Cròniques, 2 a 4 d’abril

CB Consell-Forn Can Garau

CB Consell-Bar Es Club – CB Nord Alcúdia

Bon partit aquest dissabte contra Alcúdia. Una bona experiència més enllà dels resultats. Bon joc col·lectiu. Començam a distingir les fases del joc, quan atacam i quan, com i perquè defensam!!!

A seguir disfrutant!!!

Santa Mònica – CB Consell-Bionorica

Els nostres preminis avui han jugat contra CB Santa Monica, podríem haver començat millor, hem anat millorar poc a poc. Molt bon atac, amb passades i aixecant el cap però la defensa encara ens falta millorar.

Molt contents de la feina feta, i a començar una altra setmana.

CB Consell-Elis – CB Montuïri

Aquesta crònica complementa la frase de val més una imatge que mil paraules.

Cares de felicitat, dia a dia els entrenaments són més complexos i tècnics, i es veu reflectit totalment als partits.

Incorporant les pauses al sistema de joc. Bona defensa 1×1 i incorporant l’ajuda a les companyes.

Gran partit i gran equip de les nostres petites.

Àgora Portals 96 – CB Consell-BfCartMallorca 61

Un partit estrany a pista de l’Àgora Portals. Els consellers han jugat amb moltes ganes, però sense cap. Els atacs han estat molt desordenats, és vera que són minis, però encara així no hem aplicat conceptes tàctics elementals tals com passar i tallar, i jugant un jugador vs 5 és complicat treure avantatges a aquest nivell.

A part d’això, en defensa hem estat molt tous, hi ha molt de marge de millora en aquest aspecte. Els jugadors han d’assolir que no es pot deixar passar al seu parell. Felicitar a l’Àgora, que ha fet un plantejament de mollar la pilota aviat i córrer, que els ha donat un resultat molt bo. Ara ens queda seguir entrenant i millorant,

 

Joan Capó 55 – CB Consell-Labo’life 80

Partit on ens va tornar costar a arrancar, però vam aconseguir ficar-nos al partit. Molt bona defensa per part de tots, encara que hem de treballar els rebots. En quant a l’atac, hem d’intentar jugar més espaiats, però molt ben atacat en general. A seguir!

CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat 31 – Santanyí 82

El partit de les nostres minis va ser el primer de la segona volta, i va ser molt diferent al d’anada. Al primer vàrem jugar el que practicam, jugàvem en equip, passàvem la pilota… Però al partit d’aquest dissabte va ser tot el contrari. Ens costava defensar, perdíem la pilota per no passar-la, fallàvem davall la cistella i no ens sortia res. A part les visitants varen jugar molt bé, aprofitaven les oportunitats que tenien, eren agressives en defensa… I això és el que es veu reflectit al marcador. Ara farem feina perquè no ens torni a passar el mateix i poder competir fins al final a tots els partits que ens queden.

Español Ugui 75 – CB Consell-La Luna 58

Partit a La Salle, a les 9,30 del mati…i sorpresa que jugam a pista curta. Partit infantil a les 9,30h i a pista curta, ho podria repetir més alt però no més vegades……ho deixam aquí.

Sortim totalment adormits, sense cap ni cames i ens fan un parcial de 9-0. Demanam minut i pareix que ens despertam una mica, ells segueixen jugant molt intensos, defensa molt agressiva i moltes vegades sense càstig, però molt més ficats al partit que noltros. Segon quart molt més igualat on ja anam augmentant el nivell defensiu, robam pilotes, més atents a les línies de passada i acabam segona part amb un desavantatge de 7 punts. Començament de tercer quart molt intens per part nostre, fent moltes errades baix cistella i ens posam per davant al marcador, però no per molt temps. Ells segueixen defensant molt intens i noltros al darrer quart baixam els braços, i quan veim una diferència de 10 punts en contra ja donam partit per perdut. Donar l’enhorabona a l’equip contrari, van saber jugar millor les seves cartes i són justos guanyadors.

 

CB Consell-Aquadim

 

Sa Pobla 74 – CB Consell-Óptica Alfonso 47

Partit davant d’un dels equips capdavanters del nostre grup, un partit que a priori es plantejava difícil, així ho va demostrar la primera part on el marcador reflectia un 50 a 14 a favor de l’equip pobler. El seu bon joc, la seva alta capacitat de rotació, i que nosaltres vàrem sortir fora del partit ens va complicar aquesta primera part. Per la segona part l’objectiu era millorar la feina en defensa i posar un poc d’ordre a l’atac, aquestes varen ser les premisses després dels 10 minuts de descans, ens vàrem arribar a posar a 13 punts de l’equip pobler, vàrem fer la millor segona part de la temporada i un tercer quart per emmarcar.

L’objectiu de reduir els punts al màxim, competir i no abaixar els braços es va aconseguir, s’ha de millorar moltes coses, però segur que la segona volta serem més competitives, continuem fent feina.

CB Consell-Bip Bip Consell

CB Consell-Fusteria Comas 51 – Sant Josep 44

Ens varem plantejar el partit amb l’objectiu que jugadors que altres partits no tenen tants de minuts de joc entressin més en rotació per intentar ser més competitius amb tots els jugadors i amb un segon objectiu de corregir errors del partit amb Andratx.

La classificació de Sant Josep no reflecteix la qualitat de l’equip, i ens va fer estar tot el partit concentrat i vigilant el marcador; així i tot, vàrem seguir el pla de donar minuts a tots els jugadors, recuperar la nostra identitat de joc i fer el nostre partit.

S’ha de continuar ajustant les finalitzacions i els tirs de mitjana distància, fallam massa cistelles fàcils si això en certs partits en post penalitzar molt, però sis soms conscients de les nostres errades sabem com millorar, continuam fent feina per ser més competitius.

Sant Josep 91 – CB Consell-Master D 78

(26-20: 20-20; 22-22; 23-16)

Partit molt físic al que varem acusar les baixes del joc interior.

No aconseguint imposar el ritme per falta de rebot, i estant aturats molt aturats en el joc de 5×5.

A més, ens va faltar encert, una vegada més, des de la línia de personal.

A prendre un descans per Pasqua, i intentar recuperar lesionats.

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search