RESULTATS I CRÒNIQUES, 4 A 9 D’ABRIL

 In entrades 2016/2017, Notícies

INICIACIÓ

L’equip d’Iniciació va participar a la Diada del Consell de Mallorca que es va celebrar dissabte a Sa Cabaneta. Varen disfrutar ells i els pares/mares als dos partits que varen jugar contra Sa Cabaneta A i B. A seguir així!

PREMINI FEMENÍ
Sa Pobla – CB Consell-Bionorica

El passat dissabte 8 d’abril, les nostres preminis disfrutaren d’un gran partit contra Sa Pobla. És un plaer poder reflectir el que s’entrena als partits. Les coses que duim temps treballant es milloren, aprenen a cercar solucions i experimenten. Les coses noves les posam en pràctica i poc a poc sortiran! Nines; no atureu de disfrutar de la manera en que ho feis. 1…2…3. JUNTES!

PREMINI MASCULÍ
CB Consell-Hipermueble – Binissalem

El partit disputat contra el Binissalem ha estat amb un molt bon començament i hem mantingut la intensitat tant en defensa com en atac durant gran part del partit. Hem tingut alguns alts i baixos, però la majoria del partit hem tingut molt bona intensitat. Cada vegada jugam més amb equip i menys individualment, això ja es una gran millora. Ara seguirem treballant perquè cada vegada juguin millor i disfrutin el 100% el bàsquet.

1, 2, 3 Consell!!!!

MINI FEMENÍ
Sant Francesc Llops 45 – CB Consell-Colonya Caixa Pollença 15

Partit en el que el resultat es que han jugat súper bé!!!

Concentració, intensitat en defensa, sentit de grup..!!! És un dels partits pel que val la pena haver fet feina durant tota la temporada, veus que apliquen i han assolit els conceptes treballats. Són un molt bon grup i si segueixen així tenen molt de futur.

Enhorabona a totes!!!!!

MINI MASCULÍ
Llucmajor – CB Consell-Aquadim.

AJORNAT

MINI MASCULÍ COMBINAT
Joan Capó 79 – Santa Maria Consell-Urbient 111

El marcador reflexa un partit molt animat en atac, amb accions principalment individuals i col·lectives, molt divertides. La primera part va ser més disputada, fins que a la segona aconseguirem un parcial de 12 punts a favor, mitjançant una defensa més intensa, que deixava el partit molt ben encarrilat.

INFANTIL MASCULÍ
Cide 68 – CB Consell-Muebles La Fàbrica 85

Bon partit per agafar confiança i creure amb les nostres possibilitats. Molt ben jugada la defensa pressionant, provocant l’errada del contrari i sortida al contraatac. Bona presa de decisions sabent en tot moment quin era el tempo del partit.

S’ha jugat com un equip i tothom ha participat aportant les seves qualitats. El percentatge d’encert en el tir ha estat altíssim i això ens fa agafar confiança.

Enhorabona a tots!!!!

CB Consell-Muebles La Fàbrica 61 – Manacor 81

Molt bon partit per part dels dos equips, amb defenses molt intenses a tota la pista. El Consell va ésser molt constant i es va sacrificar amb només 7 jugadors, que ho varen donar tot i així ho valorà el públic assistent.

No es va aconseguir representar això al marcador, ja que les bones accions individuals del Manacor varen donar aire a l’equip visitant. En canvi al Consell no hi va haver ni precisió a les accions individuals ni amb els tirs lliures (15 fallats).

Encara així, la bona cohesió i la intensitat dels locals en defensa va permetre somiar amb la victòria fins al final del partit.

Tenim un equip lluitador, seguim fent feina per ésser millors jugadors. Ànims Consell!

Salutacions.

INFANTIL MASCULÍ COMBINAT
Llucmajor 64 – Santa Maria CB Consell-Evolutum 52

Derrota davant un equip on teníem l’esperança d’aconseguir la primera victòria (al marcador) d’aquesta segona fase. Pel que en Miquel Vich ens conta (els entrenadors estem a cadis, veient el Campionat d’Espanya minibàsquet), els nins varen tenir una molt bona actitud, defensant la primera línia de pressió amb alt nivell i grans ajudes però, un pic ens superaven i arribaren a jugar estèticament, les segones i terceres ajudes no arribaven a temps, i això provocava molts de rebots ofensius del seu jugador clau.

Ofensivament varen estar molt be però, ens estancaren en el 1×1 oblidant-nos del joc sense pilota. Aquests dos detalls i el fet de veure a una altra persona (al que li agraïm de tot cor l’esforç per ajudar-nos), va provocar el fet de no aconseguir la primera victòria (al marcador) d’aquesta segona fase per lluitar cap a l’ascens.

Ara tenim una setmana de merescut descans i després, un campus i/o entrenaments voluntaris per seguir creixent!

Salud y BALONCESTO!

INFANTIL FEMENÍ
CB Consell-Lavanderias Diana 62 – Petra 80

Dissabte les nostres nines varen jugar un partit contra les companyes de Petra. Les nostres nines varen jugar un partit fluix amb molts d’alts i baixos, en atac estavem estàtiques i no trobàvem ocasions de cistelles, destacant certs moments on anotavem. Varem ser capaces de robar unes quantes pilotes, per acabar en contraatac. En defensa no estavem intenses i ens fallava estar en línia de passe.

Cal seguir fent feina per millorar els diferents aspectes.

1, 2, 3 JUNTES!

CADET FEMENÍ
Viubàsquet 54 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 36

El partit disputat aquest diumenge en el pavelló de Bunyola s’han enfrontat el bunyola vs consell. El partit ha començat molt igualat en el primer temps i més tard ens hem vengut abaix perdent la intensitat. El joc de l’equip rival ha estat agressiu i nosaltres en hem vengut més abaix. Hem de corregir petits errors com el rebot, la pèrdua de pilotes… Ens hem de moure més per trobar l’avantatge. El partit ha acabat amb el marcador a favor del equip de Bunyola.

Ens hem de seguir esforçant, lluitar i disfrutar, motivant-nos nosaltres mateixes i confiant.

JÚNIOR MASCULÍ
Llucmajor 52 – CB Consell-Labolife 49

El partit el varem començar bé, aconseguint una diferència de fins a 7 punts el primer quart. En el segon varem sortir un poc confiats i l’avantatge es va reduir a 2 al final de la mitja part.

En sortir el tercer quart varem fer un parell de bones defenses i aconseguim fins a 12 punts de diferència, però degut a moltes pilotes perdudes, males seleccions de tir, errades als tirs lliures i molta precipitació aquesta avantatge va desaparèixer i amb un final molt ajustat els de llucmajor guanyaren el partit.

A seguir lluitant 1,2,3 Consell!!

JÚNIOR MASCULÍ ESPECIAL
CD Alcazar 60 – CB Consell-BJ Aluminox 51

Darrer partit de Lliga i un altre aprenentatge a la motxilla, com diu el Chapu “els partits són dels qui els desitgen” i nosaltres sortim a jugar, no a competir-ho.
Poca tensió, errades defensives greus i poc encert a causa de la pobre circulació de pilota contra la zona plantejada, una altra lliçó que esperem ens serveixi per al futur.
Ara, passada la ressaca emocional, a entrenar al 100% per al Campionat d’Espanya.

SÈNIOR MASCULÍ
CB Consell-Electrocominca 73 – Molinar 55

Partit adelantat al divendres del nostre Sènior, partit important després de la derrota de setmana passada a Sóller, havíem de tornar agafar bones sensacions. Els parcials del partit varen estar repartits, dos per cada equip. El primer quart va acabar 15-8 i al descans marcava 32-26. En aquesta primera part vàrem encertar 7 triples, per un total de 10 en total. El tercer quart va decantar el partit de la nostra part, amb un parcial 28-12, una bona defensa en zona 1-3-1 va permetre córrer i anotar amb facilitat, al darrer quart relaxació i un tanteig 13-17 pel Molinar. Enhorabona a tots, ara fins d’aquí a 15 dies no torrnam jugar.

123 CONSELL

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search