RESULTATS I CRÒNIQUES, 13 A 15 DE GENER

 In entrades 2016/2017, Notícies

PREMINI FEMENÍ
Calvià – CB Consell-Bionorica

Dissabte matí el nostre premini femení va jugar un gran partit a casa del Calvià. Un equip mixt i lluitador. Les nostres nines varen saber posar en pràctica tot l’après i no varem veure cap baixada post nadalenca, sinó tot el contrari. Jugadores que passaven desapercebudes comencen a destacar i fent-se valer per elles enmig de la pista. Bons atacs jugant obertes, bones defenses i sobretot molt bona actitud. A seguir gaudint com elles d’aquest magnífic esport. 1…2…3…. Juntes!

PREMINI MASCULÍ

CB Consell-Hipermueble – Dakota Alcúdia

El partit del passat dissabte va ser el primer de l’any, després de les festes de nadal. El partit va ser amb un nivell molt semblant i això va fer que fos molt interessant. Va ser un partit amb una intensitat molt bona per part dels dos equips, tant defensant com atacant. Ara seguirem practicant per seguir millorant i que cada vegada el partits siguin més intensos i interessants. 1, 2, 3 Consell!!!

MINI FEMENÍ

CB Consell-Colonya Caixa Pollença. DESCANSA

MINI MASCULÍ

CB Consell-Aquadim 28 – Llucmajor 78

Tal vegada els torrons, o la falta de forma física dels nins (i del cós tècnic per no saber motivar) varen propiciar una dura derrota. Derrota anímica ja que en cap moment varen sortir motivats per a jugar un partit davant un rival que, tot i ser més físic que noltros, no hauria de ser tant superior.

Volem demanar més implicació a l’entorn de l’equip, sense faltes justificades a entrenaments i motivant als nins per a treballar dur i així poder arribar a ser un gran equip.

Volem ser una família, i les famílies han de estar UNIDES!!

Salud y BALONCESTO!

MINI MASCULÍ COMBINAT

Manacor 70 – Santa Maria Consell-Urbient 81

Amb aquest partit tornàvem a la competició després de les vacances i els començaments no són fàcils. Vàrem tenir bons minuts amb un joc dinàmic, però en general vàrem baixar un punt la concentració, sobretot en els moments amb més pressió del partit.

INFANTIL MASCULÍ

CB Consell-Muebles La Fàbrica. AJORNAT

INFANTIL MASCULÍ COMBINAT

Joventut Mariana 28 – Santa Maria CB Consell-Evolutum 65

Partit atípic el viscut el passat dissabte a Sóller. Un partit on en cap moment vam saber gaudir ni aplicar el nostre bàsquet. Després d’una setmana estranya de tornada als entrenaments (lesions, malalties,…), amb poca actitud de tots (jugadors i cós tècnic) i un partit més del mateix, iniciem un nou procés de recuperació de sensacions, per afrontar aquests últims 4 partits d’aquesta primera fase en les millors condicions possibles. Treballant amb intensitat i il·lusió per millorar en el dia a dia i així afrontar millor els reptes.

Salud y BALONCESTO!

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Lavanderias Diana. AJORNAT


CADET FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 44 – Ciutat d’Inca 48

Primer partit del 2017, als primers minuts del partit ens ha faltat concentració, després hem sabut concentrar-mos i hem pogut anar remuntant.

Ha estat un partit igualat, però hem sabut dur-lo bé, sempre amb un parell de punts per damunt.

Als darrers 4 minuts del partit ens hem desconcentrat i ha faltat motivació, ha estat aquí quan l’equip contrari ha sabut aprofitar la nostra baixada, per elles poder sumar punts.

El rebot ha millorat respecte a altres partits, encara que l’hem de treballar més, igual que la defensa. Hem de millorar els passes, cistelles fàcils i els tirs. L’atac ha estat bé, tot i que es pot millorar.

JÚNIOR MASCULÍ

CB Consell-Labolife 44 – Dakota Alcúdia (7-9, 8-20, 10-15, 19-6)

Darrer partit d’aquesta primera fase. Independentment del resultat, un bon partit. Amb moltes baixes, només 6 jugadors, i a més al minut 10 es va lesionar un altre jugador, afrontam un partit difícil. Plantam cara amb bones defenses fins al final i fins que els donar el físic.

Entrega,defensa,intensitat i jugar en equip. Enhorabona als jugadors per la seva entrega a pesar de totes les dificultats. A seguir així.

Ànims. 1.2.3 Consell!!

JÚNIOR MASCULÍ ESPECIAL

Ciutat d’Inca 74–96 CB Consell-BJ Aluminox (20-27, 19-26, 16-23, 19-20)

La primera jornada de l’Interilles va transcórrer amb visita al mític Palau, pista en la que es respira bàsquet.

En un partit molt igualat, malgrat el marcador final, vam tenir molta inspiració de cara a la lectura del joc, sent generosos i jugant per a l’equip, un partit en el que tots els membres de l’equip van actuar com si fossin un, molt concentrats, excepte moments concrets que amb un lleu “toc” es tornava a la dinàmica que ens feia jugar millor.
A seguir aprenent i gaudint. 1,2,3 Consell

SÈNIOR MASCULÍ

Felanitx A Rte Es Cruce 66 – CB Consell-Electrecominca 76

Primer partit després de festes i d’aquesta segona fase, contra un equip que ja és la tercera vegada que ens enfrontam enguany.

Partit amb un plantejament molt semblant dels dos equips, en el primer quart diferència a favor nostre 8-16, mestre que en el segon quart un parcial de 28-9 deixà el partit 36-25 a favor del equip felanitxer. No varem baixar els braços en cap moment i arribarem al darrer minut del tercer període 1 abaix i tot per decidir. Darrer quart d’alternances defensives i amb un intercanvi de cistelles que va acabar amb un empat a 60. La primera jugada de la pròrroga va marcar el temps extra i l’encert en els tirs lliures 10/12 amb un Marc Aguiló 7/8 i un parcial 10-16 en aquests 5 minuts ens dona la primera victòria!!!
123 Consell!!!!

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search