Cròniques 14 i 15 de gener

ESCOLETA
CB Consell-Forn Can Garau

Dissabte els més petits del club varen tenir la seva segona diada, on s’ho varen passar genial i varen poder demostrar tot el que estan aprenent. Ja tenen moltes ganes de fer la pròxima.

 

INICIACIÓ
CB Consell-Bar Es Club

PREMINI
CB Consell-Bionorica

 

CB Consell-Elis

 

MINI
CB Consell-BfCartMallorca

 

CB Consell-Labo’life 80 – Sa Cabaneta 61

Primer partit després de l’aturada de Nadal i no va poder ser millor. Moltes ganes dels nostres minis des del primer moment, molt bona intensitat en defensa i vàrem córrer el contraatac molt bé. Ens costa jugar oberts, però continuarem fent feina per millorar. Molt bé l’equip de Sa Cabaneta que va lluitar durant tot el partit i ens va posar dificultats. Enhorabona a tots!

 

CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat 33 – Sa Cabaneta 53

Primer partit de l’any i començam amb derrota. A les nines lis va costar ficar-se al partit. Prenien males decisions, poca intensitat tant en atac com en defensa, més les lesions de jugadores nostres. Va fer que les visitants no perdonassin i agafar avantatge des del principi. Poc a poc ens vàrem anar ficant al partit i jugar al joc que duim practicant tot l’any, però quan ens hi varem posar ja era massa tard. Ara seguirem fent feina perquè no ens torni a passar el mateix i esperem que les lesionades es recuperin aviat.

 

INFANTIL
CB Consell-La Luna

 

CB Consell-Aquadim

 

CB Consell-Óptica Alfonso

 

CB Consell-Bip Bip Consell

 

CADET
CB Consell-Fusteria Comas 91 – CB Tramuntana 19

Primer partit de la segona fase, un partit on posar a pista tota la feina feta durant aquests dies i veure coses a millorar pels partits següents. El partit va tenir diferències entre la primera i la segona part, la segona part vàrem fer més feina amb pressió de sortida i això ens va permetre jugar més el nostre joc de contraatac, però encara que vàrem fer punts, també vàrem fallar molt, moltíssim, fent una bona feina per guanyar avantatges, rompre defenses, però després no fer el darrer moviment per fer cistella. Aquest és un dels nostres mals, les finalitzacions, però si sabem el mal, també sabem com fer feina per arreglar-ho, continua’m fent feina, en aquesta segona fase de la lliga cap dels rivals sirà fàcil, i un marcador no ens ha de fer caure en la idea que no haurem de lluitar tots i cada un dels punts.

 

SENIOR
CB Consell-Master D 69 – Sant Antoni Ibiza 62

(15-5, 21-21, 16-24, 15-12)

Primer partit del 2023, després de la gran aturada de lliga, un mes sense competir que hem patit en el ritme de partit.

Va començar el partit amb una marxa més del nostre equip, i amb gran encert als primers minuts.

Després el partit es va igualar. La sortida del tercer quart va ser molt fluixa en defensa, i es va arribar al darrer quart amb el partit per decidir.

La major rotació del nostre equip, va acabar per derrotar a un gran equip visitant.

 

 

1, 2, 3… CONSELL

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search