RESULTATS I CRÒNIQUES, 30 DE SETEMBRE A 2 D’OCTUBRE

 In entrades 2016/2017, Notícies

MINI MASCULÍ

CB Consell-Aquadim 6 – Sa Pobla BC 56

Primer partit a categoria mini especial dels nostres menuts. Un partit on varen entrar amb por i molt nirvis sense poder aprofitar la primera part del partit per agafar confiança. A la segona part, un cop el marcador tancat (6-56) els nostres nins varen aprofitar el temps per agafar experiència, objectiu principal de l’any, on treballarem molt tècnica i físicament per ser un futur gran equip que sàpiga jugar a basquet.

Tot i la derrota, ens sentim orgullosos del treball que estan fent i de ben segur, treurem petroli d’aquest grup.

A seguir fent feina!

MINI MASCULÍ COMBINAT

Pla de na Tesa “A” 47-64 Santa Maria Consell-Urbient

Primer partit de la temporada per aquest nou equip de jugadors i ens ha costat entrar en competició. Tantes ganes portaven amb massa freqüència a la precipitació i l’equip local es va aprofitar de la nostra falta de coordinació, atenció i agressivitat en les interioritats, penalitzant gairebé totes les avantatges. Poc encert en el tir i molt per millorar.

CADET FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 30 – Viubàsquet 51

El partit de diumenge 2 d’octubre que s’ha jugat al pavelló de Consell contra el Viubàsquet de Bunyola ha acabat amb un marcador de 30-51.

A la primera part del partit hem començat perdent de poc punts i jugant a un nivell molt inferior al nostre. Al final d’aquesta part ens han agafat una diferència molt difícil de remuntar. La segona part del partit ha anat un poc millor encara que no s’ha aconseguit remuntar ni jugar al nostre màxim nivell.

JÚNIOR MASCULÍ ESPECIAL

Ciutat Inca 68 – CB Consell-BJ Aluminox 87 (15-17, 16-27, 17-18, 20-25)

Després d’una setmana amb alts i baixos per problemes físics, arribarem al cap de setmana i l’adrenalina del partit va fer que els baixons físics s’oblidessin.

Jugarem descaradament contra un gran equip molt minvat per lesions, i que no va poder seguir les estirades de ritme dels nostres nins, ens van demostrar com lluiten fins a l’últim segon i com mantenen la concentració tot el partit.

El resultat és el de menys, anem aprenent tant de nosaltres com dels nostres companys rivals. A seguir!
1.2.3 Consell

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search