RESULTATS I CRÒNIQUES, 9 I 10 DE DESEMBRE

 In entrades 2017/2018, Notícies

CADET FEMENÍ
Joan Capó 65 – CB Consell-Lavanderias Diana 28

Partit que ha anat de menys a més, on a la segona part hi ha hagut un canvi d’actitud i s’han pogut veure millores en defensa i en atac. Tot i que el marcador final ha estat 65-28, la sensació es més bona que d’altres partits.

CADET MASCULÍ
CB Consell-Muebles La Fábrica 10 – Bahia San Agustin 162 (2-46, 5-35, 0-42, 3-39)

Darrer partit d’aquesta primera fase. Partit de tràmit que havíem de jugar, sense història. Total superioritat de l’equip contrari, els parcials ho resumeixen perfectament, tant física, mental con tècnicament.

Ara ja esperar la segona fase, que ja disputarem l’any que ve.

A seguir 1,2,3 Consell

JÚNIOR MASCULÍ
Llosetina 54 – CB Consell-Labolife 66 (21-11, 10-18, 10-15, 13-22)

Darrer partit fora de casa, en una pista molt complicada a l’hora d’anotar, on el rival que més punts va anotar van ser 47 punts.

Hem començat molt dormits en els primers 10 minuts, atacs molt precipitats, una defensa molt fluixa i un gran encert del rival en línia de 3 anotant 5 triples deixant un parcial 21 a 11.

En el 2n quart hem puntejat bé els tirs de 3 i hem centrat l’atac sota el cercle i intentant penetrar en una zona 2-3 molt tancada i agressiva que a força de faltes teníem l’oportunitat d’anar apropant-nos des de la línia de tir lliure, fins a arribar al descans amb un 31 a 29.

En el 3r quart passam a una defensa en zona 2-3 i que els 2 d’endavant pressionessin després de canastra. El rival seguia amb el seu encert en línia de 3, però van fallar molt i en el rebot es va imposar Carles, fent-se l’amo sota el cercle. En atac no teníem encert en tirs i ho dirigim en el joc interior i gran encert en tirs lliures (7/8), aconseguint posar-nos per davant 41 a 44.

Al darrer quart vam donar el millor aconseguint robar pilotes en la pressió, una defensa fèrria impedint que anotessin, tenir el domini del rebot i en atac penetrant i sota el cèrcol feim un parcial de 2 a 17 en 7 minuts. Mancant 3 minuts ens relaxem deixant un resultat final 54 a 66.

Destacar l’encert en tirs lliure (16/26), anotar 66 punts en una pista complicada i una gran segona meitat en defensa. A nivell individual destacar el gran partit de Carles que amb el seu gran esforç en defensa, en el rebot, anotant dins de la zona i gran encert en tirs lliures ens ha ajudat a guanyar el partit.

1,2,3 CONSELL!!

SENIOR MASCULÍ
Llucmajor 65 – CB Consell-ElectrocomInca 84

Molt bon partit el que van fer els jugadors després d’una setmana “diferent” a causa de les festivitats. Sortirem una mica a veure el ritme i nivell del rival i el primer quart va acabar igualat. El segon i tercer quarts apretam sobretot en defensa i gràcies a un parell de transicions ràpides en atac aconseguim agafar un avantatge de 20 punts que aguantem fins al final. Destacar la intensitat i activitat defensiva de tots els jugadors durant gran part del partit.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search