Cròniques 26 i 27 de novembre

ESCOLETA
CB Consell-Forn Can Garau

 

INICIACIÓ
Sant Francesc Llops – CB Consell-Bar Es Club

 

PREMINI
Sa Pobla – CB Consell-Bionorica

Molt contents en sortir del partit, tot el vist durant la setmana s’ha vist reflectit, petits detalls encara a millorar. Molts contents i amb ganes de començar una altra setmana.

 

CB Consell-Elis – Sa Pobla

 

MINI
CB Consell-BfCartMallorca

 

CB Consell-Labo’life 67 – Bàsquet Pla 97

 

CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat 27 – Bàsquet Pla 71

Primer partit de la segona volta que jugàvem contra l’equip més fort de la lliga i hi havia nirvis. Vàrem començar el partit molt dormides i les visitants no varen tenir pietat. Des del principi varen agafar una bona avantatge que poc a poc varen anar augmentant. A noltros ens va costar ficar-nos al partit però després vàrem lluitar fins al darrer minut. Tot i això els nostres esforços no varen bastar i les visitants es varen endur la victòria. Ara seguirem fent feina per seguir jugant com els darrers partits i no tornar a fer els errors d’aquesta setmana.

 

INFANTIL
Manacor 79 – CB Consell-La Luna 43

El més positiu d’aquest partit és que al partit dins Consell aquest equip ens va tancar el marcador i només vam esser capaços d’encistellar 25 punts, i dins Manacor no només no ens han tancat el marcador, que sinó haguéssim perdut 100 passades (per dir una xifre) el resultat hagués estat més ajustat. Cal destacar un jugador del Manacor que marca diferencies i és més de mig equip, i noltros no només no vam defensar sinó que li feiem passadís perquè tengues més facilitats per encistellar.

Referent al partit només podem dir que no DEFENSAM, no tenim ni ganes ni actitud. En tot el partit vam fer 7 personals entre tot l’equip, quan l’equip contrari li van assenyalar 22 en total.

Només volent defensar un poc més, posant un poc més de ganes, els resultats serien molt diferents.

Derrota justa, però som un equip amb moltíssima capacitat de millora, però hi ha d’haver ganes.

A seguir fent feina.

 

CB Consell-Aquadim

 

Joventut Mariana 79 – CB Consell-Óptica Alfonso 36

Partit intens en tots els aspectes, davant unes rivals molt dures i que ens vàrem dur al límit en certs moments. Ens vàrem plantejar l’objectiu de no tenir el mateix resultat del primer partit i ho vàrem aconseguir, amb moments de bon bàsquet on es nota la feina feta entre setmana. Amb una molt bona aportació de les dues jugadores de primer any que ens varen venir a ajudar, totes les jugadores varen aportar, gaudint de bones rotacions, notem l’aportació més gran d’algunes jugadores i fer feina amb sistemes, fent un bàsquet senzill, però efectiu amb una millora notable de la feina defensiva. En resum va ser un partit on vàrem tornar al camí de feina que vàrem començar amb el Ciutat d’Inca i que demostra que si creiem en la feina que feim i ho donem tot a pista les coses surten. Continuem fent feina.

 

CB Consell-Bip Bip Consell

 

CADET
CB Consell-Fusteria Comas 91 – Sa Pobla 35

Bon partit dels jugadors enfront d’un dels equips més nobles del grup, és un plaer jugar amb els jugadors de Sa Pobla, un equip que ha millorat en relació amb el primer partit i que amb fets demostra el seu bon estar a pista.

Vàrem plantejar el partit amb intensitat, cercant posar a pista la feina feta entre setmana, i intentar polir detalls millorables, també va ser un partit on vàrem poder veure la feina dels infantils dins l’equip, que degut ales nostres baixes ens varen venir a ajudar, fent una gran feina.
Un dels nostres objectius era la intensitat defensiva, i amb aquest aspecte plantejarem el partit, cercant l’error dels jugadors contraris amb una feina molt intensa de peus i mans, i en atac vàrem cercar un joc ràpid i directe.

 

SENIOR
CB Consell-Master D

 

1, 2, 3… CONSELL

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search