RESULTATS I CRÒNIQUES, 20 I 21 DE GENER

 In entrades 2017/2018, Sin categoría

PREMINI MASCULÍ
CB Consell-Optica Alfonso – Llucmajor

Primer partit del 2018, i únic en tot el mes. Ja tenien ganes els més petits de tornar jugar, carregats d’il·lusió, passades, rebots i tirs a cistella, molts de tirs a cistella. Davant teníem a l’equip de Llucmajor amb les mateixes ganes que nosaltres, el partit va tenir un ritme molt alt, sense temps per descansar. El millor de tot, veure com cada dia lis agrada més el nostre esport i les ganes que hi posen. Hem de continuar en aquesta línia. Enhorabona a tots!

123 CONSELL

MINI MASCULÍ
CB Consell-Aquadim 83 – Santa Maria 55

Un molt bon partit, ha estat un dels pocs partits on no hem tengut cap quart on ens venguem abaix, encara que hi ha moltes petites coses a millorar, com la mecànica de tir, no precipitar-nos i sobre tot els nirvis. Vam guanyar 83-55 gràcies a totes les ganes que hi van posar. Es van veure cares de felicitat als nins i d’haver disfrutat molt amb aquest partit, però ara hem de seguir lluitant i millorant!

MINI FEMENÍ
Bahia San Agustin 20 – CB Consell-Colonya Caixa Pollença 49

Partit amb dues parts completament diferents! La primera part ha dominat el Consell, amb una defensa molt intensa i bones accions ofensives. En canvi a la segona part les jugadores locals han sortit molt més motivades, les conselleres no han entrat en cap moment al partit!

Hem d’aprendre que un partit té 6 quarts de 8 minuts cada un, i no finalitza fins que l’arbitre pita el final. Les jugadores que surten a cada quart han d’estar completament “enxufades”!

La nostra enhorabona al BSA, que ha millorat moltíssim des del primer partit. L’ambient i l’esportivitat dels dos equips ha estat excel·lent, ara toca seguir millorant dia a dia als entrenaments!

 

INFANTIL MASCULÍ
CB Consell-Urbient 76 – Pollença 83

Partit treballat dels nostres infantils. Una cadena d’errors individuals, fallant passades còmodes i precipitacions ofensives, seguides de la superioritat física a la pintura del rival, va provocar una derrota ajustada i merescuda, no per actitud en el partit (positiva i bona feina dels nins), sinó mes bé en els entrenaments.

Cosetes positives treim del partit, ajustaments que anirem ficant en dinàmica d’entrenaments per millorar i seguir creixent de manera col·lectiva.

Consell-Pollença 20-01 1

CADET MASCULÍ
CB Consell-Muebles La Fabrica 69 – Dakota Alcúdia 100 (21-22, 13-26, 28-22, 7-30)

Partit molt competit durant tres quarts, però el darrer per cansament, faltes, pèrdues de pilota, etc, el partit es va decantar cap l’equip contrari.

Començam molt ficats al partit i feim un primer quart molt complert, però en el segon baixam un poc els braços i s’en van en el marcador. No donam el partit per perdut i de perdre de 20 punts ens posam a 2.

Darrer quart massa cansats i carregats de faltes, ens fan un parcial on no els podem agafar.

Avui un gran partit, on hem cregut que podíem, només ens ha faltat un darrer quart per poder disputar el final.

Enhorabona al contrari per la victòria, i contents amb l’actitud dels jugadors.

A seguir fent feina.

1,2,3 Consell.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search