RESULTATS I CRÒNIQUES, 4 A 6 MARÇ

 In entrades 2015/2016, Partits

PREMINI FEMENÍ
Cb Consell Bionorica – Bàsquet pla

Partit sense massa història que ens ha servit per millorar coses i polir aspectes grupals que teníem un poc oblidats. Bona defensa i contraatac però ens falta entendre el joc estàtic i insistir amb la capacitat que tenen per jugar-se l’1×1.
El mes important es que he vist moltes ganes de jugar a Basket. Partit disfrutat!!!!

PREMINI MASCULÍ
Cb Consell Aquadium – Llosetina

Bon partit en línies generals dels nostres nins del premini. Malgrat haver jugat el pitjor quart de la temporada (mala actitud i poca defensa en el primer quart), un toc d’atenció als nins va provocar una reacció positiva i, a partir d’aquí, 7 quarts volent la pilota en tot moment i aprofitant els avantatges que aconseguíem. Hem de millorar encara la concentració i la intensitat.

Salud y BALONCESTO

MINI FEMENÍ
Cb Consell Caixa Colonya Pollença 12
– 42 Cide

El partit disputat el passat dissabte no va ser del millors. Apart de les baixes de l’equip, a les nenes lis va costar ficar-se dins el partit i hi havia moments on no hi erem. Esperem que això no torni a passar.

MINI MASCULÍ
CB Consell Evolutum 67 – 48- Santa Maria A

Aquesta setmana vam jugar amb els nostres veïns a Santa Maria que ja sabíem de la primera fase com jugaven, el joc va ser molt divertit i emocionant, tots dos equips han millorat en totes les facetes del joc i cada dia ens ho passam millor jugant. Aquesta setmana es jugarà el partit avançat, us informarem
1.2.3 Consell.

CADET FEMENÍ
Muro 30-62 CB Consell Sa fàbrica de gelats

Darrer partit de la primera volta . Diumenge madrugaren molt per anar a jugar un partit difícil. No tant per el rival, sinó per noltros mateixes. Després d’un bon escalfament, anant de menys a més, varem començar el partit sense donar gaire oportunitats al rival (6-12) primer cinc minuts. Després d’un temps mort contrari, ens varem anar 10-24 al final del primer quart. Un mal segon quart, on ens varem dormir i confiar molt, donant segones i terceres opcions al rival ( molt malament el rebot) , va fer que el rival es fiques al partit (23-35 al descans). Per sort, tot i no posar la velocitat i intensitat defensiva que volíem, en la segona part varen estar mes encertades en atac i, varen saber controlar un poc més ( no del tot) el rebot defensiu. Amb un joc ofensiu basat al contraatac i accions ràpides, ens anàrem del partit i varen guanyar 7-28 la segona part. Tot i la victòria, hem de millorar molt, sobretot en saber posar el nostres ritme de partit i, en tancat el rebot.

Enhorabona, Salud y BALONCESTO.

CADET MASCULÍ
Cadet masculi Esporles 47-69 CB Consell – Labolife‏

Partit el disputat diumenge Per els nostres cadets a la Sempre pista difícil del Esporles , el partit va estar marcat Per la defensa en certs moments des partit i amb bons tirs des de la línea de 3 punts , malgrat no ser Per res un bon partit del nostres nins al darrer quart tingueren un molts bon minuts defensant be i corrent Molt be els contraatacs , al final el resultat final va ser de Esporles 47-69 Consell . Enhorabona als nins !!!

JUNIOR MASCULÍ
Jov. Mariana 56-46 CB Consell Dhotels

Gran esforç dels nostres jugadors que, sent només set, van lluitar fins al final. De fet, el segon i el tercer quart guanyat. La fatiga acumulada, lògica i esperada, a l’últim quart decantà el partit a favor dels nois de Sóller. A treballar per seguir millorant!

Salut

Grupo Juaneda Miramar 81-58 C.B. Consell-B.J. Aluminox

L’equip junior va començar la segona volta de l’Interilles contra el complicat líder, totes formes demostrarem que estam avançant pas a pas.L’important és que encara estem aprenent i millorant, i ens esforcem mantenir-nos 100% durant tot el partit. Bona sort als nostres companys de la badia en el que queda de la segona ronda.

A seguir: 1.2.3 Consellues

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search