Cròniques, 21 i 22 de gener

ESCOLETA
CB Consell-Forn Can Garau

 

INICIACIÓ
CB Consell-Bar Es Club

 

PREMINI
CB Nord – CB Consell-Bionorica

Partit disputat del premini masculí, amb una bona defensa dels rivals. A la segona meitat hem jugat molt millor, amb molt bona defensa i amb més moviment de pilota.

 

CB Consell-Elis – Sa Pobla

Partit disputat dissabte matí i on el fred ha estat molt present.  Les nostres nines no han tingut moltes oportunitats en atac degut a la bona defensa realitzada per l’equip visitant. Ens ha faltat molta concentració en defensa. Seguirem aprenents juntes com equip.

 

MINI
CB Consell-BfCartMallorca 85 – Santa Maria 67

Primera victòria de l’any avui a Consell!, encara que no sigui el més important, ni molt manco. Avui els jugadors han demostrat que són capaços de defensar i després córrer, aspectes molt importants, que de vegades no prestem atenció.

Després del primer partit vs Sa Pobla, aquest ha estat el segon partit de la temporada on els jugadors han cregut en ells mateixos i han fet un joc molt intens, sense donar opcions al rival. Molt concentrats tot el partit i amb molta responsabilitat individual en defensa. A partir d’aquí, l’atac ha estat molt fluit.

Els santamariers han jugat tot el partit al 100%, però no han tengut tampoc massa sort en moments puntuals, la nostra defensa els ha fet perdre moltes pilotes a mitja pista i els contraatacs els han penalitzat.

Ara toca seguir entrenant i millorat.

 

La Salle 36 – CB Consell-Labo’life 53

Un partit amb moltes ganes per part de tots! Vam jugar en equip i defensar el millor possible! Molt content de l’esforç de tots! A seguir entrenant!

 

UE Llosetina 65 – CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat 45

El partit d’aquesta setmana era difícil, on jugavem contra un bon equip dins ca seva. Noltros veníem d’una setmana difícil amb un parell de baixes, poquetes entrenant i es va notar. Tot i això vàrem competir fins al final del partit i en cap moment varem baixar els braços. Gracies a això, vàrem tenir molts bons moments, però les locals no varen perdonar i poc a poc varen anar agafant avantatge que no vàrem poder recuperar. Ara seguirem fent feina per tornar a jugar al nivell de la primera volta i tornar a competir per estar a la part alta de la taula.

 

 

INFANTIL
CB Consell-La Luna 54 – Madre Alberta 66

Començam la segona fase, amb intencions noves però seguim fent les mateixes errades. Seguim intentant acabar en cistella a la primera, sense circular la pilota, mateixes errades al rebot defensiu,etc.. i això ens costa anar al descans perdent casi de 20 punts.

La segona part s’ha ajustat millor la defensa, encara així algunes errades “tontes”per part nostre fan que sigui difícil apropar-nos en el marcador. Arribam al darrer quart amb una diferència de 10 punts, però ens es impossible rebaixar aquesta diferència. Quan esteim tan febles en defensa que costa tant recuperar una pilota que després la perdem en un segon o fallam cistella fàcil. Cal que intentem canviar la mentalitat defensiva i agafar més confiança en atac, esser més valents i seguir fent feina.

 

Joan Capó 80 – CB Consell-Aquadim 41

Un partit difícil, ja que hi havia diferencies notòries en el percentatge d’encerts a cistella,però molt content amb les oportunitats que els nostres varen saber crear i les ganes que es varen posar a la pista per part d’alguns dels nostres. Si que queda marge de millora, però aquest equip no és el mateix que quan es va començar.

 

CB Consell-Óptica Alfonso

 

CB Consell-Bip Bip Consell

 

CADET
CB Consell-Fusteria Comas

 

SENIOR
Oli Ibiza 63 – CB Consell-Master D 68

(13-7; 18-17; 21-24; 11-20)

Inici fred del nostre equip a Puig d’en Valls.

Després dels primers 10 minuts inicials es va anar ajustant l’equip, amb millors percentatges de cara a cistella.

El pas pel vestidor i la intensitat de la segona meitat varen anar poc a poc ficant a l’equip en un final que es presentava ajustat.

Un 1-16 en els 3 minuts finals del partit varen fer que el públic que va venir des de Consell a veure’ns entrés en eufòria col·lectiva.

Al final, victòria molt patida, amb gran aportació dels nostres jugadors exteriors.

 

 

1, 2, 3… CONSELL

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search