ESCOLETA

CB Consell-Forn Can Garau

 

INICIACIÓ

CB Consell-Bar Es Club

 

PREMINI

CB Consell-Bionorica

 

CB Consell-Elis

 

MINI

Sa Cabaneta 59 – CB Consell-BfCartMallorca 88

Potser el darrer partit de la temporada 2022-2023, hem jugat contra un equip que ha millorat moltíssim des del primer partit de lliga, han plantejat un partit que ha estat complicat pràcticament fins el darrer quart. Els consellers han competit tots els quarts, s’ha començat a veure qualque cosa d’ocupació d’espais i presa de decisions.

Si al final és el darrer partit, aprofitar a felicitar als jugadors, als pares i, en general, a tot l’entorn que sempre ha afavorit el bon ambient esportiu i ha permès una evolució adequada.

Ara toca seguir amb força amb la nova etapa que ja està aquí.

CB Consell-Labo’life

 

CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat

 

INFANTIL

CB Consell-La Luna

 

SCD Hispània 58 – CB Consell-Aquadim 64

Un partit lluitat fins al final contra un bon rival, destacar un molt bon 3r quart en el que es va donar tot i es va aconseguir treure la diferència que ens va donar la victòria, que no es va decidir fins aquest quart, ja que només era d’1 punt de diferència.

 

CB Consell-Óptica Alfonso 71 – Esporles BC 49

Final del nostre grup davant Esporles i victòria.

No va ser per res el nostre millor partit, vàrem sortir massa nervioses, amb la pressió de tenir molta gent coneguda a les grades i la lògica pressió de jugar una final, encara que vàrem guanyar els altres tres partits amb Esporles a la lliga, mai et pots confiar a un sol partit i més si és la final.

Ens varem presentar a la final amb totes les jugadores de segon any disponibles i l’ajuda de 2 jugadores de primer any i 2 minis, la idea de partit era fer bona feina en defensa i tenir criteri i cap a l’hora d’atacar cistella contaria, ens va sortir a estones, i això va fer que no deixàssim ni un moment de fer feina, sempre varen ser per davant al marcador, però Esporles és un equip que no et permet ni un minut de relaxació, amb un parell de jugadores de molta qualitat.

La idea de l’equip tècnic era rotar molt la banqueta per evitar cansament innecessari, a causa de la calor i que la pressió de jugar una final no fos massa, vàrem tenir moments de molt bon bàsquet i altres d’un bàsquet regular, a certs moments vàrem oblidar el joc col·lectiu per entrar en un joc massa individualista, no fent cas al nostre lema de: Jugam juntes, guanyem juntes.

Al final vàrem aconseguir la victòria, i l’únic dolent va ser la lesió de na Paula en el darrer minut, que va patir un esquinç, no és greu, però no és la millor forma d’acabar la temporada.

Com a resum de la temporada crec que hi ha una millora notable en el joc de totes les jugadores, ficant cada vegada més jugadores minis en dinàmica dels dos equips infantils i trobant un bon equilibri en el joc, queda molta feina per fer i la temporada vinent continuarem amb aquesta feina, mirant de millorar encara més i plantejar objectius més ambiciosos i com sempre deim disfrutar de jugar a bàsquet.

 

CB Consell-Bip Bip Consell

 

CADET

Sa Cabaneta 67 – CB Consell-Fusteria Comas 48

Dissabte vàrem concloure la temporada, no amb la millor forma, però sí lluitant fins al darrer minut.
Arribar a la semifinal del nostre grup, després d’un mes de molts mals resultats és important, que demostra que s’ha fet bona feina i que s’han aconseguit part dels objectius.

Ens vàrem presentar al partit amb alguns jugadors amb excés d’entrenaments, amb jugadors amb cames molt carregades i altres amb atacs d’asma, també ens vàrem trobar amb un camp molt en contra, fins i tot massa, la pressió del públic i que l’equip contrari va creure més en la victòria ens va fer perdre el partit, davant un equip que en lliga li vàrem guanyar les dues vegades que ens vàrem enfrontar en fase regular.

La derrota es va fonamentar en elements que no hem aconseguit millorar en aquesta part final de la temporada, fallar massa cistelles fàcils, i no vàrem aprofitar la quantitat enorme de faltes que va fer l’equip contrari per aconseguir punts als tirs lliures, una de les assignatures pendents d’aquesta temporada, millorar l’encert en tirs lliures.

Referent a l’ambient i al públic de l’equip local, crec que és important deixar clar que així no s’anima ni es fan les coses, no es pot insultar a l’equip contrari contínuament, no es pot faltar al respecte a un jugador de Consell diguen-li “puta enano”, no es pot reclamar contínuament, amb males formes i de forma exagerada faltes molt clares, criticant totes i cada una de les decisions arbitrals, el delegat de camp no pot fer de no sentir com el públic crida: Tontos, tontos als jugadors de l’equip visitant, s’ha de fer molta feina per recuperar les formes a les grades.

Com entrenador no puc estar més orgullós dels jugadors, que han fet una temporada espectacular, demostrant amb bàsquet que es mereixien jugar la final, però això és esport i es guanya o es perd.
Aquesta és la darrera cònica que faig com entrenador del cadet masculí del CB Consell, l’any vinent seguirem pel club, però fent feina amb el cadet femení, personalment crec que ha estat una gran temporada, on he descobert uns jugadors excepcionals, que són uns grans tipos i que he après molts d’ells i que he disfrutat d’entrenar, només puc donar les gràcies al club per l’oportunitat, als pares per la seva ajuda i als nins per creure amb la feina que na Marta en Tomeu i jo hem fet.

 

SENIOR

CB Consell-Master D

 

1, 2, 3… CONSELL

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search