Cròniques, 10 i 11 de desembre

ESCOLETA
CB Consell-Forn Can Garau

 

INICIACIÓ
CB Consell-Bar Es Club – Binissalem

Molt bon partit dissabte contra Binissalem!!! Començam a jugar com un equip, a ser solidaris i a pensar que sense moviment el joc es col·lapsa. Bones sensacions quan veus les ganes i l’actitud que hi posen!!!

 

PREMINI
Sa Cabaneta – CB Consell-Bionorica

Orgullosos del partit d’avui, s’han reflectit tots els conceptes tant de joc com de companyerisme, suport i reforç entre els nins. Poc a poc es veuen els resultats.

 

CB Consell-Elis – Santanyí

Partit de les nostres preminis contra Santanyí, ha estat dels millors partits que hem jugat aquesta temporada. Molt concentrades des de l’inici fent bones passades. Molt actives en defensa i sense donar cap pilota per perduda. Ens queda un partit per acabar la primera fase, hem de continuar fent feina! Enhorabona a totes!

 

MINI
Santa Mónica 103 – CB Consell-BfCartMallorca 64

Partit a la pista de Santa Mònica contra un rival molt seriós que ha estat intens tot el partit, sense baixar ritme. Els consellers han anat de més a menys, amb un bon nivell ofensiu, però amb mancances per poder resoldre situacions defensives.

Necessitem millorar aquests recursos i la nostra intensitat defensiva, així com les responsabilitats en el rebot contra equips que son físicament superiors.

Molta implicació de tots els jugadors i bona actitud, no hem de permetre que l’adversitat ens pugui, a seguir millorant entrenament a entrenament.

 

CB Consell-Labo’life 67 – Sant Josep 17

Un partit amb moltes ganes de jugar, degut a que el de la setmana passada el vam aplaçar! Els al·lots han estat concentrats començant per l’escalfament. Un partit que han disfrutat molt, jugant en equip i defensant molt bé! A seguir entrenant i disfrutant del bàsquet!

 

CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat

 

INFANTIL
CB Consell-La Luna

 

CB Consell-Aquadim 31 – Santa Maria 54

Partit de la tornada que es podia guanyar, però els nostres jugadors no estaven concentrats, faltava intensitat i actitud, no per part de tots, però al ser un equip això va afectar a tots i no va ajudar a sortir a la pista amb ganes. Decepcionat ja que esperava més en aquest partit.

 

Manacor 63 – CB Consell-Óptica Alfonso 12

Partit contra el segon classificat de la lliga, que només ha perdut dos partits contra el líder i que compta a les seves files amb dues jugadores seleccionades per disputar el Campionat d’Espanya.
Ens varem presentar a Manacor amb un equip de circumstàncies, amb jugadores malaltes, jugadores que sortien de malaltia i moltes baixes per diferents motius. En aquestes condicions varen convocar un equip amb l’ajuda de jugadores minis i jugadores no habituals a convocatòries de l’equip.
El plantejament del partit va ser lluitar el màxim possible, intentar aplicar l’entrenat durant la setmana i fer feina per aconseguir petits objectius, per lògica l’equip Manacorí era superior, però amb el nostre quintet titular a pista, encara que no amb el cent per cent de les seves condicions, vàrem cercar fer una defensa intensa i bons moviments en atac. Vistes les nostres mancances vàrem aguantar bé a la pista, amb moments de bon bàsquet i aprofitant les nostres eines, al tercer quart l’equip de Manacor ens va tancar marcador; així i tot, vàrem continuar fent feina i no donant cap pilota per perduda i cercant fer feina en defensa i crear bones situacions en atac, amb sentit i criteri, encara que les circumstàncies no varen ser les millors. Vàrem fer un partit per sentir-se orgullosos, gràcies a: Ariadna, Carla, Victòria, Clàudia, Lucia, Magdalena, Martina, Marta, Neus Campins i Neus Sales, ha estat un gran partit, continuem fent feina.

 

CB Consell-Bip Bip Consell

 

CADET
Bàsquet Pla 45 – CB Consell-Fusteria Comas 48

Partit important on ens jugàvem el segon lloc de la classificació davant el Pla, amb la dificultat de superar una diferència de 12 punts, però amb el convenciment que la feina feta les darreres setmanes ens permetria competir i intentar superar la diferència o almanco lluitar per aconseguir la victòria. Vàrem plantejar un partit amb variacions defensives i jugant atacs amb cap i ritme.
Des del primer segon vàrem ser davant al marcador i marcar el ritme del partit, així va ser durant els dos primers quarts. La segona part del partit va ser diferent, el Pla va guanyar el tercer quart, la nostra assignatura pendent, millorar la nostra feina després del descans, vàrem fer rotacions cercant el descans dels jugadors amb més minuts, per mantenir la intensitat, és cert que ens fa falta continuar fent feina per millorar la confiança de certs jugadors i també assolir una bona transmissió de la intensitat dels entrenaments als partits. Després d’un darrer quart agònic vàrem obtenir la victòria, no amb la diferència de punts necessària, però sí que vàrem aconseguir guanyar el partit, ara ens toca pensar en el partit del diumenge vinent, el darrer partit d’aquesta fase, que serà complicat, on s’ha de fer feina per corroborar que estem en el camí correcte i mantenir la nostra tercera posició del grup, continuem fent feina.

 

SENIOR
Santa Maria 61 – CB Consell-Master D 43

(20-9, 16-13, 16-12, 9-9)

Darrer partit del 2022 on varem trobar a faltar a n’en Palomo (lesionat) i varem acusar la minva física de jugadors com Salort i Moreno que intentaren ajudar però varen tenir que aturar.
Un inicio fred de primer quart i uns percentatges baixíssims, varen fer que el partit no tingués altre cara que la del just vencedor.

A seguir aprenent i gaudint.

 

1, 2, 3… CONSELL

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search