Cròniques, 10 a 12 de març

ESCOLETA
CB Consell-Forn Can Garau

Les nines i nins de la nostra Escoleta varen gaudir dissabte d’una nova diada. Aquesta vegada a la nostra pista. Molts de jocs i diversió disfrutant d’un gran matí. Ens va acompanyar la nostra mascota BJ, que va jugar amb els protagonistes.

Amb moltes ganes ja de la propera!

 

INICIACIÓ
CB Binissalem – CB Consell-Bar Es Club

Bon partit de l’equip a la pista dels nostres veïns de Binissalem. Molt bona actitud defensiva i rapidesa per anar cap a cistella. Tan sols va faltar moure un poc més la pilota entre tots.

Gran partit! Enhorabona!

 

PREMINI
Sa Pobla BC – CB Consell-Bionorica

Partit contra Sa Pobla dels nostres preminis. Bon partit, bones decisions però ens va faltar més moviment de pilota i jugar en equip. Estam contents de la feina realitzada i a fer feina aquesta setmana per el proper partit.

 

CB Consell-Elis

 

MINI
Santa Maria 69 – CB Consell-BfCartMallorca 83

Partit molt intens a la pista del Santa Maria. La primera part s’ha decantat de part dels consellers, que han fet molt bona defensa i atacs ràpids amb bones finalitzacions. En canvi la segona part no ha tengut res a veure, el partit ha tornat molt més físic, amb molts de contactes. Els santamariers han recuperat la iniciativa a estones i han posat en moltes dificultats als visitants.

Un partit que no ha deixat a ningú indiferent, sortiran bons jugadors/es de tot això! Ara toca seguir entrenant i millorant.

 

CB Consell-Labo’life

 

Llucmajor 56 – CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat 18

Primer partit després d’un mes sense jugar on es va notar la falta de partits. Vàrem començar molt perdudes on no sabíem que fer ni en atac ni en defensa. En atac no jugàvem a res, sempre estàvem molt juntes i així dificultàvem la possibilitat d’entrar a cistella i si entràvem, com que la defensa estava molt a prop ens robava la pilota. I en defensa ens costava córrer, moltes vegades la que tenia pilota anava tota sola i ningú anava a defensar-la i era cistella fàcil… Després si que ens vàrem ficar un poc dins del partit i vàrem fer bones jugades però el rival ja tenia una bona avantatge i ja era impossible agafar-les. Ara esper que tornem a agafar la rutina dels partits i seguir amb la dinàmica que dúiem.

 

Sagrat Cor 38 – CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat 61

Segon partit del cap de setmana on vàrem tornar a començar despistades però aquesta vegada vàrem espavilar abans. A partir del segon quart vàrem començar a jugar el que entrenam i les coses ens varen sortir. Jugàvem em equip passant la pilota, cercant la que estava tota sola i tirant les cistelles quan estàvem sense defensa… Gràcies a això vàrem agafar una bona distancia que vam saber mantenir. A veure si ara tornam a entrar en dinàmica i seguim jugant així.

 

INFANTIL
CB Consell-La Luna 62 – Madre Alberta 79

Quart enfrontament contra aquest equip durant la temporada i quarta derrota. Sabíem la forma de jugar, sabíem com intentar aturar el seu joc però no va esser possible.

El primer quart el vam competir, però al segon ens van agafar un contraatac rera un altre i el nostre balanç defensiu va esser inexistent, i aquí es va acabar el partit, a la mitja part amb un desavantatge de 25 punts.

Intentam corregir aquests massius contraatacs, intentam que els jugadors surtin més motivats, més ficats al partit i canvia una mica l’equip en defensa, però la diferència és massa grossa per agafar-los. A seguir fent feina.

 

CB Consell-Aquadim

 

Ágora Portals 54 – CB Consell-Óptica Alfonso 49

Cap de setmana complicat per les infantils, tant l’equip A com el B. La coincidència d’horaris dels partits dels dos equips, així com el partit de les minis, ha fet que aquest cap de setmana hagi estat molt difícil de configurar les plantilles, perjudicant les rotacions i el resultat dels dos partits.

Una mala primera part amb errors en defensa, les faltes personals d’alguna de les jugadores i la lesió d’una altra ens han perjudicat tot el partit. No obstant això, hem plantat cara a un rival de la nostra lliga sense baixar en cap moment els braços i cercant solucions als problemes que el partit ens plantejava. Ens hem presentat a Àgora amb 8 jugadores, sense massa recorregut a les rotacions, davant d’un rival amb una banqueta més amplia, la qual cosa els ha permès jugar amb més intensitat tot el partit. Hem acabat la primera part amb 4 faltes personals de la nostra base titular i amb 3 faltes la nostra única interior, però les rotacions han anat funcionant i hem lluitat. Al descans, el marcador era favorable a Àgora, però amb poca diferència de punts. A la segona part, hem augmentat la intensitat defensiva i hem aconseguit retallar els punts d’avantatge de l’equip rival, plantant-nos al darrer quart amb possibilitats reals de guanyar el partit. Hem recuperat la jugadora lesionada, que per sort no ha estat res greu, i hem disputat un darrer quart sòlid i consistent, intentant guanyar el partit fent bona feina en defensa i atac. Però en els darrers minuts de partit, les forces ens han fallat i un parell de contraatacs de l’equip contrari i les nostres errades de tir ens han fet arribar al resultat final. No obstant això, hem de sentir-nos orgullosos de la gran segona part feta per les jugadores, que ens hem plantat a un partit complicat amb una plantilla justa. La planificació d’horaris ens ha perjudicat, però continuem treballant.

 

Joan Capó 57 – CB Consell-Bip Bip Consell 30

Partit difícil de les infantils B on teníem baixes i les minis venien de jugar un partit i ja estaven cansades. Així i tot vàrem tenir bons moments on varem competir, però el cansament es va notar. A més durant el partit dues jugadores es van lesionar i encara teníem menys canvis. Enhorabona a les nines pel gran esforç que varen fer i no baixar els braços en cap moment.

 

CADET
CB Consell-Fusteria Comas 71 – Manacor 66

Partit complicat a tots els nivells, davant un dels rivals més durs d’aquesta lliga, que segurament serà al capdavant de la classificació un cop acabada aquesta segona fase de la lliga.

Així ens vam plantejar el partit, si volem aconseguir els nostres objectius, són a aquests partits on s’ha de demostrar que la feina feta als entrenaments funciona i que fem una bona transferència de la feina que es fa entre setmana a com juguem els partits el cap de setmana.

Un primer quart espectacular, dels millors que hem jugat aquesta temporada, ens va permetre collir una bona diferència, però com era lògic, l’equip de Manacor va sortir el segon quart amb més intensitat, i va fer que el partit s’ajustés més al guió original.

Després del descans, l’equip de Mancor va continuar mantenint la seva pressió, però fent feina sense aturar ni un moment, amb un ajustament de defensa vam fer que el partit estigués sempre a favor nostre, encara que en cap moment fins al darrer segon vam tenir la victòria segura.

Vam ser capaços d’aguantar la pressió, de fer els ajustaments necessaris, de fer feina per tenir el millor quintet a cada moment a pista, comencem a veure que jugadors que fins ara no estaien al seu màxim nivell comencen a estar-hi, i això es nota als partits, suplint la falta de concentració d’altres. Al final, aquest és un esport d’equip i fem feina com a equip, on cada una aporta el màxim, i més en partits tan complicats i difícils.

Seguim amb errors d’entrades, de tir lliures, d’ajustaments de defensa, encara ens queda molta feina per fer, i en partits com el de Manacor és on es veu que s’ha de continuar i millorant amb cada entrenament. Ens queda molta feina per fer per arribar als objectius, però hi arribarem.

 

SENIOR
CB Consell-Master D

 

1, 2, 3… CONSELL

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search