Cròniques, 2 i 3 de desembre

ESCOLETA
CB Consell-Forn Can Garau

 

INICIACIÓ
CB Consell-Bar Es Club

 

PREMINI
CB Consell-Bionorica – Bahia San Agustin

Molt contents de l’escorç i l’aplicació des nins a pista, ja van sortint les coses, encara falta polir algunes, però super contents.

Pollença – CB Consell-Elis

Partit de les nostres preminis a la pista de Pollença molt dur, amb un bon nivell de bàsquet. Les nostres jugadores varen aprendre molt amb la intensitat que va ficar l’equip local. Molt bones cistelles i passades. En defensa continuam aprenent a estar davant la pilota sense arribar tard. Enhorabona a totes!

 

MINI
CB Consell-BfCartMallorca

 

Santa Maria – CB Consell-Labo’life

 

Bahia San Agustin 62 – CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat 57

El partit d’aquest dissabte va ser molt intens, on en cap moment hi va haver un clar guanyador. Des del primer minut els dos equips varen lluitar tan en atac com en defensa i hi va haver moltes alternances al marcador. Les nostres jugadores intentaven jugar el que practicam, però la defensa de les rivals ens va impedir finalitzar moltes ocasions que haguessin fet que el marcador es decantàs a favor nostre. Fins al darrer minut vàrem estar a punt de donar la volta però no va ser possible. Ara seguirem fent feina per seguir millorant el nostre joc i poder seguir lluitant com fins ara.

 

INFANTIL
CB Consell-La Luna

 

CB Consell-Aquadim 46 – Bàsquet Sineu 45

Partit amistós on els nostres anaven despreocupats i amb una actitud millorable i es varen confiar massa per anar guanyant de 15, i al final ens varen agafar, quasi remuntant en els darrers segons. Content per què va haver jugadors que varen donar el 100%, però no tots ho varen fer.
Content per la victòria però, decepcionat amb l’actitud general.

 

CB Consell-Óptica Alfonso

 

UE Llosetina 66 – CB Consell-Bip Bip Consell 50

Al partit del passat dissabte les nines tenien ganes de jugar. A casa varem estar a punt de guanyar i per això hi havia molts de nirvis per poder tenir la victòria. Vàrem començar molt igualades al marcador durant els primers 15 minuts i cap dels dos equips aconseguia agafar avantatge. Fins que al minut 15 nosaltres vàrem baixar un poc el ritme i les locals varen aprofitar per posar-se per davant i agafant una avantatge de 10 punts a la mitja part. A partir d’aquí les nostres es varen desanimar i poc a poc les locals agafaven més avantatge. Al final del partit vàrem espabilar un poc i anàvem remuntant el partit. Però no ens va bastar per agafar-les. Ara seguirem fent feina per què no ens torni a passar i seguir millorant.

CADET
CB Consell-Fusteria Comas 51 – Sant Francesc Llops Inca 58

Partit intens, amb el líder del grup, que ha guanyat tots els partits. Vàrem plantejar el partit cercant diferents opcions de sistema defensiu i una intensitat en atac. Durant tot el partit el marcador va ser ajustat mantenint sempre la distancia, amb moments que ens vàrem posar per davant, obligant als Llops a jugar el seu màxim nivell. Arribarem al descans amb 1 punt de diferència al marcador, a la segona part la manca d’encert en les nostres accions ofensives i certes errades defensives varen marcar la diferència. Als darrers minuts ho vàrem tenir, però com tot el partit, els detalls ens vàrem penalitzar, continuem fent feina per afrontar els dos darrers partits d’aquesta fase.

 

SENIOR
CB Consell-Master D

 

1, 2, 3… CONSELL

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search