RESULTATS I CRÒNIQUES, 28 i 29 DE GENER

 In entrades 2016/2017, Notícies

INICIACIÓ
CB Consell – CB Binissalem

El passat dissabte els nins i nines del grup d’iniciació, varen gaudir de la visita dels nostres amics de Binissalem. Es varen fer dos amistosos on es veia el somriure dels nins i nines i, la cara de felicitat dels familiars (200 persones gairebé) va ser la millor victòria. Aquesta setmana ens tocara un altre, la diada que el Consell de Mallorca juntament al nostre club organitzem al Pavelló Cati Pol. Ens veim, i desitjam seguint augmentant aquestes cares de felicitat!

Salud y BALONCESTO!

PREMINI FEMENÍ
CB Andratx – CB Consell-Bionorica

Dissabte matí les nostres preminis varen jugar un bon partit davant un rival més fluixet. Les nostres nines varen aplicar durant el partit el que es practica als entrenaments. Jugaren contraatacs anotant cistella, bones defenses robant pilotes i destacar l’actitud positiva.

A seguir fent feina i disfrutant.

PREMINI MASCULÍ
CB Consell-Hipermueble – Sineu

El partit del passat dissabte va ser el segon de l’any i poc a poc tornam a agafar la rutina. El primers dos quarts varen ser per espavilar-nos perquè començarem mig adormits. Però a partir del tercer ja varem jugar bastant millor. Varem tenir una bona intensitat tan en atac com en defensa, tot i que en atac hem de perfeccionar les finalitzacions. Tot i això va ser un partit bastant igualat i ben jugat. Ara ens queda seguir practicant i millorar tot el que puguem. 1, 2, 3 Consell!!!

MINI FEMENÍ
CB Consell-Colonya Caixa Pollença. DESCANSA

MINI MASCULÍ
CB Consell-Aquadim. DESCANSA

MINI MASCULÍ COMBINAT
Santa Maria Consell-Urbient 91 – Sant Francesc Llops 41

Ens va sorprendre el plantejament dinàmic de l’altre equip que venien amb ganes de fer un bon partit. Intentàrem fer una passa endavant en la defensa de l’1c1, i amb aquest partit donem per finalitzada la primera volta de la temporada.

INFANTIL MASCULÍ
La Salle 64 – CB Consell-Muebles La Fàbrica 14

La Salle va dominar els 40 minuts del partit, llevat dels primers 6 minuts on els consellers varen plantar cara. Quan l’equip local va enllaçar 3 bones accions defensives-ofensives varen començar els problemes pel Consell. A partir d’aquest moment, les pèrdues de pilota a mitja i tres quarts de pista i els atacs precipitats facilitaren els contraatacs de La Salle.

Hem de lluitar els 40 minuts que té el partit, no donar rés per fet. Estrenarem més dur!

INFANTIL MASCULÍ COMBINAT
Santa Maria CB Consell-Evolutum. DESCANSA

INFANTIL FEMENÍ
CB Consell-Lavanderias Diana 67 – Sant Francesc Llops 60

Un altre “examen” en què hem demostrat que estem en una molt bona dinàmica de treballs setmanals i surt reflectit a la sessió del cap de setmana. Per segona setmana consecutiva vam estar a un gran nivell d’entrega, concentració, solidaritat entre totes, independentment de si finalment es guanya o es perd així dóna gust veure jugar a un EQUIP.

En atac: Transicions ràpides, bones seleccions de tirs, encert des de la línia de tres, 1×1 superats, espais ben jugats.

En defensa: Solidaritat, intensitat, arriscar línies de passada, lluitar rebot, llançar ràpidament la contra.

Tot això plegat fa que el BÀSQUET sigui més divertit i tots els que formam part d’un partit, jugadors, públic, pares/mares, tècnics, fins i tot conjunt arbitral fa que ens divertim moltíssim més, independentment del resultat.

No oblideu que això és un joc i venim a divertir-nos.

1 2 3 CONSELL

P.D: Enhorabona nines, per l’actitud mostrada dia a dia, ara a començar a recollir el sembrat!!!

CADET FEMENÍ
CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 60 – Madre Alberta 53

Al partit disputat aquest diumenge al nostre pavelló, Cati Pol, ens hem enfrontat contra Madre Alberta. Ha estat un partit on el marcador quasi tot el temps ha estat igualat. Hem jugat bé, robant balons i corrent en alguns moments, encara que ens ha faltat confiar en nosaltres mateixes i tancar els rebots. Finalment ha acabat el partit amb el marcador 60-53, a favor de nosaltres.

JÚNIOR MASCULÍ
CB Consell-Labolife. DESCANSA

JÚNIOR MASCULÍ ESPECIAL
Bahia San Agustin 69 – CB Consell-BJ Aluminox 89 (20-20, 16-20, 15-18, 18-22)

Segon partit en una setmana atípica per motiu de jugar en dimarts contra La Salle i dissabte contra Badia.

Bahia està reconfigurant el seu equip després de la baixa d’Alex Rubio, al que desitgem una ràpida recuperació. Una baixa que noten més a nivell moral que en joc, ja que els seus companys estan realitzant una espectacular temporada.

La Lliga segueix el camí esperat amb partits de bons marcadors i joc vistós i ràpid, ningú regala un punt, i així va ser el partit, curtes rendes i empats que es van decidir per detalls defensius i encerts en moments puntuals.

Els nostres nins lluiten cada acció i esperem seguir a aquest bon ritme, dissabte ens enfrontem a l’equip en millor forma d’aquesta fase: Sant Josep, esperem veure-us animant a casa.

1.2.3 Consell

SÈNIOR MASCULÍ
CB Consell-Electrecominca 63 – Bàsquet Manacor 55

Primer partit a casa d’aquesta segona fase del nostre equip sénior. Durant el primer quart vàrem sortir més ficats que l’equip de Manacor, mentre que en el segon quart va canviar totalment la història i era l’equip visitant que arribava amb una petita diferència a favor 30-32 i tot per jugar. A la segona part va aparèixer la zona 1-3-1 del equip local, que donà els seus fruits fins aconseguir una màxima diferència de 10 punts, una darrera empenta dels manacorins ajustà el marcador fins un 51-52 a favor seu i 4 minuts per disputar. A partir d’aquí, un joc alegre i un parcial 12-3 va finiquitar el partit.

123 CONSELL!!!!

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search