TALLERS FORMATIUS

 In entrades 2014/2015, Notícies

Ahir,  a l’aula del CEIP Bartomeu Ordines, els entrenadors del Club Bàsquet Consell i un membre de la Policia Local varen participar als Tallers Formatius “Desfibrilador extern semiautomàtic” i Primers auxilis en edat infantil”.

Aquests tallers varen ser impartits gràcies al programa “Esport per a tothom” de la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca.

Com sempre el nostre club manté la voluntad de tenir als seus tècnics el millor formats possible. I per part del club es considera clau que els entrenadors coneguin el correcte funcionament del desfibrilador amb el que compte el Pavelló Municipal Cati Pol des de fa poc temps.

Com moltes de les activitats que realitza el club habitualment, aquesta també estava oberta a totes les associacions interessades, sobre tot les que utilitzen instal·lacions on hi ha un desfibrilador i/o activitats amb infants.

Des del club volem agraïr la col·laboració de l’Ajuntament de Consell, dels CEIP Bartomeu Ordines i del Departament d’Esports del Consell de Mallorca. I donar les gràcies a n’en Llorenç per l’organització de la jornada, i sobre tot a n’en David per donar els tallers d’una forma molt pràctica, concisa i amena.

IMG-20150421-WA000320150420_195526 web

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search