RESULTATS I CRÒNIQUES, 29 D’ABRIL A 1 DE MAIG

 In entrades 2015/2016, Notícies

PREMINI MASCULÍ

Sa Pobla – CB Consell Aquadim

El premini masculí hem plantat cara a un fort Sa Pobla. Es podria dir que si comparem el partit d’anada, on ens passaren pel damunt amb massa facilitat, amb el jugat aquesta setmana trobem una gran milloria encara que faltin moltes coses per treballar.
6 quarts jugats de tu a tu, però els dos darrers… físicament ens enfonsarem per desgracia. Tot i això en línies generals, bon partit.

Seguirem treballant per millorar.


INFANTIL FEMENÍ

Capdepera 71- 60 CB Consell Lavanderías Diana

El dissabte passat va ser un partit un tant especial degut a l’horari de joc i a la distancia que vàrem recórrer per jugar, les nines es pegaren una bona matinada (6:45 am).

Malgrat tot, l’equip va respondre bé, molt bona actitud de les nines des de l’escalfament fins al minut 40, molt ficades dins l’encontre i molt motivades.

Ens enfrontàvem a un equip que en la primera fase ja les havíem guanyat en dues ocasions, i sabíem que ho podríem tornar a fer, però aquest cop no va ser possible.

Partit molt vistos, amb alternances en el marcador, que finalment decaigué del costat de les locals. Ens quedem amb la gran actitud de les nostres jugadores demostrant que NOMÉS AIXÍ podem competir contra qualsevol i millorar dia a dia.

A pesar de la derrota , ENHORABONA NINES!!!!
1 2 3 CONSELL


JUNIOR MASCULÍ

CB Consell Dhotels 58-110 Artà

Primer, com sempre, agrair als cadets que vingueren a ajudar-nos. Vérem un bon partit dels juniors davant el líder, l’Artà, equip al que fórem capaços de ficar la major quantitat de punts en un partit de la temporada, reduint de bona manera la gran diferència de punts que ens endossaren a la primera volta. A seguir fent feina. Salut!

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search