RESULTATS I CRÒNIQUES, 4 A 6 DE MAIG

 In Actualitat, entrades 2017/2018, entrades 2018/2019, Sin categoría

PREMINI MIXTE
CB Consell-Bionorica (Descansa)

PREMINI MASCULÍ
Llucmajor – CB Consell-Optica Alfonso

Al partit jugat a la ciutat de Llucmajor vàrem tenir moltes baixes, per això don gracies als nins i pares/mares dels preminis de primer any que varen venir a ajudar-mos.

Al partit, per variar, vàrem començar dormits, després ens varem espavilar i al final, vàrem tornar a baixar el ritme.

A causa de les baixes, altres jugadors varen tenir l’oportunitat de lluir-se i la varen aprofitar, demostrant que ells també són part de l’equip i també poden sobresortir. Ara esperem que segueixin millorant i no baixar el ritme. 1, 2, 3 Consell!!!

Llucmajor-Consell Premini Masc 05-05

MINI MASCULÍ
Viubàsquet 82 – CB Consell-Aquadim 85

Molt bon partit dels nostres minis, ha estat un partit totalment ofensiu, en els dos primers quarts ja duiem 40 punts ficats. La part negativa és que ens hem d’aplicar un poc més en defensa, tenim errades que ja no hauríem de fer. Ens costa molt defensar 1 per 1, no veim les línies de passada, de vegades no sabem on està el nostre jugador, molta feina a fer. A destacar que tots els nostres jugadors varen ficar alguna cistella. Hem de continuar fent feina! Enhorabona a tots.

123 CONSELL

MINI FEMENÍ
Campos 71 – CB Consell-Colonya Caixa Pollença 72

Partit espectacular independentment del resultat contra un molt bon equip. És un d’aquests partits on t’anadones que les nines s’han fet grans, que s’han convertit en jugadores de bàsquet!!!

Defensa intensa, transicions ràpides tant en atac com en defensa, moviment de pilota ràpid, execucions dels recursos tècnics individuals per atacar la canasta en 1×1, bona presa de decisions i sobretot joc d’equip!!!

Acabar la temporada amb aquest nivell de joc es símptoma de que les coses funcionen i de que els hi espera un gran futur. Enhorabona!!!

Campos-Consell Mini F 04-05

INFANTIL MASCULÍ
CB Consell-Urbient (Lliga acabada)

CADET MASCULÍ
Sa Pobla 47 – CB Consell-Muebles La Fábrica 43

Resultat inesperat, però totalment merescut per l’actitud demostrada durant el partit. Som un equip capaç del millor i també del pitjor, tenim molts alts i baixos, i aquest diumenge va tocar anar cap avall.

Parcials 8-7 12-15 13-14 14-7.

Els partits duren 40 minuts, i a vegades pensam que estar tota la feina feta, error, cal lluitar fins al final. Varem sortir confiats, i ens varem trobar un equip molt ordenat i disciplinat, que tenien molt clar com jugar i noltros no.

Només donar l’enhorabona al Sa Pobla per jugar un bon partit, i noltros a seguir fent feina per intentar que els al·lots aprenguin que no tot es guanyar però que l’actitud ha de ser de donar el cent per cent sempre.

1,2,3 Consell

CADET FEMENÍ
CB Consell-Lavanderias Diana 54 –Cide 59

Partit molt espès per part de tots els que componem el grup cadet fem.

Un cúmul de males decisions dels tècnics cap a que les nostres juguessin molt imprecises en tot moment, tant en defensa com en atac.

Varem plantejar una defensa a tota pista que no va donar els fruits esperats en cap moment i tot i això la varem mantenir els 40 minuts, el primer gran error.

Les rotacions no van ser les més adequades, oblidant-nos que tenim una plantilla extensa i fent jugar molt fatigades a diverses jugadores.

Felicitar al grup del Cide per aquesta primera victòria més que merescuda.

Ara únicament toca reposar-se d’aquest cop moral aixecar-nos i seguir amb el dia a dia.

1 2 3 Consell

JÚNIOR FEMENÍ
Molinar 57 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 66 (16-23 / 15-19 / 13-11 / 13-13)

Penúltim partit d’aquesta segona fase i tot per decidir de cara al playoff que ens espera. Havíem de guanyar per mantenir la diferència d’un partit amb el segon i així va ser, davant l’equip del Molinar, que va lluitar durant tot el partit, posant les coses difícils per les nostres nines. La primera part va ser molt bona per part nostra, 42 punts i fins a 5 triples aconseguirem. Al principi del tercer quart ens varen castigar a faltes i amb 6 faltes assenyalades en mig quart va fer que quedassin expulsades tres jugadores. El partit es va posar de cara per l’equip del Molinar, molt enxufat de cara a cistella i fent una zona que s’ens va entravessar fins que la vàrem rompre amb tres triples consecutius més. El darrer quart va continuar la remuntada del Molinar i a falta de dos minuts el marcador era empat a 57. Moment que vàrem demostrar la personalitat que té aquest equip, hem aprés a competir durant els 40 minuts i un bon parcial 2-9 ens va donar la victòria. Partit molt sofrit i que vàrem treure. Enhorabona a totes i a continuar fent feina!!

123 CONSELL

JÚNIOR MASCULÍ
CB Consell-Labolife 57 – Molinar 53

Partit jugat del tu a tu on sabiem que ens esperava una defensa zonal els 40 minuts de partit. Cal dir que en el partit d’anada vam perdre de 20 punts i el repte plantejat era que en defensa no ens fiquessin més de 60 punts.

El partit va ser molt igualat amb avantatge dels visitants fins al descans, la bona defensa i els tirs prop del cèrcol van fer que ens possessim per davant a l’últim quart. Al final victòria més que merescuda en l’últim partit que juguem a casa aquesta temporada.

1,2,3 CONSELL

SENIOR FEMENÍ
Andratx – CB Consell-MAB Obras Públicas (09/05)

SÉNIOR MASCULÍ
CB Consell-ElectrocomInca (Descansa)

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search