RESULTATS I CRÒNIQUES, 20 A 22 DE GENER

 In entrades 2016/2017, Notícies

PREMINI FEMENÍ
CB Consell-Bionorica. DESCANSA

PREMINI MASCULÍ
Pollença CB – CB Consell-Hipermueble

Al partit de dissabte vàrem començar molt dormits, però poc a poc ens vàrem anar ficant al partit. Després poc a poc millorarem el joc i es varen crear bones jugades. Ara seguirem practicant per millorar. 1, 2, 3 Consell!!

MINI FEMENÍ
CB Consell-Colonya Caixa Pollença 19 – Sant Francesc Llops 49

El partit va començar amb clara superioritat per part de l’equip visitant, que en realitat va ésser el local! Les fortes pluges varen impossibilitar jugar al nostre pavelló i els Llops ens varen convidar a jugar al seu, els hi hem de donar les gràcies per aquest doble desplaçament!
Al segon quart vàrem plantar cara, encara així la resta del partit va ésser clarament dels Llops, tancant marcador al 4t quart. L’equip inquer va dominar el partit, aplicant conceptes individuals i cercant doblar passes quan es produïen ajudes en defensa. Encara així les conselleres no es varen acovardir en cap moment, vàrem poder pujar pilota contra una defensa asfixiant del Sant Francesc. En quant al joc a la seva pista si ens vàrem trobar amb moltes dificultats, jugar contra un equip molt alt i amb fonaments defensius molt ben assimilats no es pot fer sense aplicar conceptes individuals i col·lectius un poc més elaborats per part nostra.
Aquest ha estat el primer partit de la segona part de la lliga. Evidentment els equips contraris son més forts del que estam acostumats, i això serà molt bo per les nines!, que veuran que han de pujar el nivell tant en intensitat com a aplicar conceptes que als entrenaments introduïm contínuament. D’aquesta forma podrem fer front a equips més robusts (fins ara molt de partits bastava botar fins davall de la cistella contraria i tirar, ara comencem un nou capítol).

La nostra enhorabona a l’equip rival!

MINI MASCULÍ
Esporles BC – CB Consell-Aquadim. AJORNAT

MINI MASCULÍ COMBINAT
Santa Maria Consell-Urbient. DESCANSA

INFANTIL MASCULÍ
CB Consell-Muebles La Fàbrica – Manacor. AJORNAT

CB Consell Muebles La Fábrica 60 – CIDE 48

El partit va començar amb igualtat entre els dos equips, a partir d’aquí va haver un quart per cada equip. En cap moment va haver domini clar de cap dels dos equips, a cada empenta d’un la resposta venia al següent quart per part de l’equip contrari. Els jugadors pareixien adormits després del descans nadalenc!
Hem de millorar clarament amb intensitat defensiva i concentració, tots els jugadors han d’estar connectats al partit els 40 minuts, des del minut 1. Donar l’enhorabona pel bon partit al CIDE, que va plantar cara en tot moment.

INFANTIL MASCULÍ COMBINAT
Santa Maria CB Consell-Evolutum 53 – La Salle 55

Abans de res donar l’enhorabona per l’actitud de tots els jugadors d’ambdues plantilles. Parlarem dels nostres, clar exemple d’educació esportiva posant les coses fàcils a l’àrbitre i deixant-se cada gota de suor en totes les accions. Tenim ben clar la filosofia que els intent impartir (per qualitat si, per intensitat, ganes i actitud NINGÚ ens pot guanyar). Malgrat no tenir un partit molt encertat en preses de decisions, els nins van treballar per aconseguir la victòria en el marcador, una vegada més ajudats pels nins del mini, i amb una actuació ESPECTACULAR dels paus ( Pau Andreu i Pau Ferriol) que van mostrar ganes per aportar i millorar a cada moment.
Queden tres partits, contra els tres equips de dalt, signaria perdre’ls en resultat i tornar-los a guanyar (ahir empatem perquè els nois de la surt-li també van donar exemple a tot moment) en actitud, ganes, esforç i educació!
A seguir treballant, enhorabona per la derrota i ja sabeu…

SALUD Y BALONCESTO!

INFANTIL FEMENÍ

CB Binissalem 68 – CB Consell-Lavanderias Diana 50

Resultat enganyós que no reflecteix l’ocorregut a la pista, ja que mancant 1’38 perdíem de 5 i amb pilota per poder posar-nos a 3, però finalment no vam saber controlar les emocions, i els nervis ens van jugar una mala passada.
Dissabte vàrem veure la cara d’un equip en majúscules, solidàries les unes amb les altres, no donant una pilota per perduda i sense baixar els braços en cap moment.
Vàrem poder exposar un joc vistós, fent que la pilota volés i així ficar-li al partit la intensitat necessària per poder competir.
Enhorabona nines, dissabte es va veure el bon treball realitzat en el mes de desembre que malgrat no competir cap de setmana ens hem pres les sessions setmanals al 100×100, com ha de ser.

1 2 3 CONSELL

CADET FEMENÍ
La Salle 72 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 55

Hem començat jugant bé, fortes, lluitant rebots, bona defensa i un atac amb bones passades i cistelles fàcils i gràcies a tot aquest esforç hem aconseguit empatar o no baixar de quatre. Després del descans ens hem vingut abaix i ens han remuntat, posant-se 13 punts per davant, poc a poc hem collit més força i hem millorat l’atac fent contraatacs amb passades llargues, però ens fallaven els rebots i la defensa més forta. Però tot i així hem aconseguit quedar 72-55 i haver complit el nostre repte; hem de millorar qualque aspecte, però també hem de seguir així i fer bona feina.

JÚNIOR MASCULÍ

CB Consell-Labolife. DESCANSA

JÚNIOR MASCULÍ ESPECIAL
CB Consell-BJ Aluminox 78 – La Salle 63 (22-21, 16-20, 17-7, 23-15)

Partit complicat a casa, que es va jugar en dimarts a causa de les goteres que ens van impedir jugar dissabte.
La Salle amb una bona defensa i corrent el balanç de manera molt ordenada, ens va aturar el nostre contraatac, això unit al gran encert que tenien des de mitja i llarga distància feia que fos gairebé impossible sorprendre’ls a la contra. En el joc de mitja pista no estàvem encertats de cara a la cistella, amb un baixíssim percentatge en tirs de 2.
El partit després del pas per vestuaris va ser diferent, La Salle no aconseguia segones opcions de tir i unit al fet que va baixar el seu percentatge de tir ens va donar una oportunitat d’enganxar-nos al partit, que no es va desaprofitar.
Al final el físic i un parell d’accions amb fortuna per a nosaltres, van fer que ens portéssim la victòria.
Partit del que tenim molt que aprendre, des de tècnics, passant per jugadors i graderia, a per el següent.

1.2.3 Consell

SÈNIOR MASCULÍ

CB Consell-Electrecominca. DESCANSA

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search