RESULTATS I CRÒNIQUES, 17 A 20 DE MAIG

 In entrades 2016/2017, Sin categoría

PREMINI FEMENÍ
CB Consell-Bionorica. DESCANSA

PREMINI MASCULÍ
Joan Capó – CB Consell-Hipermueble. AJORNAT

MINI FEMENÍ
CB Consell-Colonya Caixa Pollença – Joventut Mariana. AJORNAT

MINI MASCULÍ
CB Consell-Aquadim 12 – Calvià 42

Partit disputat divendres passat davant un dels equips més físics de la lliga. Els nins van lluitar en defensa durant gran part del partit, van intentar diverses combinacions llegint els petits avantatges que disposàvem. Donar l’enhorabona a l’entrenador rival, gran formadora que, veient que només érem 8 jugadors, en cap moment del partit va voler apretar per arribar nosaltres fosos al final del partit. Hem de seguir treballant, i aquesta setmana que entra tenim l’oportunitat de jugar 3 partits en 3 dies!!!

Salud y BALONCESTO!

 

MINI MASCULÍ COMBINAT
Santa Maria Consell-Urbient. DESCANSA

 

INFANTIL MASCULÍ
CB Consell-Muebles La Fàbrica 90 – Ciutat d’Inca 57

Avui si! Hem jugat com un equip, hem construït el partit des de la defensa intensa i concentrats cada un amb la seva tasca. Hem sabut córrer quan era possible i hem llegit totes les fases del joc. La pilota s’ha mogut amb velocitat i les transicions tant en atac com en defensa han estat ràpides.

Tothom ha aportat al joc!!!

No ens hem de cansar de creure que si jugam junts aconseguim més que tot sols!!!

Enhorabona equip!

 

INFANTIL MASCULÍ COMBINAT
Santa Maria CB Consell-Evolutum 74 – Llucmajor 25

Darrer partit de lliga que afrontavem amb només 7 efectius. Sabíem que era un partit on els primers 15 minuts, amb cames i ment fresca, havíem d’apretar molt en defensa i sent generosos ofensivament. Els nins aquesta vegada, es van posar des del primer minut el «mono» de treball i van aplicar totes les eines defensives explicades durant la setmana. Ara, una vegada finalitzats els partits oficials, ens queda seguir treballant aquestes 5 setmanes per millorar aspectes sensibles.

Salud y BALONCESTO!

INFANTIL FEMENÍ
CB Consell-Lavanderias Diana. LLIGA ACABADA

 

CADET FEMENÍ
CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats. LLIGA ACABADA

JÚNIOR MASCULÍ
Llosetina 47 – CB Consell-Labolife 49

Darrer partit de lliga amb un final somiat, perdent d’1 a falta de 10 segons i triple estratosfèric de n’Arash a falta de tres segons. Gran gran victòria dels al·lots i contra el primer de grup que només havia perdut un partit.

Hem guanyat al menys una vegada a cada un dels equips d’aquesta lliga i hem demostrat que si no haguéssim perdut algun partit en els darrers moments podríem haver quedat millor en la classificació.

Feina feina i feina i arriben sortint els resultats. Ha estat un plaer haver estat l’entrenador d’aquest equip, amb l’ajuda d’en Mario, i molt orgullós dels al·lots.

Del partit, poc més a dir, partit travat travat on qualsevol hagués pogut guanyar, però aquesta vegada els al·lots se la mereixien. Victòria més que merescuda.

Molt content en general de la temporada feta i que no es perdi mai el gust de seguir jugant i disfrutant d’aquest gran esport que es el B À S Q U E T.

GRÀCIES A TOTS.

1,2,3 CONSELL!!!

 

JÚNIOR MASCULÍ ESPECIAL
CB Consell-BJ Aluminox. LLIGA ACABADA

 

SÈNIOR MASCULÍ
CB Consell-Electrocominca 61 – Molinar 54

Primer partit de playoff del trofeu Deportes Serra.

Els nostres Séniors jugaren el partit de quarts de final contra un Molinar que va jugar el seu partit, molt ben col·locats defensivament, a falta de dos minuts de finalitzar la primera part el resultat era 17-27, temps mort i consignes clares, 3 triples i 3 contraatacs en 2 minuts i parcial 15-2, per acabar 32-29 a dalt al descans. Va ser el punt d’inflexió del partit. Ja no vàrem tornar anar per abaix al marcador i administrant l’avantatge fins al final.

La setmana que ve toca la semifinal contra el sempre difícil Felanitx. Tornam jugar a Consell.

VOS ESPERAM A TOTS!!!

123 CONSELL

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search