RESULTATS I CRÒNIQUES, 18 A 20 MARÇ

 In entrades 2015/2016, Partits

PREMINI MASCULÍ
CB Consell Aquadim-Alcúdia

Els preminis varen jugar dissabte passat un partit estrany. Estrany perquè varen jugar a pista curta i, els nins estan acostumats a córrer en espais mes oberts. Tot i així varen lluitar i jugar un partit seriós. Hem de millorar moltes coses encara, però de segur, amb bona actitud , aconseguirem millorar encara més.

Salud y BALONCESTO

PREMINI FEMENÍ
CB Consell Bionorica-Sa Pobla

Partit sense història però ens costa molt entrar!!! Darrerament els primers quarts tenim problemes de concentració.
Bon partit en pista curta, bona pressió i bona definició. A nivell

individual hem de millorar alguns aspectes però ja començam a entendre

el joc com un equip!!!

INFANTIL MASCULÍ
C.B. Consell Groc autoescoles 35 – 76 Sant Josep B

Partit entre dos equips desiguals, on els consellers varen plantar cara en el segon i tercer quart, però en el primer quart els contraris varen sabré com escapar-se en el marcador. Els consellers varen fer bones actuacions amb atac encara que moltes d’elles no acabaren sumant, el nivell defensiu de l’equip va ser molt baix i on ens varen superar en tot moment tant individual com col·lectivament, continuam fent feina!!!

INFANTIL FEMENÍ
Cb Consell -Lavanderias Diana 59 – 71 Atletic Escolar Noah’s
El passat dissabte les nostres infantils jugaren un partit contra un rival que ja coneixíem. Va ser un partit difícil, perquè es va veure una millora de les nines de Capdepera. Per part de les nostres, es pot dir que jugarem un partit fluix amb defesa i varem tenir molt poc encert a cistella. Varem aprofitar els 1×1 i varem finalitzar els contraatacs amb la millor opció, anotant cistella
Seguirem fent feina als entrenaments per millorar i seguir endavant aquest lliga, per poder guanyar partits.

CADET MASCULÍ
CB Consell-Labolife 71-42 Uadi

Partit disputat el diumenge per els nostres cadets a Consell contra un equip molt combatiu i correjos com es el uadis, el partit va començar molt be amb 50 segons els locals varen fer un parcial de 8-0 obligant a demanar un temps mort als visitants. Poc a poc els visitants anaven retallant fins posar-se a 4 al final del primer quart, una Molt bona defensa dels locals en el segon quart va deixar als visitants amb nomes 4 punts, a mesura que passava el temps els locals anaven agafant més avantatge fins el +29 final , enhorabona als nins Per seguir invictes !!!

CADET FEMENÍ
Cadet Femení 49-51 Sant Josep.

Gran partit de les nostres cadets on varen perdre al marcador, però GUANYANT en imatge, esportivitat, educació i un llarg etcètera de coses positives.
Només petits errors en decisions ofensives i defensives, i un estrany comportament del rival, va fer que no aconseguíssim la victòria total ( marcador + esportivitat).

Tot i així, com ja he dit en xarxes socials, per jo, aquest partit ha estat guanyat perquè un pic més, les nostres nines ( jugadores no professionals que venen a divertir-se i ser educades esportivament aprenen) varen demostrar-ho que a part de ser un bon equip, és un gran grup humà que per sobre del resultat o, una cistella.. es preocupen per la salut i la integritat de les seves companyes i del rival.

Enhorabona per la victòria humana, mai canvieu en aquest sentit, esper que aquest partit ho analitzeu i aprengueu més encara.

Salud y BALONCESTO

JUNIOR MASCULÍ
Consell Dhotels 33 – 78 Atlètic Escolar

Tot i jugar només amb 6 nois, no afluixaren gens durant el joc. Sí, hi havia moments en que es va reduir la concentració, explotats pels xicots a Capdepera per ampliar diferències. Es va correr bé i es va seleccionar el tir, però molts van fracassar per la fatiga acumulada. La defensa es va treballar força bé però amb manca de continuïtat. Continuar treballant. Salut!!!

CB Consell-B.J. Aluminox 67 – 77 Alcazar

Anem a poc a poc millorar aspectes del joc, cada dia afegint alguna cosa més. Necessitem saber que el premi a l’esforç el tenim ja que competirem molt bé. Són detalls els que et donen la victòria, l’important és que seguim endavant i que som capaços de realitzar esforços extres per suplir els lesionats. Una gran feina en equip, felicitats! 1.2.3 Consell

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search