RESULTATS I CRÒNIQUES, 18 A 21 FEBRER

 In entrades 2015/2016, Partits

PREMINI FEMENÍ
La Salle – CB Consell Bionorica

Partit molt bo!!!! Intensitat defensiva i contraatac. Comencem a entendre el joc col·lectiu i a disfrutar de jugar. Totes aporten al joc i som una pinya. Falten polir aspectes de tècnica individual però son esponges i tenen un futur espectacular com equip!!!!

PREMINI MASCULÍ
Porreres – CB Consell Aquadim

Hem jugat contra un rival fort tècnicament i físicament bastant superior, ens ha costat centrar-nos però al final ens hem ficat dins el partit i hem intentat no desanimar-nos. Ens ha faltat donar tot el que hem après, però ens ha servit per aprendre i millorar.

MINI FEMENÍ
CB Binissalem 55-25 CB Consell Caixa Colonya Pollença

Encara que el resultat ens dugui a pensar que va ser un mal partit, els entrenadors estam contents amb el progrés de les nostres nenes. Moltes coses practicades als entrenaments es varen veure transportades a la pista, cosa que fins ara havia passat en molt poques ocasions. Comencem a jugar ordenadament, a fer bones passades, a aixecar el cap per veure què passa, etc. Seguirem treballant perquè això vagi a més, i per acabar d’agafar la confiança que ens segueix mancant.

MINI MASCULÍ
Artà 89 – 80 CB Consell Evolutum

Gran partit jugat divendres a Artà, on gaudirem d’un joc ràpid i animat,atacant l’anella tant amb tirs exteriors com amb entrades. Era la festa de les remuntades, on estàvem de vegades davant de vegades darrere i res decidit fins al final del partit, on Artà va interpretar magníficament per endur-se la victòria. A continuar gaudint i aprenent. A per una altra fantàstica setmana d’entrenament i el següent partit serà dijous! 1,2,3 Consell

INFANTIL FEMENÍ
Manacor 62- 41 CB Consell Lavanderias Diana

Sempre es diu que s’aprèn de cada derrota i que sempre es poden treure coses positives, però aquest “””examen setmanal””” millor oblidar-lo, poca cosa positiva que per treure-hi.

No es tracta de posar excuses, simplement per continuar el nostre aprenentatge intentarem entendre que el que va passar dissabte realment no va ocórrer i començarem a pensar en les següents sessions d’entrenament on procurarem polir mancances i treure el millor del grup. Ens queda molt per passar i molt per aprendre.
Ànims! 1 2 3 CONSELL!!

INFANTIL MASCULÍ
C.B. Andratx 38-69 C.B. Consell Groc Autoescoles

Darrer partit de sa primera fase, contra un rival d’un nivell diferent al nostre, on els Consellers aconseguiren la victòria fent un partit bastant irregular amb defenses fluixes però bones accions col·lectives amb atac. Amb es partit encarrilat se donaren minuts als jugadors menys habituals perquè vagin agafant forma de cara a la segona fase de la lliga. Continuarem fent feina per obtenir nous objectius en la segona fase!!

CADET FEMENÍ

CB Consell Sa Fabrica de Gelats 44-58 Sa cabaneta.

Dura derrota de les nostres cadets. Malgrat una bona setmana de entrenaments, on la intensitat i concentració de les nines varen pujar, varem arribar al partit sense el grau de maduresa que requeria. Ficar ses mans quan no cal, anar al tap , arribar tard a defensar etc.. va fer que les jugadores mes destacades ofensivament, acabessin molt prest expulsades . A més, si sumem les 29 pilotes perdudes ( 20regalades al rival, que va aconseguir ficar 14 , 28 punts regalats) i la superioritat física seva, poc podem fer davant un bon i treballat rival.
Tot i la derrota, nos quedem amb l’actitud als entrenaments, que serà la que ens ajudi a millorar i ser un equip a tenir en comte.
Ànims, Salud y BALONCESTO

CADET MASCULÍ

CB Consell – Labolife 72-42 Pollença‏

Partit el disputat per el nostre cadet masculí al poliesportiu Cati Pol de consell contra un gran equip com es el Pollença, el partit va començar malament per els locals amb males decisions ofensives i poca intensitat defensiva reflectit en un parcial de 0-9 per els pollencins , poc a poc els nostres nins anaven començant a espavilar i arribaren al descans amb un +10 en el marcador . Després del pas per els vestidors els nostres nins varen tenir molts bons minuts amb defensa i corregent molt be el contraatac amb un resultat final de 72-42 a favor dels nostres , a seguir fent feina i enhorabona als nins per la feina feta .

JUNIOR MASC

CB Consell DHotels 16-76 Viubàsquet

En primer lloc agrair als dos cadets per la seva col·laboració. ¡Moltes gràcies!

Partit difícil el jugat contra el líder invicte, que va fer que el nostre joc fos travat i poc vistós. A destacar que, així mateix, es va aconseguir limitar el nombre de cistelles visitants amb una defensa digna. A seguir millorant les passades y els rebots. Pròxima jornada a Sóller equip rival. Salut.

JUNIOR INTERILLES

C.B. Consell-B.J. Aluminox 77- 85 Aquarade La Salle

Els nostres joves juniors cada setmana van a més, després d’una dura setmana marcada per les lesions, grips doblatge de jugadors amb el cadet, ens tocà enfrontar-nos a un dur i complicat rival.

Seguirem sumant i aprenent, que de fet hem millorat aspectes importants respecte a la Lliga Regular, i el més important gaudint alhora. Pròxima jornada comencem la segona volta amb l’esperança i la il·lusió de seguir evolucionant.

El partit tan sols és un joc, a seguir jugant. 1,2,3, Consell.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search