els petits errors i nirvis propis del inici del partit, va provocar que Inca es poses molt prest per davant del marcador.
Al descans, quedava clar que no era el nostre dia en atac, però que espitjant un poc més en defensa, podríem remuntar i lluitar per el partit.
Un darrer quart impressionant a nivell defensiu (8-17 a favor) ens va donar el partit davant, com he dit, un rival fort que a ca seva és molt més fort encara.

Salud y BALONCESTO

CADET MASCULÍ

CB Consell Labolife 51 – 41 Felanitx

Partit el disputat al poliesportiu Cati Pol del nostres cadets masculins. El partit va començar be per els nostres finalitzant el primer quart amb 23 punts. Però això nomes era el principi, els partits duren 40 minuts i no 10. Al darrer quart els visitants de Felanitx varen jugar molt millor que els nostres i aconseguiren reduir l’avantatge de +23 a un resultat final de Consell 54-41 Felanitx. Queda molt a millorar, però encara així, donar-los l’enhorabona per seguir invictes amb 19 partits jugats i 19 victòries .

JUNIOR MASCULÍ

CB Consell Dhotels 46 – 60 Sa Indioteria

En primer lloc donar les gràcies als cadets que han vingut a donar-nos una mà i que ho feren molt, però que molt bé. Amb tan sols 7 jugadors afrontarem el partit, això no va fer que els consellers juguessin fent un gran esforç, posant ganes, coratge i concentració fins al final del partit. L’encontre va ser bastant competit i, fins i tot, hi va haver l’opció d’un final alternatiu. Llàstima que es erressin alguns tirs fàcils i que es descompassés la defensa en certs moments, res que no es pugui corregir.

En definitiva, a seguir lluitant els 5 partits que queden. Salut!

AQUARADE LA SALLE 97- 31 C.B. CONSELL-B.J. ALUMINOX

Dur final de temporada, dur resultat, no som d’excuses, ací que no les posarem. Aprenem del partit, ja que de l’actitud ja en parlarem durant el partit.

El més important ara es seguir entrenant dur maldament la lliga hagui acabat, hem d’estar igualment concentrats, aportant esforç i ambició per millorar, no som d’entrenar només per la competició, som un EQUIP que teníem molt clar que era el que volíem, que sabíem lo complicat de cada repte, i que hem aconseguit crear un grup humà fantàstic, sabem des de la direcció tècnica l’esforç realitzat, que la plantilla era curta, assumirem aquest repte, de cara l’any que ve cercarem completar l’equip a fí de que el projecte de feina segueixi creixent i puguem seguir disfrutant de l’experiència.

Següent objectiu: Sumar 4 jugadors al grup per començar a entrenar com a grup des de el proper 16 de maig i anar al torneig de Madrid a mitjans-finals de juny, tot depenent dels exàmens finals.

NO ENS ATURAREM!!!! 1.2.3 CONSELL

SENIOR MASCULÍ

Santa Maria 71 – CB Consell 61

Bon partit el que vàrem veure diumenge al pavelló de Santa Maria. El nostre sènior va sortir molt enxufat amb avantatges de fins a 9 punts. Al descans 32-37. La segona part va ser del conjunt local. Molt mes encertats que a la primera part.

Encara queden 2 partits per acabar sa lliga. Esteu convidats a venir diumenge al nostre pavelló. Darrer partit com a local.

1,2,3 Consell

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search