Cròniques, 24 a 26 de febrer

ESCOLETA
CB Consell-Forn Can Garau

 

INICIACIÓ
CB Consell-Bar Es Club

 

PREMINI
CB Consell-Bionorica – Santa Maria

Bon partit dels nins, s’han vist tots els conceptes treballats durant la setmana, sobre tot en la defensa. Encara hem de millorar petits detalls.

Bon partit preminis.

 

Santa Mònica – CB Consell-Elis

Molt bon partit de les nostres nines! El començament del partit ens va costar agafar el ritme de competició i les jugadores de Santa Mónica estaven més actives que nosaltres. A partir del tercer quart vàrem sortir més molt concentrades a fer bé el que practicam als entrenaments i vàrem tenir molt bona actitud! Enhorabona a totes!

 

MINI
Sant Francesc Llops 99 – CB Consell-BfCartMallorca 65

Partit molt interessant a la pista dels Llops. Els locals varen plantejar un partit molt ofensiu, com sempre ens tenen acostumats. La nostra defensa va funcionar de forma intermitent fins el 4t quart, a partir d’aquí les seves transicions ofensives va ser el factor que va decantar clarament el partit del costat dels inquers.

Ja no es tracta de només un aprenentatge tècnic, hem d’assolir una maduresa mental per no deixar-nos dur en situacions adverses i desaprofitar la feina que hem fet tota la setmana.

Ara toca seguir entrenant i millorant!

 

Capdepera 22 – CB Consell-Labo’life 73

Partit llunyà, però molt content de l’esforç per part de tots. Vam tenir els nostres millors moments i pitjors, però sempre concentrats i amb intensitat defensiva! A seguir!

 

CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat

 

INFANTIL
CB Consell-La Luna

 

CB Consell-Aquadim 71 – Molinar 20

Un gran partit pels nostres, a on varen posar en pràctica el que se lis demanava, si que va haver qualque error, principalment d’actitud, si ignoram això i seguin per aquest camí els nostres jugadors ens donaran més sorpreses i espectacle.

 

CB Consell-Óptica Alfonso

 

CB Consell-Bip Bip Consell 19 – Santa Mònica 44

El partit del passat dissabte va ser molt estrany, teníem moltes baixes, només érem 3 infantils i la resta érem minis. La primera part del partit les visitants varen ser molt superiors i no varen perdonar acabant la primera part 4-33. Però a partir d’aquí les nostres varen canviar el xip lluitant totes les pilotes, corrent tan en atac com en defensa i la segona part les nostres varen ser superiors acabant 15-11. Llàstima de la primera part però hem de mirar la part positiva. Sent un equip pràcticament mini, vàrem poder competir. Per això a la tornada que en teoria serem tot l’equip infantil, ha de ser un partit molt més ajustat i lluitar per la victòria.

 

CADET
CB Consell-Fusteria Comas

 

SENIOR
CB Consell-Master D 57 – Sa Real 72

(22-22; 12-23; 7-15; 16-12)

El líder no ens va donar opcions, un partit on salvant el primer quart, no trobam facilitat per anotar, i això ens va anar pesant a mida que passaven els minuts.

No es va poder competir amb els baixos percentatges que varem tenir. I a allò sumam un excel·lent partit d’en Jorge Rosa, amb espectaculars percentatges de tir de 3, ens va condemnar a casa.

Pensem en el següent partit.

 

1, 2, 3… CONSELL

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search