RESULTATS I CRÒNIQUES, 21 A 23 D’ABRIL

 In entrades 2016/2017, Notícies

PREMINI FEMENÍ

CB Consell-Bionorica – Calvià. AJORNAT

PREMINI MASCULÍ

Dakota Alcúdia – CB Consell-Hipermueble

Contra l’Alcúdia ha estat un partit on han tingut una intensitat alta tan ofensiva com defensivament durant tot el partit. Tot hi les festes per enmig i estar dues setmanes sense entrenar, els jugadors han vengut amb la mateixa actitud i ganes que abans de les festes. Ara tornarem a començar la rutina i seguirem practicant perquè segueixin millorant.

1, 2, 3 Consell!!!

MINI FEMENÍ

CB Consell-Colonya Caixa Pollença 34–80 Joan Capó

Partit complicat contra un rival d’un nivell superior, tant defensivament com d’estatura.
Començam partit on elles ens pressionen tot el camp, i ens fan fer errades als passes i ens superen aviat al marcador.

Segona part on ens defensen a partir de mig camp i començam a jugar a passar, tallar i reemplaçar i ens surten bones jugades en atac.

Molt bona actitud defensiva, i molt bona segona part en atac.

A seguir fent feina en els entrenos. Ànims.

1,2,3 CONSELL.

MINI MASCULÍ

CB Consell-Aquadim – Esporles BC. AJORNAT

MINI MASCULÍ COMBINAT

Santa Maria Consell-Urbient 81 – CB Pollença 31

Partit disputat contra els nostres amics de Pollença el passat divendres. Férem la segona part de la iniciativa adoptada dins Pollença: juguem junts i compartirem l’escalfament i les banquetes.

El partit va ser un altre bon aprenantatge, i pel que fa a nosaltres anarem de menys a més durant tot el partit, aconseguint dibuixar bones transicions.

INFANTIL MASCULÍ

CB Consell-Muebles La Fàbrica. DESCANSA

INFANTIL MASCULÍ COMBINAT

Santa Maria CB Consell-Evolutum 46 – Joan Capó 86

Amb aquesta actitud i manera de contestar als jugadors i entrenadors no anem a cap lloc. Dissabte més que jugar un partit, el que vam fer és tirar al fems tots els valors i aspectes psicològics i esportius treballats durant la temporada. Si no sabem que abans de res hem d’esforçar-nos i no faltar el respecte, no anem a cap lloc. Es pot perdre o guanyar però MAI perdre la nostra forma de treballar.

SALUD Y BALONCESTO!

INFANTIL FEMENÍ

Zona5 38- CB Consell-Lavanderias Diana 52

Dissabte les nostres nines varen jugar un bon partit amb molts d’alts i baixos, en atac estàvem estàtiques i no trobàvem ocasions de cistella contra la zona plantada per les contraries. Varem ser capaces de robar bastantes pilotes a la pressió, per acabar en contraatac. Em defensa estàvem intenses i amb ajudes, però ens fallava una mica el rebot.

Cal seguir fent feina per millorar.

1, 2, 3 JUNTES!

CADET FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 39 – CB Campos 44

Avui dia 23 d’abril al partit consell-campos l’equip hem començat bé però faltava més concentració en l’atac i en la defensa faltava bàsicament el rebot. A la mitja part en dos abaix al marcador, els nirvis o les ganes de lluitar han fet que ens agafessin avantatge. Al darrer quart hem lluitat molt bé però no ha bastat, si haguéssim jugat tot el partit amb aquesta intensitat haguéssim estat per damunt en tot moment. Ens falta caràcter i ganes, hem de millorar en aquest sentit, si volem podem.

JÚNIOR MASCULÍ

CB Consell-Labolife 59 – Sa Indioteria 40

Gran victòria dels al·lots.

Partit difícil d’afrontar desprès de les festes amb només un entreno fet abans del partit.

Però el van superar i amb nota, on els 9 jugadors varen participar i aportar la seva actitud per guanyar el partit.

Primera part molt igualada, però varen anar sortint les coses en atac, i varen entrar cistelles que el darrers partits fallavem.

Córrer, córrer, córrer, tant en atac con en defensa va anar sortint.

Segona part molt bona, gràcies a una defensa pressionant ens varem poder anar en el marcador i jugar un poc mes tranquils en atac.

Ara a seguir així els 3 partits que queden i no baixar intensitat.

1,2,3 Consell.

JÚNIOR MASCULÍ ESPECIAL

CB Consell-BJ Aluminox. DESCANSA

SÈNIOR MASCULÍ

Joan Capó 62 – CB Consell-Electrocominca 73

Partit molt interessant del nostre sénior on ens jugàvem la segona plaça del grup. Típic partit sénior, que els nostres juniors varen sofrir molt, dos estils de joc diferents, al final el marcador es va decantar al nostre favor gràcies a la intensitat defensiva que férem al final, quan els locals ja mostraven símptomes de cansament. Enhorabona i una altra victòria per aquest grup!!!

123 CONSELL

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search