EL CLUB BÀSQUET CONSELL A LA PREMSA.

19-05-07.- OE, OE, OE, OE, L’EQUIP BENJAMÍ “A” SUBCAMPIÓ DE MALLORCA.
Després d’una gran jornada, l’equip Benjamí A es proclamà subcampió de Mallorca dels Jocs Esportius Escolars.
Tot i que en acabar el darrer partit el regust de la derrota va ser un poc amarg, després els jugadors/es es donaren compte que no tots poden dir que han quedat segons de Mallorca!!!!!

CB Consell 12 – CB Colonya Pollença 10.- El primer partit contra l’equip de Pollença va començar molt be, els tres primers quarts varen ser dominats per l’equip de Consell, però un horrorós darrer quart amb un parcial de 0-8 va provocar els nervis dels jugadors i la banqueta. Per sort l’equip Pollencí va fallar els darrers llançaments i s’aconseguí la primera victòria de la jornada.

CB Consell 14 – Joventut Mariana 7.- El segon partit, contra l’equip de Sóller, era considerat com el més perillós. El primer i tercer quart varen ser els més igualats, en canvi l’equip Solleric perdia molt de potencial en el segon i quart, ja que el seu millor jugador es trobava a la banqueta. L’equip de Consell, més equilibrat, mantenia el seu bon joc i s’enduia la victòria més ampla del que en principi es podia pensar.

CP Sa Ginesta 9 – CB Consell 12.-  El partit contra l’equip de la Comarca de Ponent “en teoria” havia de ser el més senzill del grup, però un començament dolent i moltes badades defensives varen fer que el primer quart finalitzés amb un preocupant 7-2. Tot i que es varen fallar una immensa quantitat de cistelles fàcils, la remontada es va consumar als posteriors quarts, finalitzant amb la tercera victòria consecutiva i el passaport cap a la GRAN FINAL.

Sant Alfons 31 – CB Consell 11.- El partit decisiu pel Campionat de Mallorca en categoria Benjamí  contra l’equip Felanitxer es va perdre abans de començar. Aquesta afirmació pot semblar una mica estranya o exagerada, però és la pura realitat. En veure que els jugadors/es del Sant Alfons eren més alts/es i corpulents/es, els jugadors/es de Consell es concentraren en pensar que l’equip contrari era més gran i s’oblidaren d’un “petit detall”, JUGAR A BÀSQUET!!!!! L’equip de Felanitx va demostrar molta més concentració i acert, la defensa era asfixiant a cada jugador i varen tallar per complert el joc del nostre equip. L’inici tan fort de l’equip de Felanitx va fer que molts baixessin els braços abans d’hora, i oblidaren que els partits s’han de jugar fins al final. En el tercer quart es va millorar el joc, però la reacció va ser completament insuficient per a superar l’equip contrari.

Tot i la derrota a la final, els jugadors/es de l’equip poden estar orgullosos d’haver arribat a la Fase Final i acabar en un magnífic segon lloc.

Els jugadors/es s’endugueren una medalla com a record de la participació en aquesta Fase Final, l’entrenador rebé un recordatori per al Club i finalment el capità aixecà el trofeu de SUBCAMPIONS!!!!!!

ENHORABONA A TOTS!!!!!!!!

——————————————————————————————————–

13-05-07.- PRESENTACIÓ DEL CLUB BÀSQUET CONSELL.

Finalment el passat diumenge a les 18 hores es va fer la presentació del Club i la festa de cloenda de la Temporada 2006/2007. Assistiren pràcticament la totalitat dels jugadors/es del Club i els seus familiars.
Es va comptar amb la presència del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Consell, Sr. Andreu Isern; del Batle de l’Ajuntament de Consell, Sr. Arnau Ramis; i del Director de l’Àrea d’Esports de S’Institut, Sr. Antoni Palerm.

Tots els jugadors i jugadores varen ser presentats.

El President i Vicepresident del Club varen agrair l’assistència als presents i a totes aquelles persones i entitats que han col·laborat al llarg d’aquests mesos i han fet possible dur a terme moltes activitats.

Es va fer entrega tant a l’Ajuntament de Consell com a S’institut d’un present en agraïment a la col·laboració d’ambdues institucions.

Després de les salutacions fèrem les fotos dels equips, i es van jugar uns partidets per que el pares poguessin veure a les estrelles del club en acció

Finalment, un bon berenar per agafar forces i el sorteig d’unes quantes pilotes de bàsquet. Tothom va tenir regal.

En acabar es va dur el menjar sobrant al Projecte Home de Binissalem, així també es va contribuir en una bona causa.
———————————————————————————————
05-05-07.- DIADA A LA SALLE PONT D’INCA I PARTIT A ST. LLORENÇ.

Amb la Diada celebrada aquest dissabte a La Salle Pont d’Inca, on varen jugar els equips d’Iniciació, Benjamí A i Benjamí B, ha finalitzat la temporada de bàsquet dels Jocs Esportius Escolars.
Només queden per disputar els partits de l’equip Benjamí A a la Fase Final del proper 19 de maig.
Pel que fa a l’equip infantil femení, va caure derrotat al partit disputat a St. Llorenç per 66 a 15, resultat que demostra que l’equip no va donar tot el que podia per despedir la temporada amb un bon partit.

———————————————————————————————–

CANVI DE DATA!!!!

LA PRESENTACIÓ DEL CLUB I DESPEDIDA DE TEMPORADA SERÀ EL DIUMENGE 13 DE MAIG DE 2007, A LES 18 HORES.
Degut a la coincidència de data amb la celebració de les comunions s’ha decidit ajornar una setmana la celebració del Club. D’aquesta manera esperam la presència de tots els nins/es i de les seves famílies.

L’EQUIP INFANTIL FEMENÍ FINALITZA LA TEMPORADA.

Amb el partit d’aquest dissabte a Sant Llorenç l’equip infantil femení finalitza la seva primera temporada en competició federada. A veure si la pròxima temporada trobam el camí de la victòria!!!!

28-04-07.- L’EQUIP “BENJAMÍ A”, A LES FASES FINALS.
La victòria de l’equip Benjamí A del Club Bàsquet Consell a l’enfrontament davant l’equip de Lloseta a la Diada que s’ha disputat aquest dissabte a la pista del Club Bàsquet Pla, els dóna matemàticament la primera posició de la Comarca de Raiguer.
L’equip representarà a la Comarca el proper dissabte 19 de maig a les Fases Finals dels Jocs Esportius Escolars que es disputaran a Artà.

Molta sort!!!!!!!

Podeu veure el vídeo de la Diada al Pla de na Tesa ( www.clubbasquetpla.net )

26-04-07.- L’EQUIP INFANTIL MASCULÍ ES QUEDA A UNA PASSA DE LES FASES FINALS DE MALLORCA.-

La derrota del passat dijous a la Pista del Club Bàsquet Pla ha deixat fora de les fases finals de Mallorca a l’equip infantil masculí del Club Bàsquet Consell.
El primer quart va ser molt igualat, però amb el pas dels minuts l’equip va anar perdent forces i l’avantatge de l’equip local va ser insalvable.
Ànim!!!!!

PRESENTACIÓ DEL CLUB I DESPEDIDA DE LA TEMPORADA 2006/2007.-

El proper diumenge 6 de maig de 2007, a les 18h al Pavelló Municipal Cati Pol es presentarà el Club Bàsquet Consell i els equips que l’integren.
Podrem veure en acció a tots els nins i nines de les diferents categories.
També presentarem aquesta nova pàgina web, on a partir d’ara reflexarem totes les novetats del club, fotos, resultats, activitats, etc.
Després, com a final de festa, farem una “picada” i pendrem un refresc.

24-03-07.- JORNADA DE MOTOCICLISME.-

El passat dissabte per la tarda, 17 nins i nines del Club Bàsquet Consell, vàren participar a la Jornada de Motociclisme celebrada a Es Campet (Sa Cabaneta). Tots vàren disfrutar aprenent a conduir les minimotos.

11-03-07.- 3ª JORNADA DEL MIRALL ESPORTIU.
Diumenge al Pavelló Miquel Angel Nadal de Manacor, 7 nins/es del equip benjamí del Club Bàsquet Consell, “lluitaren” juntament amb la resta de participants de la Comarca de Raiguer per aconseguir al màxim nombre de punts a les diferents proves (futbol, tirolina, pista americana, volei….). Finalment la Comarca de Raiguer va quedar en una meritòria 3ª plaça.

23-02-07.- ASSISTÈNCIA AL PARTIT DRAC INCA – LA PALMA.
Divendres, nins i nines dels diferents equips del Club Bàsquet Consell i alguns pares omplirem un autocar per anar a veure el partit de la Jornada 24 de la lliga LEB entre el Drac Inca i el UB La Palma, que acabà amb la victòria del Drac Inca per 88 a 72.

————————————————————————————-

27-01-07.- 2ª JORNADA DEL MIRALL ESPORTIU.
Dissabte al Palau Municipal d’Esports d’Inca, 7 nins del equip Infantil masculí del Club Bàsquet Consell, participaren a la 2ª Jornada del Mirall Esportiu. La Comarca de Raiguer va quedar en 6ª posició. Ens hem quedat al mateix lloc que a l’anterior!!!!! La pròxima pujarem!!!!!

02-12-06.- 1ª JORNADA DEL MIRALL ESPORTIU.
Dissabte al Polisportiu Germans Escales de Palma, 11 nins i nines dels equips infantils masculí i femení del Club Bàsquet Consell, participaren a la 1ª Jornada del Mirall Esportiu. Finalment la Comarca de Raiguer va quedar en 6ª posició. Anim !!!!!! la pròxima anirà millor!!!!!

25-11-06.- INAUGURACIÓ DELS JOCS ESPORTIUS ESCOLARS 2006-2007.
Dissabte 16 nins/es del Club Bàsquet Consell i els seus pares agafarem l’autocar per anar a Son Moix a la Inauguració dels Jocs Esportius Escolars 2006-2007. Tots vàren al·lucinar en veure que el padrí d’aquest any era SAMUEL ETOO, jugador del FC Barcelona, que demostrà una gran simpatia. Després de la inauguració a l’interior del Pavelló els nins vàren participar a les diferents activitats a l’exterior.

24-11-06.- ASSISTÈNCIA AL PARTIT DRAC INCA – CAI ZARAGOZA.
L’equip infantil masculí del Club Bàsquet Consell, juntament amb nins/es del Col·legi Nostra Senyora de la Consolació d’Alaró, assistiren al partit de la Jornada 12 entre el Drac Inca i el Cai Zaragoza, que acabà amb la victòria local per 94 – 76. L’equip infantil masculí demostrà les seves habilitats amb la pilota en el descans, sembla ser que va tornar a ser un partit molt, molt defensiu!!!! No entren!!!!!

10-11-06.- ASSISTÈNCIA AL PARTIT DRAC INCA – TENERIFE.

Divendres, nins/es i pares del Club Bàsquet Consell omplirem l’autocar per anar a veure el partit de la Jornada 10 de la lliga LEB entre el Drac Inca i Tenerife, que acabà amb la victòria dels Inquers per 93 a 87. En el descans del partit els jugadors de l’equip infantil masculí jugaren un partit davant l’atenta mirada del públic del pavelló, el resultat va ser una mica magre 0-0, les defenses vàren superar als atacs!!!!!

08-11-06.- VISITA ESCOLAR DEL DRAC INCA AL COL·LEGI BARTOMEU ORDINAS.

El passat dimecres 8 de novembre, 4 jugadors de l’equip LEB del Drac Inca (Dylan Page, Alberto Alzamora, Robert Little i Joan Riera) es desplaçaren fins al Pavelló Municipal Cati Pol de Consell, per fer disfrutar a més 110 nins/es del CP Bartomeu Ordinas. Alguns dels nins pogueren realitzar diferents exercicis amb els jugadors. Berto Alzamora ens va fer aixecar amb un parell d’esmaxades. Per acabar els jugadors signaren autògrafs i es feren fotos amb els nins. Un matí ben divertit!!!!!!

REVISTA DRAC INCA

REVISTA DRAC INCA 2

Contacta

Start typing and press Enter to search