CRÒNIQUES, 12 A 13 D’ABRIL

INICIACIÓ

CB Consell blau

 

CB Consell blanc

 

PREMINI/MINI

CB Consell-Bionorica

 

CB Consell-Labolife

 

CB Consell-La Luna

 

CB Consell-Colonya Caixa Pollença

 

INFANTIL

CB Consell-Aquadim

 

Molinar 36 – CB Consell-Óptica Alfonso 48

Al partit jugat dins la pista del Molinar varem ser superior pràcticament els 40 minuts. Tot i això vàrem tenir molts alts i baixos, que feien que quan pareixia que el partit ja era nostre, les locals retallaven distàncies i havíem de tornar a remar perquè no es posessin per davant. A part de les desconnexions, les nines varen fer un gran partit tan ofensiva com defensivament, que va fer que aconseguíssim una bona victòria.

 

CB Consell-Foz Sports & Events

 

CB Nord Alcúdia-Consell

 

CADET

CB Nord Alcúdia-Consell

 

CB Consell

 

JÚNIOR

CB Consell-Elis

 

SÉNIOR

CB Consell

 

CB Consell-Thesis Fontaners 74 – Bàsquet Manacor 77

Bon partit per part dels 2 equips, on la sortida del equip visitant va ser més forta, sense donar moltes opcions a l’equip local, que va anar darrera sempre al marcador. El primer quart, va ser clarament de l’equip visitant, per la seva defensa i el seu encert al tir exterior.

El segon quart, varem millorar una mica més la nostre defensa i en atac un joc més fluid, per guanyar el quart per 21-20. El tercer quart, la igualtat en el joc i al marcador va ser la tònica del partit i acabar amb un resultat de 23-23.

Al darrer quart, l’equip local va augmentar la seva defensa, i amb un joc molt més agressiu en atac, varem retallar la diferència al marcador, fins arribar al final del partit, amb igualtat al marcador i amb 3 punts de desavantatge, varem tenir la darrera opció per empatar i anar a la pròrroga, però el tir de 3 no va entrar. Al final 74-77, que podem treure molts bones sensacions de cara al darrer partit.

 

1, 2, 3……. CONSELL!

 

Contacta

Start typing and press Enter to search