RESULTATS I CRÒNIQUES, 16 I 17 DE FEBRER

 In entrades 2017/2018, Sin categoría

PREMINI MIXTE
CB Consell-Bionorica – Calvià

Gran partit el jugat pels nostres preminis de primer any! Varen sortir amb molta intensitat a tots els períodes, lluitant els rebots i robant balons! Bona circulació de pilota i atacant la cistella amb moltes ganes! El millor partit de la temporada, contra un equip superior físicament. Enhorabona i a seguir!

Dedicam aquest gran partit a n’Alejandro, perquè es recuperi aviat i torni a entrenar!

Consell-Calvià Premini 170218

MINI MASCULÍ
Binissalem 51 – CB Consell-Aquadim 56

Els nostres minis dissabte varen competir contra un rival directe, fort i lluitador, el binissalem. Varem sortir adormits i amb mala actitud ofensiva i defensivament, però al segon quart varen fer el gir, i les coses varen sortir, talls verticals a cistella, ajudes en defensa, encara que els rebots segueixen sent escassos, però seguirem fent feina. Partit intens però ens enduguérem la victòria cap a cases. 1…2…3 CONSELL!

Binissalem-Consell mini m 170218

 

MINI FEMENÍ
CB Consell-Colonya Caixa Pollença 50 – Santa Maria 35

Bona primera part en defensa però ens costa atacar en equip i crear situacions favorables de 1×1. La segona part ha estat més desordenada i ens costa molt prendre decisions correctes quan l’altre equip ens pressiona i ens duu al límit. Els dos darrers partits ens ha costat entrar al partit i tenir la intensitat i actitud adequada per competir. Tenim desavantatge física amb els altres i hem d’aconseguir suplir aquesta mancança donant el 100% de cada un, amb velocitat d’execució i joc d’equip.

Aquesta primera fase ens ha col.locat on ens mereixem, hem de seguir lluitant!!!Consell-Sta Maria Mini f 170218

INFANTIL MASCULÍ
La Salle 62 – CB Consell-Urbient 12

Dissabte aconseguirem que durant tot el partit els nostres jugadors lluitessin sense tenir en compte el marcador, partit contra un rival físicament molt superior, que ens serveix per dur a la pràctica en competició els detalls que treballem cada setmana sobre bot i passades, en defensa seguim millorant.

CB Consell-Urbient 62 – Llosetina 80

Contra un rival menys físic que el de dissabte vam veure la gran millora en el joc dels nostres nins, vam estar treballant la pressió defensiva, i molt contents amb l’actitud dels nins, ens falten per polir detalls ofensius així com que durant els 40 minuts siguem capaços de jugar al nostre ritme.

Però, sense dubte, gran partit, i gran avanç en l’aprenentatge de cara a la primera ronda, com es reflecteix en tots dos marcadors del cap de setmana.

CADET MASCULÍ
CB Consell-Muebles La Fábrica 57 – Sa Pobla 44 (Parcials: 9-9, 16-16, 12-13, 20-6)

Primera victòria dels al·lots. Creim que merescuda per la feina feta aquests darrers mesos. Partit molt disputat per part dels dos equips, primer i segon quart amb moltes errades davall cistella i amb moltes faltes pitades, no comeses, que ens carreguen ràpidament amb personals. Intentam aguantar tercer quart, i desprès decidim fer zona per protegir-mos de més personals pitades, robar pilota i córrer i aconseguim parcial que ens fa anar en el marcador.

Enhorabona als nins per la victòria, i que no sigui la darrera.

1,2,3 Consell.

CADET FEMENÍ
Cide 37 – CB Consell-Lavanderias Diana 43

Gran victòria de les nostres per 37-43 davant el Cide. Partit molt lluitat i que ens anirà be per agafar confiança per als propers partits!

SENIOR FEMENÍ
CB Consell-MAB Obras Públicas 62 – Llosetina 66

Partit molt intens el que vàrem viure al pavelló de Consell, durant la primera part es va veure encert de cara a cistella i vàrem disfrutar d’una avantatge de fins a 15 punts. L’equip visitant no va baixar els braços en cap moment i al descans el resultat era 35-30 a favor nostre. La segona part va ser totalment diferent, dues tècniques a l’equip Llosetí al descans va motivar a les seves jugadores i condicionà l’arbitratge el que quedava de partit, això i un lamentable encert des de la línia de tirs lliures aquesta segona part (11/28) va fer que a falta de 50 segons perdíem de 4 punts. Al final dels 40 minuts 56-56 i 5 minuts més. Els primers 2 minuts de la pròrroga varen ser continues errades per part dels dos equips, el major encert de l’equip visitant li va donar la victòria. Enhorabona a l’equip de Lloseta que va aconseguir la classificació per el grup d’ascens. A noltros ens queda un partit i veure si ens podem ficar com a millor tercer equip en el grup de dalt.

SENIOR MASCULÍ
Manacor 56 – CB Consell-ElectrocomInca 72

Enorme partit el jugat a Manacor, en el qual des del minut 1 els nostres jugadors van defensar molt intensos i executant el treballat les últimes setmanes i després en atac van desplegar una quantitat de recursos ofensius i van realitzar un joc gairebé de 10 (malament % de t3 i tl).

Destacar que la victòria es va fer front a un rival molt dur, superior físicament a nosaltres en totes les posicions i contra els quals vam perdre en la primera volta a casa. Estem molt contents pel joc realitzat, a seguir treballant per intentar aconseguir aquest objectiu tan difícil però no impossible.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search