Torneig reis mags Molinar.

 In entrades 2015/2016, Notícies

Aquest cap de setmana les cadetes han jugat el torneig que organitza el Basquet Molinar. Un torneig on hem anat de menys a mes. Començam dissabte davant un rival molt intens com és Sa cabaneta. En aquest partit no varen estar gens acertades , ni  defensiva ni ofensivament ( 54-22 en contra)

Tot i així, les nines varen respondre el dia següent molt positivament. Hems varen aixecar del partit anterior i jugaren un partit intens durant els 48, amb una bona defensa i un dels millors atacs del l’any ( no tant per es punts, sino per l’intensitat i recerca de les aventatges, 33-78 a favor).

Dilluns varen jugar el darrer partit, emocionant fins al final, on jugarem una gran primera part amb un alt percentatge ofensiu ( aprop del 75%) . La segona part varem aprofitar la avantatge agafada a la primera i jugarem amb similar intensitat que la primera però sense tant acert. ( 50-47 a favor).

Del torneig quedam molt contents, per haver aconseguit millorar partit enrere partit i haver jugat TOTES les jugadores amb una actitut i intensitat molt elevada.

Ara toca descansar i dijous seguir entrenant per millorar dia a dia i competir davant tothom.

Enhorabona al Basquet Molinar per l’organització , als rivals per la gran actitut i sobretot, gràcies al grup de pares i mares que en festes s’han desplaçat fins a Palma.

Salud y BALONCESTO!

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search