RESULTATS I CRÒNIQUES, 17 A 19 DE FEBRER

 In entrades 2016/2017, Notícies

PREMINI FEMENÍ
Esporles BC – CB Consell-Bionorica

Dissabte passat les nostres preminis disputaren un gran partit contra Esporles. Les nostres nines varen treballar molt en defensa, el que va impedir que l’equip contrari pogués realitzar molt bé el seu joc. En atac comencem a introduir coses més tècniques que fan un joc més còmode i de bon veure. Seguirem entrenant per veure com aquestes nines creixen de cada dia més com a esportistes. 1…2…3 JUNTES!

PREMINI MASCULÍ
Manacor – CB Consell-Hipermueble

Al partit disputat contra els manacorins hi va haver molta diferència. L’equip local va dur el ritme tot el partit, i a causa d’això ens va costar molt jugar. Ara seguirem practicant perquè la tornada ens vagi millor. 1, 2, 3 Consell!!!

MINI FEMENÍ
Artà 41 – CB Consell-Colonya Caixa Pollença 10

Mal partit en tots els aspectes, ens hem acostumat a perdre!!! Ni actitud defensiva (treballada tota la setmana), ni rebot, ni transicions ràpides (difícils pel camp petit), ni mobilitat en atac. Quan l’equip contrari ens defensa fort, ens venim abaix i no som capaços d’intentar fer les coses que sabem fer, d’intentar jugar 1×1, passar i tallar, tirar!!! Coses fàcils i superades!!!

Pareix que la categoria ens ve grossa, que ens falta un any. La percepció que tenc es que no escoltam i no interpretam les ordres.

Ens queden molts de partits per millorar!!! Vamosss!!! com diria aquell.

MINI MASCULÍ
CB Consell-Aquadim – Manacor. AJORNAT

MINI MASCULÍ COMBINAT
Santa Maria Consell-Urbient. DESCANSA

INFANTIL MASCULÍ
CB Consell-Muebles La Fàbrica 55 – Sant Josep 72

El partit va començar amb superioritat de l’equip local, aconseguida mitjançant l’elevada intensitat defensiva. Al segon quart el Consell va aprofitar parcialment aquesta bona dinàmica, guanyant de 4 punts al temps de descans.

Al tercer quart l’equip visitant va treure tot i va aconseguir aprofitar-se dels despistes del Consell, però en cap moment hem donat el partit per perdut!

Els jugadors i el joc col·lectiu del Consell ha millorat molt tant en defensa com ofensivament, pareix que el problema de les pèrdues de pilota a mitja i tres quarts de pista i els atacs precipitats estan en vies de solució!

Tenim un equip lluitador, seguim fent feina per ésser millors jugadors. Ànims Consell!

INFANTIL MASCULÍ COMBINAT
Andratx 62 – Santa Maria CB Consell-Evolutum 57

Partit fluix, poc dinamisme i poca decisió per ocupar bons espais ràpidament. Poc vaig a xerrar del partit, com sabeu, la passada setmana vaig estar a la copa del rei, i dissabte en tot moment del partit estava connectat amb la graderia per interessar-me pel joc i actitud dels nins. Ells, en ser encara nins de 12-14 anys, no han trobat encara (per això treballem) un joc regular, amb combinacions que en ocasions podem veure i gaudir, us asseguro que és un grup que treballa, està cohesionat i tenen ganes de gaudir amb aquest meravellós esport. Avui em centraré i demanaré a tota la part de la nostra graderia que a partir d’ara, gaudíssim dels nostres nins, i els del rival. Que véssim el partit com un moment de la setmana que més orgullosos podem estar de l’esforç de tots els nins, intentant millorar en cada acció d’aquest esport pel qual demostra passió. Demanem també que deixin treballar als arbitres (ells són persones com nosaltres i tenen tot el dret a equivocar-se) als entrenadors i jugadors (si  mostram una actitud negativa a la graderia, nosaltres ens descentrem i ens equivoquem encara més).

Demanem RESPECTE i us obliguem a GAUDIR i estar ORGULLOSOS d’aquests nins, de vegades es guanya i unes altres s’aprèn.

Salut i BALONCESTO!

INFANTIL FEMENÍ
Calvià 39 – CB Consell-Lavanderias Diana 72

Aquest dissabte afrontàvem el darrer partit d’aquesta primera fase al que arribàvem en una molt bona dinàmica de treball setmanal.

Des d’agost a febrer hem aconseguit assimilar nous conceptes fins ara desconeguts per nosaltres i això sumat a la gran intensitat que demostren totes les nines els 40 minuts fa que tant elles com els que les envoltem gaudim veient-les.

Aquestes sessions enrere hem començat conèixer la inversió de costat fort a costat dèbil i dissabte va ser el primer partit que ho vam posar en pràctica davant un rival.
Ràpides transicions en atac ens permet fer un joc vistós i divertit.

Ara a afrontar la segona fase de la temporada i aprofitar aquest gran moment en el que ens trobam tant física com mentalment.

Enhorabona i a seguir així, treballadores, solidàries, humils…….

1 2 3 CONSELL

CADET FEMENÍ
CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats. DESCANSA

JÚNIOR MASCULÍ
Sa Indioteria 35 – CB Consell-Labolife 48

Començam molt bé el partit, concentrats en defensa (primer parcial 5-12) i aguantam bé la primera part, però ens carregam molt aviat de faltes i ens veim obligats a canviar de individual a defensa zonal.

En tota la primera part aconseguim que l’equip contrari només anoti 10 punts. GRAN DEFENSA.

Començam la segona part molt despistats i pensant que ja estava tot fet, GRAN ERROR. El partit no s’acaba fins el minut 40, i aconsegueixen anotar 25 punts la segona part.

Una victòria més, però hem de seguir amb la intensitat defensiva tot el partit, i aconseguir fer un partit complet amb defensa individual.

Seguirem fent feina per millorar.

1,2,3 Consell

JÚNIOR MASCULÍ ESPECIAL
Boscos 86 – CB Consell-BJ Aluminox 83. Parcial: 13 faltes a 29

Partit molt igualat a Ciutadella, on ens va ser impossible endur-nos la victòria malgrat el gran joc d’equip.

Els nostres nins van a més, cada setmana un petit pas, ens queda un mes de dura competició, i esteim al nostre millor moment.

La setmana que ve esperem tenir recuperats als malalts/lesionats i donar guerra a casa.

BRAVO EQUIP!

1.2.3 Consell

SÈNIOR MASCULÍ
CB Consell-Electrecominca. DESCANSA

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search