Cròniques, 19 a 23 d’abril

CB Consell-Forn Can Garau

CB Consell-Forn Can Garau

Quarta diada de l’escoleta, on hem demostrat tot el que hem millorat durant l’any. Els circuits cada vegada sen’s donen millor i cada vegada els feim més ràpids. Després varem fer un “pilla pilla” botant la pilota i no hi havia qui ens agafàs i per acabar vàrem fer un partit aplicant tot el que hem après, on ens ho vàrem passar molt bé.

Colonya Pollença – CB Consell-Bar Es Club

Darrer partit de lliga del nostre equip d’Iniciació, on varen demostrar la gran evolució que han tingut al llarg de la temporada. Varem tenir moments de joc brillant, movent la pilota ràpidament entre tot l’equip, pressionant a l’altra equip i finalitzant amb entrades o tirs de gran qualitat.

Enhorabona equip!

CB Consell-Bionorica

CB Consell-Elis

CB Consell-BfCartMallorca 48 – Bahia San Agustin 98

El Bahia Sant Agustí ha superat al Consell amb solvència aquest diumenge. Amb una molt bona defensa a tota pista i una transició ofensiva sense complicacions, però molt efectiva, han resolt el partit sense patir.

El Consell no ha baixat braços, però no ha pogut fer un bàsquet ràpid, ha botat massa la pilota i no ha sabut córrer a la transició ofensiva ni defensar les línies de passada a les transicions defensives. Contra un rival d’aquesta entitat això et deixa sense opcions.

Hem de seguir fent feina i millorant.

 

CB Consell-Labo’life 71 – Ciutat d’Inca 60

Partit complicat contra un rival amb molta intensitat. Vam començar molt bé, amb un parcial de 16-0. Vam seguir amb la mateixa intensitat fins al descans, amb molt bon joc per part de tots. Els rivals van intentar apretar, però nosaltres seguíem concentrats en el nostre joc, fins al cinquè quart, que ens vam relaxar i vam baixar els braços molt en defensa, el qual ens va costar un parcial que ens va fer mal. Un cop vam arribar al sisè quart, ens vam tornar a posar les piles i a seguir jugant com nosaltres sabem! A seguir!

 

Sa Cabaneta 34 – CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat 41

Al partit jugat contra Sa Cabaneta  varem posar una gran intensitat des del primer quart, on vàrem agafar una avantatge de 10 punts jugant en equip, corrent tant en atac com en defensa, que vam mantenir fins al 5è quart que les locals varen fer un bon quart i retallar la distància. Però al 6è quart vàrem tornar a pujar el ritme i així tornar a agafar distància per guanyar el partit.

CB Consell-La Luna 70 – Santa Mònica 73

Molt fluixos en defensa, però molt. Un partit on vam deixar jugar l’equip contrari com va voler, sense cap pressió defensiva, ni cap voluntat de fer-ho en cap moment. Molt despistats durant tot l’encontre, i davant un equip que tenia les idees molt clares de com jugar en atac, circulant molt bé la pilota fins trobar un company amb una selecció de tir més bona. Vam anar darrera en el marcador fins al darrer quart, on els darrers 5 minuts vam poder robar un parell de pilotes i posar-mos per davant al marcador. Però no vam saber com jugar el darrer minut, i els darrers segons de partit ens van encistellar 2 punts decisius. No es va perdre al darrer minut, sinó als primers 20 minuts de partit on no va existir la defensa.

A seguir millorant cada dia.

 

Madre Alberta 70 – CB Consell-La Luna 53

Gran primera part dels al·lots, la millor primera part en l’aspecte defensiu de tota la temporada, tots molt activats, amb les idees clares de com defensar i ajudant tots al rebot. Una gran feina. Afegir que tant la sortida de pilota davant la pressió defensiva del contrari i la circulació de pilota en atac estàtic que varen tenir els al·lots durant els primers 20 minuts va esser molt bona. Si no hagués estat per petites errades de cara a cistella fàcils, no ens haguéssim anat amb una desavantatge de 6 punts a la mitja part. Sortim molt concentrats per posar-mos per davant, i molt temps esteim a 1 punt, però s’acaben les piles. Al darrer quart ells no baixen el ritme, però noltros si i fins aquí arribam.

No lis podem retreure res als al·lots, una gran feina per part de tot l’equip.

A seguir en aquesta línia i actitud.

 

CB Consell-Aquadim 61 – ADB de la Cruz 59

Primer partit de la segona volta contra un equip que vàrem guanyar de 30. Aquesta vegada no ens va anar tant bé, ja que vàrem entrar a la pista despistats, amb molts d’errors tant defensius com en atac. Passades que no connectaven o que eren directament pel rival, durant tota la primera part no vaig reconèixer aquest equip, el qual durant setmanes em va fer baixar la guàrdia tant a jo com als jugadors, el que va fer que arribéssim a una diferència per davall de 16 punts a la primera part.
A la segona part, després d’una estirada d’orelles en el vestuari, els nostres varen jugar com tocava,  amb esforç i ganes. No va ser fins al darrer minut que varem aconseguir posar-mos per davant i així vàrem aconseguir la victòria sofrida, però victòria.

 

CB Consell-Óptica Alfonso

 

CB Sineu 63 – CB Consell-Bip Bip Consell 29

Al partit jugat a casa contra el Sineu vàrem anar de menys a més. On el pitjor quart va ser el segon, on ens varen fer un parcial 23-4, però a partir del descans vàrem fer un canvi de xip i competir de tu a tu guanyant el tercer quart 10-12. Però al final les de Sineu varen tornar a pujar el ritme per tornar a agafar més avantatge i decidir el partit. Tot i la diferència al marcador enhorabona a les nines per no baixar els braços i lluitar fins al final.

CB Consell-Fusteria Comas 67 – Bàsquet Manacor 70

Partit on el rival va sortir amb més convicció i amb més intensitat, ja sabíem que la segona volta seria dura i més complicada i els dos partits disputats fins ara ho demostren. L’equip de Mancor lluita per ficar-se al grup capdavanter i ho demostrà a la pista, nosaltres ens creim que ho tenim tot fet i ho demostrem a la pista amb partits molt irregulars.

El segon quart va marcar la diferència un 13 a 21 a favor de Manacor, vàrem arribar a igualar a la segona part, però la falta d’encert davant cistella i l’encert de l’equip de Manacor en el tir de tres ens va penalitzar.

L’únic positiu, si es pot treure alguna cosa positiva d’un partit on guanyes tres quarts i al final perds el partit, és que en cap moment vàrem abaixar els braços i vàrem ser capós d’arribar als darrers segons amb possibilitats de guanyar el partit.

Ja sabem el diagnòstic, ara en toca prendre el medicament per millorar i consolidar la segona plaça al grup, que serà difícil i complicat, però que ho aconseguirem, continuam fent feina per arribar on volem arribar.

CB Sant Antoni 53 – CB Consell-Master D 67

(9-14; 17-18; 14-17; 13-18)

Acabam amb victòria un partit on viatjam molt curts de plantilla, i al que el rival, a pesar del que reflexa el marcador ho va posar molt complicat.

Es va guanyar per diferència física i per l’encert en tirs de 3, gràcies a un bon joc d’equip.

 

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search