RESULTATS I CRÒNIQUES, 7 I 8 D’OCTUBRE

 In entrades 2017/2018, Events

MINI FEMENÍ

Aquest cap de setmana hem participat a la final de la Supercopa AON Mini Femení, amb un molt bon 3er lloc!!!

El primer partit ha estat Bàsquet Manacor Creuer Illa Balear 58 – CB Consell Colonya Caixa Pollença 7.

Les rivals han estat físicament molt superiors a les conselleres, però el positiu és que l’evolució de les jugadores ha estat positiva respecte al partit amistós vs Inca. Han lluitat i destacat la seva tècnica individual, sense poder superar en cap moment a un rival amb les idees molt clares a la pista.

El segon partit, on s’ha decidit el tercer lloc: CB Consell Colonya Caixa Pollença 69- Ca’n Cantó 19.

En aquest partit les nostres jugadores han fet un joc correcte contra un equip que ha intentat suplir les seves mancances amb moltes ganes i esforçant-se al màxim.

Pel cos tècnic el que més ens ha agradat ha estat el bon ambient, l’experiència de jugar a unes semifinals i, el més important de tot, el bon ambient que han tengut totes les nines de l’equip. Aquest dia plegades serà inoblidable!!!!

1,2,3 JUNTES!!!!

CADET FEMENÍ
Bàsquet Manacor 68 – CB Consell-Lavanderias Diana 62

Ahir les nostres jugaven el seu segon partit del grup de promoció. Llevat del primer quart que varem perdre 26-10 ja que varem cometre les mateixes errades que al partit anterior, falta de concentració en defensa, poca agressivitat de cara a cistella,etc. Poc a poc varem entrar en el partit i així ho reflecteixen la resta de quarts, tots guanyats per 14-19, 15-17 i 13-16.

Cal remarcar que les nostres varen saber reaccionar a les adversitats d’un marcador de menys 16 i a base de treball en defensa i més encert de cara a cistella arribarem al descans 40-29. Començarem el tercer quart una mica desconcertades per la lesió de la nostra jugadora Camí, que es va lesionar a falta de 3 segons per acabar el segon quart, aquest desconcert va fer que als 3 minuts del tercer quart arribéssim a perdre per 16 punts, 47-31, en aquest moment aconseguim un parcial a favor de 12-4 que ens va ficar una altre vagada en el partit, arribant al final de quart 9 avall.

El principi del darrer quart va ser un intercanvi de cistelles per part dels dos equips fins que arribarem als dos darrers minuts amb un marcador de 60-64,el partit s’hagues pogut decantar per qualsevol dels dos equips però finalment va ser el Bàsquet Manacor qui va aconseguir una merescuda victòria per 68-62.

CADET MASCULÍ
CB Consell-Muebles La Fàbrica 28 – Bàsquet Pla 95

Segon partit d’aquesta fase contra un equip no superior a noltros, però si més ficat al partit, més disciplinat tant en defensa com en atac.

Començam molt fluxos en defensa i moltes pèrdues de balons que provoquen nombrosos contraatacs seus, cistelles fàcils.

En atac no ens surten les coses, però la falta d’intensitat i a vegades falta de ganes fan que el resultat sigui de tanta diferència.

Seguirem fent feina, intentant que els al·lots entrenin al cent per cent perquè més tard o més prest surti el profit.

1,2,3, Consell.

JÚNIOR MASCULÍ
Santa Maria 41 – CB Consell-Labolife 52

Partit amb 2 cares completament diferents entre la 1a i 2a meitat. Hem començat contra una defensa individual on hem pogut realitzar jugades i poder anotar fàcilment baix cistella amb bon moviment de pilota.

En la 2a meitat amb un avantatge de +16 es demana rematar el partit, però passa el contrari, el rival passa a defensar en zona (2-3) on van impedir les penetracions i el joc interior dels nostres jugadors. Mancant 5 minuts hem perdut l’avantatge fins a +6.
Hem canviat l’atac posant 2 jugadors en interior on hem pogut ficar pilotes dins i facilitar els talls cap a cistella acabant el partit en +11.

Cal millorar l’atac contra zona i augmentar la intensitat en defensa.

JÚNIOR FEMENÍ
CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 70 – Joan Capó 66

Després de l’inici de la temporada dia 23/9, i amb els dos primers partits aplaçats vàrem jugar el nostre primer partit contra un equip molt semblant a noltros, totes les nines eren juniors de primer any, amb ganes d’esforçar-se i gaudir del nostre esport. En cap moment es va donar el partit per perdut, el començament clarament era per a l’equip visitant 0-4 en 3 minuts de joc, primer minut de la temporada i primera reacció. Al final d’aquest quart 22-9 a favor nostre. El segon va caure del costat del equip Felanitxer 12-19, i arribarem al descans, aquesta aturada no ens va beneficiar molt, les visitants anaven llançades a remuntar el marcador advers i a mitjans del tercer quart ja comandaven al marcador 43-45. Segon temps mort, per tornar donar indicacions i aconseguir la segona reacció de les nostres. El darrer quart va ser un intercanvi de cistelles, el bon encert des de la línia dels tirs lliures va fer assegurar el resultat final. 70-66. Enhorabona a totes!

123 CONSELL

SÉNIOR MASCULÍ
CB Consell-ElectrocomInca 90 – Cide 63

Disputàvem el primer partit de lliga a casa i això es va notar des del principi, sortirem molt intensos i amb molt encert en el tir exterior. Això ens va fer finalitzar el primer quart amb 30 punts i una diferència ja significativa en el marcador. Seguirem molt encertats durant el segon quart davant un Cide que no tirava la tovallola i aconseguia cistelles fàcils en penetració. Al final del partit ens vam anar relaxant i varem tenir alguns moments de no situar-nos en el terreny de joc però ens varem poder emportar la victòria còmodament.
Enhorabona als jugadors per llevar-se d’aquesta manera la pressió del debut en categoria

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search